Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Μπακογιάννη απαντά στον Καπουτζίδη: «Ο γάμος γίνεται μεταξύ άντρα & γυναίκας»

  21/12/2021 09:46
Η Μπακογιάννη απαντά στον Καπουτζίδη: «Ο γάμος γίνεται μεταξύ άντρα & γυναίκας»

Η Μπακογιάννη απαντά στον Καπουτζίδη: «Ο γάμος γίνεται μεταξύ άντρα & γυναίκας»

  21/12/2021 09:46

H Ντόρα Μπακογιάννη για την περιπέτεια με το πολλαπλό μυέλωμα: «Η λέξη καρκίνος δεν είναι ταμπού»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε καλεσμένη στο Mega και στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη. Η δημοσιογράφος με αφορμή την συζήτηση με τον κορωνοϊό και τις ΜΕΘ θέλησε να ρωτήσει την πολιτικό για τα νεότερα της υγείας της.

Πριν από μερικούς μήνες η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα, μορφή καρκίνου.

Στη συνέντευξή της η ίδια δήλωσε: «Αυτή η χρονιά μου έφερε μια κατραπακιά. Είναι μια αρρώστια η οποία παλεύεται. Είμαι καλά, πιο πολύ με ταλαιπωρεί το πόδι μου που δεν έχει καμία σχέση με την αρρώστια μου. Το διαχειρίζομαι καλά γενικά. Είμαι πολύ ευγνώμων διότι εκτός από τους δικούς μου ανθρώπους, μου έστειλε ευχές και ένας ολόκληρος κόσμος και η καλή ευχή πάντα πιάνει», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σχετικά με την ψυχολογία της και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την περιπέτεια της υγείας της: «Σαν και μένα είναι άλλοι 500 κάθε χρόνο με πολλαπλό μυέλωμα. Το μήνυμα ότι “παιδιά πάμε καλά” μου το δίνουν εκείνοι και τους το δίνω κι εγώ και ταυτόχρονα η λέξη καρκίνος δεν πρέπει να είναι ταμπού γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που έχουν καρκίνο και τον καταπολεμούν με μεγάλη επιτυχία. Η επιστήμη σήμερα έχει κάνει άλματα. Όταν μίλησα ανοιχτά για τον καρκίνο ήρθαν κι άλλοι βουλευτές και μου είπαν πως το πέρασαν και εκείνοι. Πραγματικά δεν το ήξερα…» ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη στο Mega.

Απαντήσεις στα ερωτήματα του Γιώργου Καπουτζίδη έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, καλεσμένη στο Mega και στην εκπομπή, «Μεγάλη Εικόνα».

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα ο Γιώργος Καπουτζίδης συμμετείχε σε ομιλία βάζοντας τα ερωτήματά του για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων ζευγαριών αλλά και τα μειονεκτήματα που έχει στην κοινωνία μας ένα ομόφυλο ζευγάρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε: «Υπάρχει απάντηση σε όλο αυτό, η οποία δεν είναι άλλη από τον νόμο τον οποίο ψηφίσαμε σχετικά με την αναδοχή. Αν μιλήσουμε για τον πολιτικό γάμο σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια, η κοινωνία είναι άραγε έτοιμη να δεχτεί αυτόν τον γάμο;  Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα για να ήμουν ξεκάθαρη. Προσωπικά θα το ψήφιζα ώστε να περάσει, αλλά νομίζω ότι είμαι μια μικρή μειοψηφία», δήλωσε.

Η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε τον προβληματισμό της: «Η λέξη γάμος είναι το πρόβλημα. Ο γάμος είναι κάτι μεταξύ άντρα και γυναίκας και το επιχείρημα αυτό για την αναδοχή ήταν ακριβώς το επιχείρημα που χρησιμοποίησα εγώ».

Και συμπλήρωσε για το θέμα της υιοθεσίας: «Έχω πάει σε ιδρύματα με εκατοντάδες κακοποιημένα παιδιά από τους γονείς τους. Δεν υπάρχει φοβερότερο πράγμα. Αν η κοινωνία σε έχει κρίνει ικανό να μεγαλώσει σωστά ένα παιδί, το παιδί θα είναι χίλιες φορές καλύτερο όταν παίρνει αγάπη από το να μπει σε αυτή την εξίσωση», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη στο Mega. 

 Δείτε ολόκληρη την εκπομπή και τις απαντήσεις της ΕΔΩ

4093258231003338 cache 846x3000 Analog medium 899063 116337 21122021
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας