Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Οι άντρες τι έχετε πάθει ρε; Έχετε τρελαθεί; Έχετε σαλτάρει; Δεν πάτε καλά!»

  19/12/2021 10:53
«Οι άντρες τι έχετε πάθει ρε; Έχετε τρελαθεί; Έχετε σαλτάρει; Δεν πάτε καλά!»

«Οι άντρες τι έχετε πάθει ρε; Έχετε τρελαθεί; Έχετε σαλτάρει; Δεν πάτε καλά!»

  19/12/2021 10:53

Έσπασε η Ελένη Δήμου μπροστά στην κάμερα: «Δεν μπορεί να ασχολείται η τηλεόραση μόνο όταν έπεσε το φιλί με τον Μαρίνο. Είναι ντροπή» «Σκοτώνετε τις μητέρες των παιδιών σας, βγάζετε βίντεο. Τι είναι αυτό ρε; Δεν πάτε καθόλου καλά!»

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η κάμερα του Mega και ο δημοσιογράφος Aρτ συνάντησαν την Ελένη Δήμου στην χριστουγεννιάτικη Αθήνα σε μια συνέντευξη για τις πιο έντονες στιγμές της ζωής της.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε τι θα άλλαζε την καριέρα της, αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω, ενώ μίλησε για τα 35χρόνια έγγαμου βίου με τον σύζυγό της.

«Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί 34 χρόνια, υπάρχει αγάπη και σεβασμός. Έχει υπάρξει περίοδος που δεν είχα καθόλου χρήματα. Ξόδευα πολλά λεφτά για την γκαρνταρόμπα μου, έχω δώσει 3,5 εκατομμύρια δραχμές για ένα ρούχο. Δεν μπορεί να είμαστε 12 εβδομάδες στο J2US και να ασχολείται η τηλεόραση μόνο όταν έπεσε το φιλί με τον Μαρίνο. Είναι ντροπή», ανέφερε η Ελένη Δήμου.

Η τραγουδίστρια συγκινήθηκε μιλώντας για τους γονείς της που έχουν φύγει από τη ζωή: «Μου λείπει η μαμά μου, ο μπαμπάς μου, τα πεθερικά μου. Είναι που κάποιες θέσεις αδειάζουν από το τραπέζι των Χριστουγέννων», είπε η Ελένη Δήμου σε συνέντευξή της για την εκπομπή, «Τι λες τώρα».

Η Ελένη Δήμου σχολίασε και την επικαιρότητα: «Οι άντρες τι έχετε πάθει ρε; Έχετε τρελαθεί; Έχετε σαλτάρει; Σκοτώνετε τις μητέρες των παιδιών σας, βγάζετε βίντεο. Τι είναι αυτό ρε; Δεν πάτε καθόλου καλά!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας