Θρήνος για τον σύζυγο της Σύλιας Ιωαννίδου - Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα

 

 

Όσα έγραψαν στα social media, Παναγιώτης Δημόπουλος, Αντρέας Δημητρόπουλος, Χρύσανθος Τσουρούλλης, Γιώτα Δαμιανού, 'Ελενα Ευσταθίου και άλλοι για τον χαμό του συνεργάτη τους και σύζυγου της Chaser, Σύλιας Ιωαννίδου, Φύτου Δημοσθένους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Μεγάλη θλίψη στο συγκρότημα Δίας προκάλεσε η είδηση θανάτου, του επικεφαλής στο τμήμα κινηματογραφιστών, Φύτου Δημοσθένους, συζύγου της Σύλια Ιωαννίδου  αρχισυντάκτριας της «Madame Figaro» και μία εκ των τριών Chaser στο «The Chase» με τον Τάσο Τρύφωνος και πατέρα δυο παιδιών.

Ο Φύτος Δημοσθένους έδωσε τη μάχη του με τον καρκίνο.

Πολλοί ήταν η πρώην και νυν συνεργάτες του εκλιπόντος που τον αποχαιρέτησαν στα social media:

Ο Παναγιώτης Δημόπουλος έγραψε: «Ένας άνθρωπος έφυγε… Άνθρωπος καλοσυνάτος. Ενθουσιώδης. Άνθρωπος που ήξερε να δίνει μόνο αγάπη. Αγάπη απλόχερη. Άνθρωπος μπεσαλής, γαλαντόμος, ανοιχτή καρδιά, που ήξερε να τιμά φίλους και συνεργάτες. Άνθρωπος που στο λεπτό θα συγχωρούσε όσους πονηρά κι άδικα τον πίκραναν. Δεν κρατούσε κακία, μόνο παράπονο βουβό. Έτσι βουβά πάλεψε άγρια, σκληρά, λεβέντικα κι αντρίκια τη λαίλαπα που ξέσπασε μέσα του. Χωρίς να παραδώσει τα όπλα ούτε για μια στιγμή! Χωρίς λεπτό να λιγοψυχήσει και να φοβηθεί. Μέχρι την υστάτη μαχητής. Νικητής μιας άλλης ζωής.

ΥΓ Ξέρω … Τώρα θα φυσάς και θα ξεφυσάς … Και σε λίγο θα ξεσηκώσεις τον τόπο με τα γέλια και τις φωνές σου όταν τον Α σου συναντήσεις… Κι έχεις τόσα να του πεις… ΥΓ 2 Ένα τσιγάρο για τον δρόμο πιες και μια ζιβάνα για όλες τις καλές στιγμές … Κι ήταν πολλές (Ξέρω ξέρω «Τι να μας κάνει ένα τσιγάρο  και μια ζιβάνα…»)

Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση να ‘χουμε Φυτούλη μου… Στο επανιδειν …» 

«Γιναμε φτωχοτεροι εφυγε ενας φιλος και συνεργατης ενας καλος ανθρωπος μια ψυχουλα.εφυγε σημερα με ανοιχτους τους ουρανους… στο καλο ρε φυτο μας» έγραψε ο Ανδρέας Δημητρόπουλος

 

«Καλό σου ταξίδι και αιωνία σου η μνήμη Φύτο μας...» έγραψε ο Xρύσανθος Τσουρούλλης

«Με μια αγκαλιά οπως τις δικές σου, σου λέμε αντίο! Καλό ταξίδι! Θα βρίσκεσαι πάντα εκεί στους διαδρόμους του sigma!» έγραψε η Γιώτα Δαμιανού

«Άλλη μια θλιβερή απώλεια… Ο Φύτος μας!!!

Ο Νεοφυτος, ο άνθρωπος που για χρόνια μας πρόσεχε, μας ενθάρρυνε και ταυτόχρονα μας έλεγε να πατούμε γερά στη γη, μας καθοδηγούσε, μας συμβούλευε, μας προστάτευε και πάντα έβρισκε χρόνο να μας πάρει τηλέφωνο να μας πει ότι μας πεθύμησε, μας αγαπά και να ακούσει αν είμαστε καλά. Ο άνθρωπος-στήριγμα στις δυσκολες στιγμές της τηλεόρασης που δεν ήταν λίγες…

Μόνο γλυκές αναμνήσεις και σ ευχαριστούμε! Καλο σου ταξίδι φίλε μας!» έγραψε η 'Αντρη Δανιήλ

«Υπήρξαμε στενοι συνεργάτες στο Σιγμα για παρα πολλά χρονια. Ποτέ δεν ακουσα να του ζητησει καποιος μια χαρη και να μην βρει τροπο να τον εξυπηρετησει. Ενας φοβερα καλοψυχος ανθρωπος, που εφυγε σημερα πολυ προωρα και αδικα. Καλη ανταμωση στους ουρανους φιλε Φυτο». έγραψε o Δημήτρης Τοκαρής

«Για εμάς τους φίλους σου ήσουν πάντα ο Φύτος, ο ευχάριστος, ο καλόκαρδος με το υπέροχο χιούμορ, ο πάντα εξυπηρετικός, ο δοτικός, ο ήρεμος και πάνω από όλα ο ζωντανός εκείνος άνθρωπος που ήξερε να χαιρεται τη ζωή!

Φίλε Φύτο σήμερα ταξιδεύεις, για να συναντήσεις αγαπημένους μας φίλους κι είναι όλοι τους εκεί και σε περιμένουν με τις αγκαλιές τους!

Καλέ μου Φύτο η παρουσία σου θα μας λείψει αλλά θα βρίσκεσαι για πάντα στις καρδιές μας…

R.I.P.» έγραψε o Zαχαρίας Φιλιππίδης.

«Φυτο μου άνθρωπε καλοσυνατε Καλό ταξίδι στο ΦΩΣ...παλεψες με το θεριό παλληκαρισια έφυγες μια όμορφη μέρα όπως όμορφη ήταν η ψυχή σου Αιωνία σου η μνήμη», έγραψε η 'Ελενα Ευσταθίου.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη