«Ένιωσα τυχερός που τουλάχιστον είχα παρηγοριά ότι είχα εμβολιαστεί»

 

 

Ο Νίκος Βέρτης ένα 24ωρο μετά την αποκάλυψη ότι νοσεί από κορωνοϊό, μίλησε ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 - Η εξομολόγηση μετά τη διάγνωση – Τι συμπτώματα έχει;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην περιπέτειά του με τον κορωνοϊό και τόνισε πως τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει είναι πολύ ελαφριά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Βέρτης - Η ανάρτηση του και η αναβολή των εμφανίσεων

 

«Είμαι πολύ καλά. Με πρόλαβε πονηρά δύο μέρες πριν από την τρίτη δόση. Με αιφνιδίασε ο κορονοϊός και νόσησα. Ένα απλό συναχάκι να σας πω την αλήθεια, όχι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά δεν σας κρύβω ότι αγχώθηκα λίγο μόλις είδα το τεστ θετικό. Ένιωσα λίγο τυχερός που τουλάχιστον είχα μια παρηγοριά ότι είχα εμβολιαστεί.

Όταν έχουν περάσει τόσοι μήνες υπάρχει ένα άγχος. Ευτυχώς όλες αυτές τις μέρες που νοσώ, μια βδομάδα ουσιαστικά, πέρασε πολύ ήπια, τις επόμενες τρεις μέρες τελειώνει και η καραντίνα και θα επανέλθω πρώτα ο Θεός την Παρασκευή στις εμφανίσεις μου. Αν δεν ήταν ο κορονοϊός ούτε που θα το είχα καταλάβει, ούτε γρίπη θα το έλεγα, ήταν κάτι πολύ ανώδυνο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βέρτης.

 

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο επίσημο προφίλ του στο Instagram, ο Νίκος Βέρτης έγραψε πως η covid-19 τον πρόλαβε, δύο ημέρες πριν από την προγραμματισμένη τρίτη δόση του εμβολίου.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις θερμές ευχές σας και την στήριξη σας! Η αγάπη σας δίνει δύναμη και στην πιο δύσκολη κατάσταση! Θέλω όμως να σας ενημερώσω ότι το πέρασα ευτυχώς πολύ ήπια και πώς ο covid με πρόλαβε (αναπάντεχα) δύο μέρες πριν την προγραμματισμένη τρίτη δόση του εμβολίου μου.

Έκανα τεστ αφού είχα ένα ύποπτο συναχάκι και νομίζω πώς όλοι μας πρέπει να έχουμε την αίσθηση της ευθύνης σε τέτοιες περιπτώσεις που μπορεί να υπάρχει η πιθανότητα να νοσούμε, έστω τόσο διακριτικά και ελαφριά. Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που εμβολιαζόμαστε, αν νοσούμε να νοσούμε ανώδυνα χωρίς απώλειες.

Σημασία έχει πώς νιώθω πολύ καλά σωματικά όπως και ηθικά που τουλάχιστον προσπάθησα να αποτρέψω την τυχόν διασπορά του λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις. Σε λίγες ημέρες θα επιστρέψω κανονικά και πάλι στις εμφανίσεις μου στο ΥΤΟΝ the music show!

Συγκεκριμένα από αυτήν την Παρασκευή παραμονή Χριστουγέννων λειτουργώντας κανονικά το εορταστικό μας πρόγραμμα!! Καλές γιορτές με Υγεία και με πολλές ευτυχισμένες στιγμές σε όλους!», έγραψε ο Νίκος Βέρτης. 

 
Δείτε το βίντεο:
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια