Σε καραντίνα με συζυγους και παιδιά οι celebrities, λόγω επέλασης κορωνοϊου

 

 

 

Σελίμ – #MasterChefgr: «Κόλλησε το ενός έτους παιδί μου κορωνοϊό και έμεινε 9 ημέρες στο νοσοκομείο, ζορίστηκα πολύ» - Με κορωνοϊό και ο Χρήστος Μενιδιάτης, η σύζυγός του και τα τρία τους παιδιά - Σε καραντίνα η Ελισάβετ Μουτάφη και σύζυγος της, ο Αποστόλης Τότσικας, ο Γιώργος Βελισσάρης, ο Σταμάτης Μαλέλης, η Μαρίνα και ο Γιώργος Πατούλης, Βασίλης Ζούλιας και η Δανάη Μιχαλάκη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Με αφορμή τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί στον καλλιτεχνικό χώρο για τα θέατρα που λειτουργούν ως κέντρα διασκέδασης, ο Χρήστος Μενιδιάτης μίλησε στο «Πρωινό».

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά ότι νοσεί από κορωνοϊό τόσο ο ίδιος, αλλά και η σύζυγός του, Νάνσυ Μπίσια και τα τρία τους παιδιά.

«Έχω κορωνοϊό εγώ και όλη μου η οικογένεια. Και η σύζυγός μου, και τα τρία μου παιδιά. Φοβάμαι ότι μόνο τα έπιπλα στο σπίτι δεν έχουν κορονοϊό. Εγώ εδώ και 10 ημέρες έχω νοσήσει, χωρίς σχεδόν κανένα σύμπτωμα, και η σύζυγός μου και τα παιδιά μας ασυμπτωματικοί. Το περνάμε σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Έκαναν τα παιδιά μου rapid test. Εγώ έκανα βήχα, λίγο έντονο, για μία ημέρα και επειδή κάποιοι φίλοι μου με ενημέρωσαν ότι είχαν κολλήσει, γι’ αυτό προχώρησα στο test» είπε ο Χρήστος Μενιδιάτης.

«Είχα κάνει και το τρίτο εμβόλιο και είχα μόνο λίγο βήχα» κατέληξε ο Χρήστος Μενιδιάτης στο «Πρωινό».

  

Ο Σελίμ Σελτζούκ, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο #MasterChefgr, μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» για την περιπέτεια υγείας του ενός έτους παιδιού του με τον κορωνοϊό.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Από εμένα ξεκίνησε, εγώ κόλλησα, μετά η γυναίκα μου και στο τέλος το μωρό. Εμείς το περάσαμε πολύ ελαφριά γιατί είμαστε εμβολιασμένοι, όμως το μωρό όχι. Πήγαμε στο νοσοκομείο και το κρατήσανε 8-9 ημέρες. Δεν πήγαινε κανένας δίπλα του, μόνο ο γιατρός μία με δύο φορές την ημέρα» εξομολογήθηκε ο Σελίμ Σελτζούκ στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή.

«Εγώ δε μπορούσα να το δω. Γι’ αυτόν τον λόγο δε θέλω να κολλήσω ξανά κορονοϊό. Ζορίστηκα πολύ, γιατί όταν μιλάω, το μωρό με κοιτάει και γελάει πάντα. Εγώ κόλλησα κάπου έξω και όχι στο μαγαζί. Γενικά δε βγαίνω έξω, ωστόσο εκείνη τη μέρα είχαμε βγει με τα παιδιά από το MasterChef. Δεν ξέρω για τους άλλους, εγώ κόλλησα» συνέχισε ο Σελίμ Σελτζούκ.

 

Πρωτοχρονιά χωριστά έκανε δυστυχώς ο Αποστόλης Τότσικας με την Ρούλα Ρέβη και τα δίδυμα παιδιά τους. Ο γνωστός ηθοποιός διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, με συνέπεια να απομονωθεί στο υπνοδωμάτιο του μακριά από την οικογένειά του.   

Όλα δείχνουν όμως πως ο Αποστόλης Τότσικας ξεπέρασε την περιπέτεια με τον Covid-19, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά η Ρούλα Ρέβη στα social media.

Η γνωστή φωτογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα screenshot από τις μέρες που μιλούσε με βίντεο κλήση με τον σύζυγό της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα των φώτων φεύγουν οι καλικάντζαροι… Συγχαρητήρια στον πιο «καλό ασθενή» του κόσμου και χρόνια πολλά σε όλους! Welcome back daddy!!!».

 

Μετά την Super Κική και ο Γιώργος Βελισσάρης αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο γνωστός τραγουδιστής και παρτενέρ της Instagrammer στο J2US περιέγραψε τα συμπτώματα που τον ταλαιπωρούν, ενώ αποκάλυψε ότι νοσεί και η γυναίκα με το παιδί τους.

«Έχω υψηλό πυρετό. Κάτω από 38 δεν πέφτει με τίποτα. Ήμουν μέρες που δεν αισθανόμουν καλά, έκανα συνέχεια rapid τεστ και έβγαιναν αρνητικά. Είχα πυρετό και έβγαιναν αρνητικά. Προχθές, βγήκε τελικά θετικός», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βελισσάρης.

«Καίει ο λαιμός μου, έχω πυρετό, βγάζω φλέματα. Νοσούν και η γυναίκα μου και το παιδί μου. Έχουμε κάνει τις δύο δόσεις του εμβολίου και πάμε για την τρίτη. Πιστεύω ότι το περνάμε ήπια, είναι πολύ δύσκολα. Ένιωθα μερικές φορές ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω, αλλά σήμερα είμαι καλά», συμπλήρωσε ο Γιώργος Βελισσάρης.

 

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Μάνος Νιφλής και βρίσκεται σε καραντίνα για 7η μέρα σήμερα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Ελισάβετ Μουτάφη, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος» για την κατάσταση της υγείας του.

«Είμαι στην 7η μέρα καραντίνας, έχω ακόμη μπούκωμα. Ευτυχώς έχω μείνει μόνο σε αυτό με έναν ελαφρύ πονοκέφαλο. Ξεκίνησε με μία κόπωση, όπου για λόγους προληπτικούς ξεκίνησα να κάνω rapid test. Είχα κάνει τρία rapid τεστ αρνητικά και το μοριακό βγήκε θετικό.

Ακολούθησα το πρωτόκολλο που λέει να μείνεις πέντε μέρες σε καραντίνα και πολύ σωστά, την 6η μέρα και πριν βγω από το σπίτι, πήγα να κάνω ακόμη έναν μοριακό έλεγχο. Μου προκάλεσε εντύπωση ότι είχα ακόμη υψηλό ιικό φορτίο, δηλαδή είμαι στο 24 και αναρωτήθηκα αν είναι ασφαλές να βγω έξω. Φυσικά και δεν είναι. Είμαι εμβολιασμένος» τόνισε ο Μάνος Νιφλής.

 

Και ο Σταμάτης Μαλέλης αποκάλυψε ότι είναι και εκείνος θετικός στον κορωνοϊό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος γνωστοποίησε ότι νοσεί από Covid-19 με μια ανάρτηση μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

«Το πρωί δέχθηκα και επίσημα την επίσκεψη του κορονοϊού. Επειδή δεν στερούμαι και άλλων νοσημάτων και όπως πάντα είμαι στις ομάδες… υψηλού κινδύνου, θα δώσω ακόμη μια μάχη. «Τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπας, τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις…» έγραψε ο Σταμάτης Μαλέλης.

 

Η Μαρίνα Πατούλη νοσεί δεύτερη φορά με κορωνοϊό, όπως γνωστοποίησε μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Η Μαρίνα Πατούλη το περνά με ήπια συμπτώματα, όπως λέει στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Το ’22 μπήκε με ποδαρικό της μετάλλαξης του covid. Οφείλω να πω ότι επειδή είχα νοσήσει πριν κάποιους μήνες και είχα κάνει και τα εμβόλια, το περνάω πολύ ομαλά» αναφέρει η Μαρίνα Πατούλη στο T-live και συνεχίζει: «Την πρώτη του μηνός ξύπνησα με πόνο στα κόκκαλα κτλ. Τέλος πάντων, είχα τα πρώτα συμπτώματα».

Η ίδια δεν είχε εμβολιαστεί με την τρίτη δόση λόγω των αντισωμάτων που είχε από τη νόσησή της. «Την τρίτη δόση θα την έκανα στα τέλη Φεβρουαρίου. Είχα αντισώματα, είχα κάνει τη δεύτερη δόση πριν από έναν μήνα και οι γιατροί μου είχαν πει να μην επισπεύσω την τρίτη» λέει στο T-live και εξομολογείται αναφορικά με τα συμπτώματά της: «Είμαι πολύ καλά, καμία σχέση με ό,τι είχα περάσει την προηγούμενη φορά. Εξάλλου είναι πολύ πιο απλό, είναι σαν μία απλή γρίπη».  

Η Μαρίνα Πατούλη περνά την καραντίνα μαζί με μία φίλη της, όπως σημείωσε στο T-live. «Παρότι είναι η ασθένεια της μοναξιάς, επειδή ήταν και η φίλη μου εδώ από την προπαραμονή, το θεωρήσαμε καλό να μη φύγει οπότε το περνάμε από κοινού. Ο γιος μου μένει με τον μπαμπά του για να μην κολλήσει».

Η Μαρίνα Πατούλη συμβουλεύει τους πάντες να εμβολιαστούν!

 

Θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά διαγνώστηκε και ο Γιώργος Πατούλης. Ο Περιφερειάρχης Αττικής μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την κατάσταση της υγείας του, αποκαλύπτοντας ότι έχει την μετάλλαξη Όμικρον.

«Είμαι χωρίς συμπτώματα. Κάναμε τυχαία rapid test με τους συνεργάτες μου και βρέθηκα θετικός χθες το πρωί. Μέχρι τώρα δεν έχω συμπτώματα, από την άλλη πλευρά πρέπει να προχωρήσουμε στη διαδικασία της απομόνωσης για να μην μεταδώσουμε τον ιό και έτσι εκτελούμε την εργασία μας, διαδικτυακά. 

Πέρσι τέτοια περίοδο, πριν τους εμβολιασμούς, είχα περάσει ξανά τη διαδικασία της νόσησης. Είμαι καλά σήμερα. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να μετράμε την θερμοκρασία και τον κορεσμό του οξυγόνου. Απ’ ό,τι φαίνεται έχω τη μετάλλαξη Όμικρον. Αυτή τη στιγμή, η μετάλλαξη – τουλάχιστον για τους εμβολιασμένους –  αυτή έχει μεγάλη μεταδοτικότητα, αλλά όχι υψηλή νοσηρότητα. Σαρώνει τα πάντα.

Ο γιος μου Αλέξανδρος μένει σε συγγενικό σπίτι, ώστε να μην υπάρξει κανένα θέμα. Έχει εμβολιαστεί με δύο εμβόλια, δεν έχει κανένα σύμπτωμα. Όλοι θα το περάσουμε» ανέφερε ο Γιώργος Πατούλης.

 

Στην παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» στο θέατρο Λαμπέτη βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 6/1 η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Η δημοσιογράφος, Άννα Ζηρδέλη μίλησε με τους ηθοποιούς της παράστασης, οι οποίοι αποκάλυψαν πως η Δανάη Μιχαλάκη θα απουσιάζει για λίγες παραστάσεις, καθώς βρίσκεται σε καραντίνα αφού νοσεί από κορωνοϊό, ενώ η θέση της έχει πάρει η βοηθός σκηνοθέτη, Ανθούλα Ευκαρπίδου.

«Είχαμε εύκολη αντικατάσταση γιατί είχαμε τη βοηθό και έχουμε δύο άτομα για να μπορούν να αντικαταστήσουν ανά πάσα στιγμή οποιονδήποτε. Ελπίζουμε η Δανάη να επιστρέψει γρήγορα», δήλωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς στην κάμερα της εκπομπής.

 

Και ο Αντώνης Σαμαράς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Από το γραφείο Τύπου του πρώην πρωθυπουργού αναφέρουν ότι εμφανίζει ήπια συμπτώματα κι ακολουθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ προσθέτουν ότι ο κ. Σαμαράς είναι πλήρως εμβολιασμένος.

Μέχρι στιγμής, ο Αντώνης Σαμαράς δεν προέβη σε δήλωση σχετικά με τα νεότερα της υγείας του.

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος νοσεί για δεύτερη φορά με κορωνοϊό. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στη συνεργασία με την επιτυχημένη σειρά Emily in Paris.

«Έπρεπε να έχω τον ιό της μόδας, την Όμικρον, που είναι καινούργια. Η Δέλτα είναι “old news”», είπε ο ίδιος αστειευόμενος.

«Πραγματικά είναι σαν να πηγαίνω διακοπές αυτή τη φορά. Την περασμένη φορά που είχαν νοσήσει και δεν το ήξερε και κανείς, έφτασα κοντά στο σημείο να λέω ότι θα πεθάνω. Σε νοσοκομείο δεν μπήκα, αλλά με επηρέασε πολύ και σωματικά και ψυχολογικά», πρόσθεσε.

«Στις γιορτές κάναμε ένα πάρτι για τη γιορτή μου, με 8 άτομα, και εκεί το κολλήσαμε», εξήγησε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»