Εισαγγελική έρευνα σε βάρος Παναγιωτόπουλου για τη διαρροή και άλλων ροζ βίντεο

 

 

Νέα καταγγελία - Παραμένει στην Ελλάδα - Δειτε τα πλανα – Αμίλητος μετά την εισαγγελική εντολή - Κι άλλο υλικό αναζητά η εισαγγελία – Τελευταίες εξελίξεις

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ραγδαίες εξελίξεις γύρω από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις καταγγελίες που ακολούθησαν μετά την αποκάλυψη της πρώην συντρόφου του για διαρροή προσωπικών στιγμών χωρίς την συγκατάθεσή της.

Τις τελευταίες ώρες, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτόδικων Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων, καθώς ο πρώην παρουσιαστής ερευνάται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’εξακολούθηση».

Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

 

 

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες φωτογράφος που είχε στρατοπεδεύσει κοντά στο σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη για ένα καρέ, διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει φύγει στο Μεξικό.

«Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Στάθης δεν είναι στο Μεξικό. Πέρασε μπροστά από τα μάτια μου με το αυτοκίνητο. Τον είδα με τα μάτια μου. Πρέπει να ήταν και η σύζυγός του μαζί του. Εγώ ήμουν σταματημένος στο αυτοκίνητο και τον είδα στα 15 μέτρα μπροστά. Είμαι 1.000% σίγουρος. Είναι εδώ», λέει ο Νίκος Σεϊτανίδης, φωτογράφος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Στο μεταξύ, ο φωτογραφικός φακός του Νίκου Σεϊδαρίδη «συνέλαβε» τον Στάθη Παναγιωτόπουλο το απόγευμα της Δευτέρας να απολαμβάνει βόλτα με τον σκύλο του.

Τα στιγμιότυπα που μαρτυρούν ότι «η ζωή συνεχίζεται» για το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα προβλήθηκαν από το «Πρωινό». «Υπήρχε μία περίεργη ενέργεια στη γλώσσα του σώματος καθώς βάδιζε. Κι εγώ επειδή ανέβηκε η αδρεναλίνη, προσπάθησα να σταθεροποιήσω τα χέρια μου για να βγάλω τις φωτογραφίες» δήλωσε ο φωτογράφος.

Όπως θα δεις, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φορά ένα μπλε μπουφάν και η βόλτα του διήρκησε 5 με 10 λεπτά.

 

Όλα αυτά, την ώρα που οι καταγγελίες σε βάρος του αυξάνονται, με πολλές γυναίκες να έχουν ήδη καταθέσει τα δικά τους βιώματα.

Γυναίκες που είδαν προσωπικές τους στιγμές να διαρρέουν στο διαδίκτυο και να κατονομάζουν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ως υπεύθυνο για τον διασυρμό τους. Τον άνθρωπο που κάποτε έβλεπαν στην εκπομπή και έκαναν όπως λένε το λάθος να γνωρίσουν και να ερωτευτούν.

Η επιτυχία της εκπομπής και η δική του προσωπική παρουσία σε αυτήν, έκανε και την 30χρονη που ουσιαστικά άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου με τη μήνυση που κατέθεσε το 2019, να θελήσει να τον γνωρίσει.

Ήταν 2016 στην Αλόννησο, όταν όπως περιγράφει τον συνάντησε από κοντά.

«Πάντα μου άρεσαν οι “Ράδιο Αρβύλα”, ήμουν φαν της εκπομπής και θα σας πω ότι είχα μια ιδιαίτερη συμπάθεια για το πρόσωπο αυτού του ανθρώπου, για τον οποίο ήξερα ότι ήταν φιλόζωος αλλά και γενικά έδειχνε αξιοπρεπέστατος. Έτσι του ζήτησα και βγήκαμε μια φωτογραφία».

Η γνωριμία τους εξελίσσεται σε σχέση αλλά όπως λέει η 30χρονη τότε της αδύνατον να σκεφτεί τα όσα θα επακολουθούσαν.

«Εν γνώσει μου τραβούσε τα βίντεο από τις ιδιωτικές μας στιγμές. Είτε με το κινητό του τηλέφωνο, είτε με την κάμερα που είχε στα σπίτια του, γινόταν η βιντεοσκόπηση, αλλά ποτέ δε φανταζόμουν, ούτε γνώριζα ότι τα βίντεο αυτά θα τα ανέβαζε σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Επίσης, ο άνθρωπος αυτός έχει και υλικό από αυτό που του έστελνα εγώ η ίδια όταν συνομιλούσαμε. Γιατί όταν ήμασταν χώρια, λόγω της απόστασης και της δουλειάς του, μου έλεγε ότι του λείπω και μου ζητούσε επίμονα να του στέλνω συνέχεια πράγματα».

Η διαρροή βίντεο και φωτογραφιών την έκανε να κινήσει τις διαδικασίες, με τη ζωή της να έχει αλλάξει δραματικά, την ώρα που, όπως λέει, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συνέχιζε να βγαίνει στην εκπομπή σα να μην έχει συμβεί απολύτως τίποτα.

Πίσω από τις κάμερες, ο εκ των παρουσιαστών των «Ράδιο Αρβύλα» φαίνεται πως αναζητούσε τρόπο ώστε να κλείσει το θέμα πριν πάρει διαστάσεις.

«Τον τελευταίο έναν χρόνο είχαμε επικοινωνία γιατί με προσέγγισε ώστε να τα βρούμε εξωδικαστικά προσπαθώντας στην ουσία να με επηρεάσει, να μου πει ότι μετάνιωσε, αλλά ήταν όλα ψέματα, όπως αποδείχτηκε. Αυτός ο άνθρωπος έχει μια ροπή στα νέα κορίτσια και στα πολύ μικρά κορίτσια, κάτι το οποίο, με έκανε να δώσω τέλος σε αυτήν την σχέση».

Στο προσκήνιο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, επανήλθε και ένα περιστατικό που είχε σημειωθεί το 2017 στη Βέροια όταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εμφανίστηκε σε κέντρο που έπαιξε μουσική με μια μπλούζα που προκάλεσε αντιδράσεις.

Σε αυτήν διακρίνονταν τα λόγια ενός διαβόητου Αμερικανού εγκληματία που είχε καταδικαστεί στις αρχές του 20ου αιώνα για βιασμούς και δολοφονίες παιδιών. Τότε, παρά τις αντιδράσεις, ο ίδιος δεν άλλαξε μπλούζα και το πρόγραμμα συνεχίστηκε.

Όλες τις εξελίξεις παρακολουθούν καθημερινά και οι μέχρι πρότινος συνεργάτες του, με το βλέμμα πάντα στην επόμενη δύσκολη μέρα για τη δημοφιλή εκπομπή που κατάφεραν να χτίσουν στο πέρασμα των χρόνων.

Έρευνα διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτόδικων Θεσσαλονίκης για την ανάρτηση κι άλλων βίντεο με προσωπικές στιγμές ερωτικού περιεχομένου από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Η υπόθεση απασχολεί πλέον τον εισαγγελέα καθώς ολοένα και περισσότερες καταγγελίες γίνονται εις βάρος του γνωστού παρουσιαστή, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα για υπόθεση revenge porn.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων και συγκεκριμένα το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση».

Τα βίντεο με προσωπικές στιγμές γυναικών που έχει διαρρεύσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο διαδίκτυο, παραμένουν εκεί, ενώ τουλάχιστον 9 κοπέλες έχουν επικοινωνήσει με τις αρχές για να δουν αν τα βίντεό τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο διαδίκτυο και πώς μπορούν να κατέβουν.

Πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες για τη «δράση» του στο διαδίκτυο, όπου ανέβαζε προσωπικές στιγμές με ερωτικές του παρτενέρ χωρίς τη συγκατάθεσή τους, ενώ υπάρχουν και καταγγελίες για ανάρμοστη προσέγγιση και παρενόχληση γυναικών.

Την ίδια ώρα, ερευνάται αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε οικονομικές απολαβές από αυτή του τη δραστηριότητα.

 

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα», υπάρχει μία νέα, σοβαρή, καταγγελία εις βάρους του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Όπως είπε ο Απόστολος Λύτρας, μία κοπέλα τον προσέγγισε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς όπως ισχυρίζεται υπάρχει διαρροή δικών της βίντεο και φωτογραφιών από προσωπικές της στιγμές.

«Έχω μια πολύ σοβαρή νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από άλλο πρόσωπο. Χθες το βράδυ είχα επικοινωνία με το συγκεκριμένο πρόσωπο και μάλιστα πολύ αργά. Πραγματικά, είδα μια κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε, μια νέα κοπέλα ηλικιακά. Υπάρχουν νέα βίντεο και φωτογραφίες. Μεταγενέστερη περίπτωση αυτής που ήδη γνωρίζουμε» δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας.

«Μου θυμίζει την υπόθεση Λιγνάδη» σχολίασε ο Γιώργος Παπαδάκης.

 

Kαι στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, σχετικά με τρεις νέες υποθέσεις που έχουν έρθει στο «φως» με προσωπικά βίντεο γυναικών που «ανέβηκαν» στο διαδίκτυο από πρώην συντρόφους τους.

Συγκεκριμένα, πρώην σύντροφος κοπέλας έστειλε προσωπικά τους βίντεο σε κοινούς τους φίλους, και έχει καταδικαστεί πρωτοβάθμια. Παράλληλα, μοντέλο μήνυσε τον πρώην σύντροφό της γιατί ανέβασε φωτογραφίες της σε ιστοσελίδες ανηλίκων, ενώ επιχειρηματίας έκανε αγωγή στον πρώην σύντροφό της, ο οποίος είναι παρουσιαστής, γιατί έδειξε προσωπικό βίντεο στον νυν σύντροφό της.

Ο ποινικολόγος είπε: «Για την πρώτη υπόθεση ο κατηγορούμενος έχει καταδικαστεί πρωτοβάθμια σε 4 χρόνια φυλάκιση. Διατηρούσε σχέση με μία κοπέλα και επειδή τον χώρισε θεώρησε σωστό να διαρρεύσει βίντεό τους σε τρίτους, στο πανεπιστήμιο που φοιτούσε η κοπέλα και σε πολιτικό κόμμα που συμμετείχε»!

Και πρόσθεσε: «Η άλλη υπόθεση είναι για κορίτσι νέο που είναι μοντέλο που όταν χώρισε, ο πρώην σύντροφός της έκανε μοντάζ σε φωτογραφίες και βίντεό της, και τις “ανέβασε” σε site τέτοιου περιεχομένου. Η συγκεκριμένη κοπέλα επειδή ήταν γνωστή, παρά ότι υπήρξε εισαγγελική εντολή για να “κατέβει” το υλικό, μετά τις αναπαραγωγές αυτό δεν ήταν δυνατόν»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Η τρίτη υπόθεση αφορά σε παρουσιαστή – πανελίστα, και όχι δημοσιογράφο, που θεώρησε πρέπον ένα βίντεο που είχε με την τότε σχέση του, αφού χώρισε, να το δείξει στον νέο σύντροφο της κοπέλας».

«Εχτές το βράδυ αργά ήρθα σε επαφή με μία κοπέλα που ήταν σε χάλια κατάσταση και έχει μια καινούργια καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, που έχει “ανεβάσει” βίντεο και φωτογραφίες αυτής της κοπέλας σε σχετικά sites. Η κοπέλα ήταν σε τραγική κατάσταση, το ανακάλυψε τώρα, μετά την καταγγελία που έγινε. Θα κάνουμε άμεσα καταγγελία για αυτή την υπόθεση, θα κάνουμε μήνυση για να προχωρήσει δικαστικά η συγκεκριμένη υπόθεση», αποκάλυψε ο κ. Λύτρας.

«Η διαρροή προσωπικών στιγμών στο διαδίκτυο είναι πλημμέλημα. Τώρα συζητείται πάλι να γίνει κακούργημα. Το πρόβλημα είναι ότι δε γίνεται κάθε φορά που σκάει ένα θέμα να αλλάζουν οι νόμοι. Αυτά πρέπει να προβλεφθούν από πριν. Δε γίνεται να αλλάζει η νομοθεσία μέσω των ΜΜΕ», τόνισε κλείνοντας ο κ. Λύτρας.

 

Ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο σύλληψης και δίωξης σε βαθμό κακουργήματος

 

Τηλεφωνική συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παραχώρησε ο ξάδερφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ο δικηγόρος Στάθης Παναγιωτόπουλος - έχει το ίδιο όνομα με τον παρουσιαστή - είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και μάλιστα μοιράζεται το ίδιο γραφείο με τον αδερφό του καταγγελόμενου.

«Δεν είχαμε επαφές γιατί ήταν πάρα πολύ διαφορετικές οι ζωές μας. Φερόταν σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή, αυτό είναι γεγονός. Είχε ενοχλήσει και το ότι είχε σχέσεις με πολύ νεαρά άτομα, δεν μιλάει για ενήλικα, να μην παρεξηγηθώ. Εμένα με ενοχλεί πολύ η σχέση ενός ανθρώπου που πλησιάζει και διαλέγει για συντροφιά του πολύ νεαρά άτομα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν έχει αναλάβει ο αδερφός του ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και οικογενειάρχης. Είμαστε συνάδελφοι και συνεργάτες. Μου λέει ότι δεν ήξερε. Είμαστε στο ίδιο γραφείο».

Και κατέληξε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Δεν θα ήθελα να τον συναντήσω πραγματικά, δεν θα ήθελα να τον συναντήσω».

 

Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και φαίνεται πως δεν θα έχει τελειωμό. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, αποκαλύπτοντας πως ξέρει κάποια πράγματα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, γνωρίζει μια κοπέλα που σύντομα θα κινηθεί νομικά κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Ξέρω κάποια πράγματα, μια ιστορία που συνδέεται με αυτό το θέμα και σύντομα θα βγει στη φόρα. Ξέρω ότι… μαζεύονται. Η κοπέλα θα κινηθεί νομικά», αποκάλυψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της