Αυτή ήταν η σχέση Παναγιωτόπουλου με τον δολοφόνο της Καρολάιν, Μπάμπη

 

Ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διατηρούσε σχέση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Καρέ καρέ η αντίδραση του στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου που τον τσάκωσε έξω από το σπίτι του - Νέες αποκαλύψεις για την φωτογραφία με το μπλουζάκι που απεικόνιζε διαβόητο παιδεραστή δολοφόνο

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με την εφημερίδα «OnTime», η Αλόννησος είναι ανάστατη με τις φήμες να φουντώνουν γύρω από τη σχέση που διατηρούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τον δολοφόνο της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο πρώην συνεργάτης των «Ράδιο Αρβύλα», γνώριζε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο καθώς ήταν συχνός πελάτης στο μαγαζί που διατηρεί στην Αλόννησο.

«Μπουμπούκια από τα λίγα και οι δύο» λένε οι ντόπιοι που είδαν το όνομα του νησιού τους να αμαυρώνεται από την δράση ενός δολοφόνου κι ενός παραγωγού πορνογραφικών βίντεο.

Μαρτυρίες από την Αλόννησο λένε ότι ο 33χρονος πιλότος επισκεπτόταν τακτικά το μαγαζί του Στάθη Παναγιωτόπουλου όταν βρισκόταν στο νησί ενώ οι δύο άνδρες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχαν βρεθεί πολλές φορές στο ίδιο τραπέζι και είχαν μιλήσει για τα επαγγελματικά τους.

Οι κάτοικοι δεν αποκλείουν κιόλας το ενδεχόμενο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να είχε ζητήσει ή και πραγματοποιήσει βόλτα με το ελικόπτερο για να εντυπωσιάσει κάποια κοπέλα που γνώρισε.

Το σχετικό ρεπορτάζ προβλήθηκε σήμερα και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα».

 

Εκτός εαυτού ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του «Πρωινού» μετά τις πρώτες φωτογραφίες του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τις καταγγελίες, που απεικονίζεται να απολαμβάνει τη βόλτα του!

Ο Νίκος Σεϊδαρίδης από την πρώτη στιγμή ανέφερε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν πήγε ταξιδάκι στο Μεξικό αλλά είναι στη Θεσσαλονίκη και τον κατέγραψε με τον φωτογραφικό του φακό!

Συγκεκριμένα ο φωτογράφος είπε στον αέρα του «Πρωινού» για τις πρώτες φωτογραφίες του Στάθη που τράβηξε με τον φακό του: «Υπήρχε μία περίεργη ενέργεια στη γλώσσα του σώματος καθώς βάδιζε. Κι εγώ επειδή ανέβηκε η αδρεναλίνη, προσπάθησα να σταθεροποιήσω τα χέρια μου για να βγάλω τις φωτογραφίες»!

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν πίστευε στα μάτια του που τον έβλεπε έξω τόσο χαλαρό και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό: «Ρε παιδιά, αν καταλαβαίνει τι γίνεται αυτή τη στιγμή γύρω του, όχι το σκύλο να βγάλω βόλτα, ούτε από το δωμάτιο στην τουαλέτα. Θα ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Βγάζεις τον σκύλο βόλτα; Οι γείτονες που σε βλέπουν δεν αισθάνεσαι ντροπή; Άσε τον φωτογράφο…»!

 

Σάλος έχει προκληθεί από χθες με την αποκάλυψη της φωτογραφίας, στην οποία απεικονίζεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να φορά μπλουζάκι με σοκαριστικό μήνυμα παιδεραστή-κανίβαλου. Το θέμα σχολιάστηκε στο «Πρωινό», με τη Φαίη Σκορδά να ξεσπά εναντίον του πρώην μέλους των «Ράδιο Αρβύλα».

«Είναι δυνατόν να υπάρχουν αυτά τα μπλουζάκια στο διαδίκτυο; Δεν θέλω ούτε να το ακούω τώρα! Δεν θέλω! Μα φοράς αυτό το μπλουζάκι ενώ ξέρεις ποιος είναι αυτός που απεικονίζεται; Ένας άνθρωπος που πάει στη δουλειά του, βγαίνει έξω και χαμογελάει και λέει τι θα βάλω σήμερα; Θα βάλω ένα μπλουζάκι με τη φωτογραφία ενός τέρατος, δηλαδή ποιος άνθρωπος το φοράει; Ποιος άνθρωπος ξέρει αυτή την ιστορία και φορά αυτό το μπλουζάκι;» είπε έξω φρενών η Φαίη Σκορδά.

«Για μένα η μόνη ατάκα που πρέπει να παίζει σήμερα είναι ξεφτίλας!» σχολίασε με τη σειρά του ο Γιώργος Λιάγκας.

 
 

Λίγο αργότερα, η Φαίη Σκορδά επανήλθε στο θέμα, λέγοντας πόσο σιχαμερό είναι να φοράς μία τέτοια μπλούζα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»