Λύγισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα, ότι τον αγαπώ!»

 

 

 

Συγκλονίζει ο Μικρούτσικος για την περιπέτεια της υγείας του: «Πήγα «νεκρός» στο νοσοκομείο»- Tο #BigBrotherGR, oι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε «Τα τελευταία χρόνια με έτρεφε ο αδερφός μου»

 

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Αποκαλυπτική είναι η συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του, το Big Brother και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Πριν από δύο χρόνια με τον θάνατο του αδερφού μου ‘έσκασα’ και πήγα θεωρητικά νεκρός στο νοσοκομείο. Το καλοκαίρι όλα ξεκίνησαν με έναν πυρετό και τελικά έγιναν πιο δύσκολα. Ξαφνικά αποδείχτηκαν κάποιοι όγκοι, κάποιες εγχειρήσεις, και το πιο τρομακτικό, μια σηψαιμία. Πέρασα τρομακτικά. Υπήρχε στιγμή που δεν μπορούσα να αναπνεύσω για 10 δευτερόλεπτα και έσκαγα, πέταγα πράγματα. Την στιγμή που δεν μπορούσα να αναπνεύσω πήρα τηλέφωνο τον γιο μου και έτσι σώθηκα», λέει ο παρουσιαστής για την περιπέτεια της υγείας του.

Για το Big Brother

«Το Big Brother το έκανα για το πείραμα αλλά και γιατί ένιωσα την υποκρισία στο πετσί μου. Όταν είχα υπογράψει στον Ant1, ήρθε το MEGA και μου ζήτησε να σπάσω το συμβόλαιό μου και να πάω στον δικό τους σταθμό να παρουσιάσω το Big Brother. Όταν αρνήθηκα την πρόταση του MEGA, ο Ant1 αγρίεψε και ανακοίνωσε πως θα πάρει στο πρόγραμμά του το Big Brother. Όταν ξεκίνησε το σόου, άρχισε μια πολεμική από τις εφημερίδες. Σκέφτηκα ότι θα φάω ξύλο αλλά θα βγω λεβέντης και παλικάρι. Έχω όμως ένα παράπονο. Την περίοδο που έτρωγα ξύλο, το κανάλι ήταν ‘στρίβειν δια του αρραβώνος’».

«Ένας λόγος που έφυγα από τον Ant1 ήταν επειδή ένα στέλεχος είπε: ‘του δώσαμε το Big Brother και τον κάναμε αυτόν που είναι’. Ήμουν αυτός που ήμουν. Πήρα ένα πρότζεκτ και είμαι μέρος του 90% της τηλεθέασης».

Όσο για τον κύκλο του Big Brother που ο ίδιος προτιμά

«Σε επίπεδο επιλογών, το προηγούμενο ήταν καλύτερο από το φετινό. Η ευτυχία ή η αποτυχία ενός προγράμματος έχει να κάνει με τον παρουσιαστή. Στα σημερινά ριάλιτι δεν μπαίνουμε στα… κουκούτσια των πραγμάτων. Τα καλύτερα… κουκούτσια τα έχει πετύχει ο Γιώργος Λιανός. Προτιμώ τον Λιανό από τον Σάκη Τανιμανίδη. Δεν πρέπει καν να με ρωτάς αν θα προτιμούσα τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην παρουσίαση της Φάρμας».

Για την απουσία του από την τηλεόραση

«Τα 11 χρόνια που ήμουν εκτός τηλεόρασης ήταν απλά ένα κλείσιμο στον εαυτό μου, είχα δυσκολίες. Τα τελευταία χρόνια με έτρεφε ο αδερφός μου. Όταν είχα οικονομικές δυσκολίες υπήρχαν ονόματα που με πήραν τηλέφωνο να με βοηθήσουν. Ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι κάποια από αυτά».

Ο αγαπημένος παρουσιαστής μίλησε και για την σχέση με τον γιο του.

«Ο Στέργιος με στηρίζει αλλά πρέπει να δει και αυτός τη ζωή του. Νιώθω ενοχή γιατί τον στεναχώρησα, τον δυσκόλεψα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»