Ρίχνει λάδι στη φωτιά ο Παναγιωτόπουλος-«Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ο ντόρος»

Στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου έφτασαν οι αστυνομικές Αρχές το απόγευμα της Τετάρτης, μαζί με τον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα προκειμένου να γίνει παρουσία του ο έλεγχος των ηλεκτρονικών του συσκευών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Υπό κράτηση ο Στάθης Παναγιωτόπουλος-Οδηγείται την Πέμπτη στο αυτόφωρο

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μπήκε στο σπίτι του δεμένος με χειροπέδες και παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, οι αστυνομικοί συνέλεξαν όλα εκείνα τα στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να πραγματοποιήσουν την έρευνά τους.

Οι αστυνομικοί θα εξετάσουν ηλεκτρονικά τηλέφωνα, υπολογιστές και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές για να διαπιστώσουν πόσα και ποια βίντεο στα οποία εμφανίζονται πρώην σύντροφοί του σε προσωπικές τους στιγμές έχει αναρτήσει σε ιστοσελίδες με σεξουαλικό περιεχόμενο, ή είχε στην κατοχή του. Οι Αρχές αναμένεται να συλλέξουν ακόμα και αρχεία τα οποία μπορεί ο ίδιος να έχει διαγράψει από τις ηλεκτρονικές του συσκευές.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα περάσει το βράδυ της Τετάρτης σε κρατητήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και την Πέμπτη αναμένεται να μεταφερθεί στον εισαγγελέα. Το αδίκημα, για το οποίο κατηγορείται πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, είναι σε βαθμό πλημμελήματος, ωστόσο, μπορεί να μετατραπεί και σε κακούργημα, ανάλογα με το μέγεθος των πράξεών του.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος»

Σημειώνεται ότι νωρίτερα την Τετάρτη, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε στις Αρχές  λίγο πριν τις 16.00 το απόγευμα της Τετάρτης στο αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, Σύμφωνα με τον Alpha, τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς ήταν: «Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλος αυτός ο ντόρος. Δεν έχω αναρτήσει ποτέ μου βίντεο, τα είχα αυτά τα βίντεο στο παρελθόν, αλλά δεν τα έχω στην κατοχή μου».

Να σημειωθεί ότι ο παρουσιαστής διωκόταν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά από μήνυση που του κατέθεσε σε βάρος ένα από τα τρία μέχρι στιγμής θύματά του καθώς  ανήρτησε στο διαδίκτυο υλικό με προσωπικές της στιγμές, χωρίς τη δική της συγκατάθεση.

Δήλωση δικηγόρου Παναγιωτόπουλου: Είναι συντετριμμένος και ότι  έχει μετανιώσει ειλικρινά

Ο δικηγόρος του πρώην παρουσιαστή και ραδιοφωνικού παραγωγού σε δήλωσή του ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε ο πελάτης του επιχείρησε έφυγε στο εξωτερικό και υποστηρίζει ότι είναι «συντετριμμένος και έχει μετανιώσει».

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με την σημερινή του αυτόβουλη εμφάνιση έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των διωκτικών Αρχών προκειμένου να συνδράμει στην έρευνα που διεξάγεται έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στις διωκτικές αρχές όσο και στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου οι υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται το όνομά του να αντιμετωπισθούν στις πραγματικές τους διαστάσεις.

Οι ανακριβείς,  ανυπόστατες και ενδεχομένως κατασκευασμένες φήμες περί δήθεν αναχώρησής του στο εξωτερικό, ώστε να αποφύγει τις Αρχές, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σας μεταφέρω ότι είναι συντετριμμένος και ότι  έχει μετανιώσει ειλικρινά για την κατακριτέα συμπεριφορά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Πηγή: ΈΘνος 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»