Έφυγε από την Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του o Στάθης Παναγιωτόπουλος

 

 

 

Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την 30χρονη: «Μετά από όλα αυτά μου ζήτησε να συνευρεθούμε ξανά ερωτικά» - Σε ποια χώρα ταξίδεψε με τη σύζυγό; - Αποκάλυψη βόμβα για τον κρυφό γάμο του Στάθη Παναγιωτόπουλοu πριν από 1,5  μήνα - Ξέσπασε ο θείος του: «Αυτοί που σήμερα τον κατηγορούν είναι όσοι απολάμβαναν ιδιωτικά όσα εξέπεμπε το κανάλι του» - Σοκαρισμένοι φίλοι, συνεργάτες και γείτονες

 

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη, ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε διαρροή βίντεο και εικόνων από προσωπικές στιγμές με την πρώην σύντροφό του σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό υλικό, ο πρώην συνεργάτης των «Ράδιο Αρβύλα» εγκατέλειψε τη Θεσσαλονίκη.

Και ενώ πολλοί μπορεί να περίμεναν ότι μετά τον σάλο, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα ταξίδευε στην Αλόννησο – το ησυχαστήριό του όπως έλεγε κατά καιρούς –, τελικά ο ίδιος αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εθεάθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μαζί με τη σύζυγό του. Όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος Οδυσσέας Μητσόπουλος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο παρουσιαστής συνοδευόμενος από τη γυναίκα του, ταξίδεψε για το Μεξικό. Μάλιστα, οι πληροφορίες τον θέλουν ευδιάθετο αλλά δεν συνομίλησε με άλλους συνταξιδιώτες ή με το προσωπικό του αεροδρομίου.

Δεν γνωρίζει κανείς αν το ταξίδι ήταν προγραμματισμένο για τις γιορτές ή αν προέκυψε μετά τη «χιονοστιβάδα» αποκαλύψεων, αλλά και πόσο διάστημα θα μείνει στο Μεξικό.

 

Η 30χρονη σήμερα κοπέλα, από την οποία άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου» για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μιλά σήμερα στο «Πρώτο Θέμα» για τον διαδικτυακό εφιάλτη και την online κακοποίησή της που ξεκίνησε τρεις μήνες μετά από τον χωρισμό τους.

«Πάντα μου άρεσαν οι «Ράδιο Αρβύλα», ήμουν φαν της εκπομπής και θα σας πω ότι είχα μία ιδιαίτερη συμπάθεια για το πρόσωπο αυτού του ανθρώπου, για τον οποίο ήξερα ότι ήταν φιλόζωος αλλά και γενικά έδειχνε αξιοπρεπέστατος. Έτσι του ζήτησα και βγήκαμε μία φωτογραφία» παραδέχεται η 30χρονη μιλώντας στον Βασίλη Γούλα και στην Λίνα Κεκέση για την τραγική περιπέτεια που βιώνει. 

«Βέβαια ο κ. Παναγιωτόπουλος είναι πολύ καλύτερα από εμένα, αφού βγαίνει και τρώει στις ταβέρνες, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα» αναφέρει με πικρία στην εφημερίδα και σημειώνει πως εν γνώσει της τραβούσε τα βίντεο με τις ιδιωτικές τους στιγμές. 

Εδώ και τρία χρόνια, όπως υπογραμμίζει, δε μπορεί να ζήσει μία φυσιολογική ζωή. «Δε μπορώ να κάνω μία φυσιολογική σχέση. Δεν ήθελα να το πιστέψω όταν με ενημέρωσε μία φίλη μου, η οποία έτυχε να δει ένα βίντεο στο οποίο με αναγνώρισε. Και δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί αν δε με αναγνώριζε αυτή η φίλη μου. Προφανώς θα συνέχιζα τη ζωή μου, χωρίς να ξέρω ότι κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο βίντεο από προσωπικές μου στιγμές για τα οποία δεν είχα δώσει ποτέ τη συναίνεσή μου».

«Δεν άντεχα άλλο τον τρόπο ζωής του και τα διάφορα πράγματα που ήθελε στον ερωτικό τομέα, που εγώ δε μπορούσα να υποστηρίξω. Ήδη εξανάγκαζα τον εαυτό μου να κάνει πράγματα που δεν ήθελα, αφού εκείνος ζητούσε μια ερωτική ζωή στα πρότυπα των πορνογραφικών ταινιών που παρακολουθούσε και εν τέλει έφτασα σε ένα σημείο όπου έχασα τον εαυτό μου και είπα: δεν γίνεται να συνεχίσει κάτι τέτοιο» εξομολογείται η 30χρονη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τον Φεβρουάριο του 2019 μετά την ανακάλυψη των ερωτικών της βίντεο στο διαδίκτυο, η 30χρονη κατέθεσε μήνυση για τρία βίντεο και περίπου 300 φωτογραφίες της που είχε εντοπίσει σε λογαριασμούς-κανάλια του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Τον Απρίλιο του 2019 και ενώ η πρώτη μήνυση είχε υποβληθεί, η ίδια εντόπισε ένα νέο βίντεο που είχε ανέβει –το τέταρτο- με μοναδική πρωταγωνίστρια την ίδια. Μετέβη τότε στο Αστυνομικό τμήμα Αλίμου, όπου κατέθεσε νέα μήνυση, προκειμένου στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, να συλληφθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ζήτησε μάλιστα να κατασχεθούν ως αποδεικτικά στοιχεία μία μαύρη βιντεοκάμερα, το Iphone και τρεις υπολογιστές Apple που η νεαρή κοπέλα γνώριζε ότι διέθετε ο πρώην συνεργάτης των «Ράδιο Αρβύλα».

Υλικό και από άλλες γυναίκες - «Ήθελε να τα βρούμε εξωδικαστικά»

Όπως δηλώνει στο «Πρώτο Θέμα» η 30χρονη, από δική της έρευνα στους λογαριασμούς όπου φαίνεται να διαχειρίζεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εντόπισε βίντεο που είχαν ανέβει από το 2011, ενώ υπήρχε υλικό και από άλλες γυναίκες. Μάλιστα, με μία την οποία αναγνώρισε, ήρθε σε επικοινωνία για να μάθει αν και εκείνη θέλει να κινηθεί νομικά εναντίον του. 

Τον τελευταία χρόνο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προσπάθησε και είχε επικοινωνία με την 30χρονη, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ίδια για να την μεταπείσει να αποσύρει τη μήνυση έναντίον του. Μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι την προσκάλεσε στην Αλόννησο προκειμένου να την πείσει γι’ αυτό.

«Τον τελευταίο έναν χρόνο είχαμε επικοινωνία γιατί με προσέγγισε ώστε να τα βρούμε εξωδικαστικά προσπαθώντας στην ουσία να με επηρεάσει, να μου πει ότι μετάνιωσε, αλλά ήταν όλα ψέμματα όπως αποδείχτηκε. Με προσκάλεσε στην Αλόννησο το περασμένο καλοκαίρι για να το λύσουμε, γιατί το είχε μετανιώσει όπως μου έλεγε. Εγώ πήγα γιατί ήθελα να καταλάβει πόσο σημαντικό λάθος ήταν αυτό το οποίο έκανε και ήθελα πραγματικά να είχε μετανιώσει. Εκεί γνώρισα και την κοπέλα που παντρεύτηκε τώρα και την είχα προειδοποιήσει. (…). Ήθελα πραγματικά να του δώσω μία ευκαιρία αλλά μόνο αν είχε μετανιώσει πραγματικά. Ωστόσο, προσπάθησε να με ξεγελάσει και πάλι, οπότε μόλις είδα τη νέα κοπέλα το κατάλαβα. Αυτός ο άνθρωπος έχει μία ροπή στα νέα κορίτσια και στα πολύ μικρά κορίτσια, κάτι το οποίο όπως σας προανέφερα, με έκανε να δώσω τέλος σε αυτή τη σχέση».

Η δεύτερη μήνυση της 30χρονης κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου το 2019

 

Η πρώην σύντροφός του μιλώντας και στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «ΣΚ Παρέα» αποκάλυψε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος της είχε ζητήσει να τραβήξουν αυτά τα βίντεο, γιατί του…έλειπε. 

«Έλα να βγάλουμε αυτό το βίντεο, να το έχουμε για μας, επειδή είσαι σε άλλη πόλη και μου λείπεις. Ήμουν 100% σίγουρη ότι ήταν αυτός, ότι το βίντεο δεν ήταν προϊόν υποκλοπής. Κατατέθηκε μήνυση τον Φεβρουάριο του 2019 κι αυτός ανέβασε ακόμη ένα βίντεο τον Απρίλιο του 2019», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση γιατί δεν είχε συλληφθεί αφού είχε κατατεθεί μήνυση εις βάρος του το θύμα απάντησε πως «δεν τον συνέλαβαν γιατί οι τρεις αστυνομικοί του τμήματος Αλοννήσου είπαν ότι δεν ξέρουν πού μένει και δεν τον εντόπισαν. Δήλωσε ασθένεια και δεν παραβρέθηκε στη δίκη που είχε οριστεί για τις 22 Σεπτέμβριου 2021, οπότε η δίκη πήρε αναβολή για τις 9 Φεβρουάριου 2022.

Ο αδελφός του που είναι δικηγόρος δεν θέλει να τον αναλάβει! Ό,τι βίντεο ή φωτογραφία είχε δική μου κατέβηκε υστέρα από αίτημα μου στις πλατφόρμες. Ο Στάθης δεν κατέβασε το βίντεο».

«Μου λέει “μετάνιωσα και έχω αλλάξει” αλλά το υλικό παρέμενε αναρτημένο! Είχαμε επικοινωνία τον τελευταίο καιρό και μου έλεγε ότι άλλαξε και ήθελα να του δώσω μια ευκαιρία. Εξέφρασε την επιθυμία να τα βρούμε εξωδικαστικά. Είναι πολύ χειριστικός και με τούμπαρε. Πήγα στην Αλόννησο για να δω αν όντως άλλαξε. Είδα ότι δεν έχει καμία πρόθεση να συζητήσουμε».

Μάλιστα μετά από όλα αυτά ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην Αλόννησο, όπως ισχυρίζεται η κοπέλα, της είπε ότι του αρέσει ακόμη και ότι θα ήθελε να συνευρεθεί ξανά μαζί της! «Tου το ξέκοψα, του είπα ότι δεν μπορώ να τον δω ερωτικά έπειτα απ’ όλο αυτό. Το μόνο που μου είπε είναι ότι ποτέ δεν σκέφτηκε ότι κάνει κακό και θίγει τις κοπέλες. Πίστευα ότι δεν είναι κακό. Κρίμα που έγιναν έτσι τα πράγματα, θα μπορούσαν να είναι αλλιώς», κατέληξε.

 

 

Σοκαρισμένη η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με την πρώην σύντροφο του μουσικού παραγωγού και τα μηνύματα που αντάλλαξαν ύστερα από τη σοβαρότητα καταγγελία που δημοσιοποίησε μέσω social media.

«Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο γνωριστήκαμε πριν πέντε χρόνια κατά τη διάρκεια διακοπών μου με φίλους στην Αλόννησο. Όταν τον συναντήσαμε με την παρέα μου σε ένα μαγαζί του ζητήσαμε να βγάλουμε μια φωτογραφία. Εγώ τον συμπαθούσα πολύ από την εκπομπή. Μετά τον ξανασυνάντησα άλλες δυο φορές και κάναμε λίγο παρέα σε ένα γενικό πλαίσιο με άλλα άτομα. Μετά εκείνος μου ζήτησε να βγούμε ραντεβού. Εγώ κολακεύτηκα και δέχτηκα. 

Μάλιστα, στο εν λόγω ραντεβού του είπα “έτσι κάνεις πάντα επειδή είσαι διάσημος ζητάς να βγαίνεις ραντεβού με κοριτσάκια;” και μου είπε ότι δεν το κάνει γενικά απλά εγώ του άρεσα πολύ και ήταν η πρώτη φορά.

Ναταλία Γερμανού: «Λόγω του ότι ήσουνα πολύ νέα σε ηλικία, δεν είχες κάποιες δεύτερες σκέψεις; Εκείνος τι σου έλεγε για τη διαφορά ηλικίας;»

«Αν και ενήλικη ήμουν ένα νέο άτομο σχετικά άμαθο, στην ουσία μόλις τότε ξεκινούσε η ενήλικη ζωή μου, δουλεύοντας και αρχίζοντας να ζω μακριά από τους γονείς μου. Πίστευα ότι λόγω της ηλικίας του δεν θα θέλει και κάτι περιστασιακό όπως τα αγόρια της τότε ηλικίας μου και θα τον ενδιέφερε μια πιο συντροφική σχέση».

Ναταλία Γερμανού: «Η σχέση σας πώς ήτανε; Πώς σου συμπεριφερόταν;»

«Αρχικά έλεγε ότι του αρέσω πολύ και είμαι γλυκό κορίτσι και χαίρεται που με γνώρισε μετά όσο προχωρούσε η σχέση γινόταν πολύ εκδηλωτικός».

Ναταλία Γερμανού: «Εσένα αυτή η σχέση τι σου παρείχε; Ένιωθες ασφάλεια;»

Εγώ ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του και ξέρω ότι κάποιοι θα απορούν με αυτό αλλά αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι που δεν μπορούσα να φύγω μακριά του, για μένα ήταν κάτι σαν μέντορας και θεωρώ ότι είχε βρει τον τρόπο να με χειρίζεται απόλυτα. Ήξεραν κάποια πράγματα η οικογένεια μου… Δεν τον είχαν γνωρίσει».

Πότε κατάλαβες ότι δεν πάει κάτι καλά;

«Άρχισε να μου λέει ακραίες φαντασιώσεις που κάποιες ήταν και ποινικά κολάσιμες. Αυτό ήταν το τέλος. Όσο και αν τον αγαπούσα κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος μου κάνει κακό και για αυτό απομακρύνθηκα. Μετά από ένα σημείο κατάλαβα την εμμονή του να βιντεοσκοπεί και να κρατάει αρχείο με κοπέλες. Το να τα δημοσιεύσει δεν μπορούσα να το φανταστώ, κυρίως λόγω του ονόματός του».

Ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση όταν συνειδητοποίησες ότι αυτός ο άνθρωπος είχε δημοσιοποιήσει τις προσωπικές σας στιγμές;

«Έπαθα σοκ. Όταν είδα το βίντεο πρώτη φορά κατάλαβα ότι ήμουν εγώ. Ήμουν σε μια τέτοια κατάσταση τους πρώτους τέσσερις μήνες, δεν έβγαινα καθόλου από το σπίτι. Και σούπερ μάρκετ να πήγαινα όποιον άνδρα συναντούσα πίστευα ότι είχε δει το βίντεο μου και ότι είναι κάποιος από τους 99.000».

 

Η αποκάλυψη βόμβα

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παντρεύτηκε πριν από 1,5 περίπου μήνα, χωρίς να το γνωρίζει κανείς, όπως αποκαλύπτεται μέσα από το «T-live». Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η Μαριλένα Μπάμπου, την 1η Νοεμβρίου, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μαζί με τη σύζυγό του παντρεύτηκαν στην Αλόννησο. Στον κρυφό πολιτικό γάμο που τελέστηκε από τον δήμαρχο του νησιού, υπήρχαν δύο μάρτυρες, πολύ στενούς φίλους του ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνώρισε τη σύζυγό του, το περασμένο καλοκαίρι όταν εκείνη πήγε να δουλέψει σεζόν στο μαγαζί που διατηρεί ο παρουσιαστής στην Αλόννησο.

Μάλιστα, η κοπέλα και πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου που διαπομπεύτηκε, αποκάλυψε στην Τατιάνα Στεφανίδου πως είχε συναντήσει τη σύζυγο του παρουσιαστή και της είχε εξομολογηθεί τον Γολγοθά της…

 

Στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» μίλησε ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, ο άνθρωπος που έφερε στη δημοσιότητα την καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Είναι αρκετά καλά η κοπέλα αν αναλογιστεί κανείς το τι συμβαίνει. Είναι αρκετά μόνη της αλλά έχει και δίπλα της κόσμο να την στηρίξει, κυρίως φίλοι. Το στενό οικογενειακό περιβάλλον συνεχίζει να μην γνωρίζει», δήλωσε ο γνωστός ακτιβιστής.

Ο Ηλίας Γκιώνης μίλησε για το πώς τον προσέγγισε η κοπέλα, σημειώνοντας ότι η γνωριμία τους «είναι φρέσκια».

«Μας συνέδεσε κοινή μας φίλη και η κοπέλα με ενημέρωσε για όλα. Και εγώ έκανα αυτό που κάνω πάντα, ήμουν εκεί για να την ακούσω και να την στηρίξω. Ήταν φοβισμένη γιατί δεν ήθελε να αποκαλυφθούν τα στοιχεία της και από την άλλη γιατί απέναντί της είχε δημόσιο πρόσωπο. Σκέφτοταν να το βγάλει δημοσία, απλά οι επαφές που έκανε τότε δεν την κάλυπταν να νιώθει ασφάλεια».

Ο γνωστός ακτιβιστής είπε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν επανόρθωσε εμπράκτως, όπως ο ίδιος είπε, αφού το υλικό υπάρχει ακόμα στο διαδίκτυο τόσο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, όσο και στο blog του ίδιου του παρουσιαστή.

Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία, ότι μετά την πρώτη μήνυση της κοπέλας κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, αυτός ανέβασε και άλλο ευαίσθητο υλικό.

«Ο Στάθης ανέβασε και άλλο βίντεο αφού η κοπέλα είχε κάνει τη μήνυση».

Όσο για το αν οι υπόλοιποι των Ράδιο Αρβύλα γνώριζαν τις πράξεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο Ηλίας Γκιώνης απαντά: «Μου φτάνει ό,τι είπε η κοπέλα. Ξέρει καλύτερα για το αν γνώριζαν ή όχι. Εμένα μου φτάνει αυτό που μου λέει».

 

Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ασχολήθηκε εκτενώς με το θέμα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες και αφορά τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το τραγικό γεγονός της διαρροής ροζ βίντεο με πρώην σύντροφό του στο διαδίκτυο, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ο θείος του πρώην συμπαρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» ξέσπασε στην πρωινή εκπομπή του Mega, μιλώντας για «φαρισαίους» οι οποίοι παρακολουθούσαν το κανάλι του και τώρα είναι έτοιμοι να του χιμήξουν.

«Τώρα βρήκαν ευκαιρία οι «Φαρισαίοι» της κοινωνίας στην οποία ζούμε να κατηγορήσουν δημόσια ό,τι μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικά. Ζούμε σε μία κοινωνία φαρισαϊκή και οι «φαρισαίοι» χαίρονται με την ταλαιπωρία των άλλων. Εννοώ όσους γενικά διασκεδάζουν με τις κακουχίες των τρίτων. Κι όσοι βρήκα ευκαιρία να δημοσιοποιήσουν τις καταγγελίες τους για πράγματα τα οποία μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικώς», είπε ο Μιχάλης Παναγιωτόπουλος, θείος του παρουσιαστή.

«Αυτοί οι οποίοι σήμερα κατηγορούν ή νιώθουν ότι ενοχλήθηκαν από την εκπομπή του Στάθη είναι όσοι κατά τη διάρκεια της εκπομπής απολάμβαναν τα πορνό τα οποία εξέπεμπε το κανάλι. Αυτή ήταν μία εκπομπή της οποία εξέπεμπε ένα κανάλι, την απολάμβανε κόσμος, αλλά τώρα βρίσκουν την ευκαιρία να πουν ότι δυσαρεστήθηκαν».

 

Μετά τις κατηγορίες και τον σάλο που έχει ξεσπάσει κατά του παρουσιαστή, η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στην Αλόννησο και μίλησε με συνεργάτες και φίλους του.

«Έχουμε πέσει από τα σύννεφα διότι δεν έχει καμία σχέση η εικόνα που προβάλλεται με τον άνθρωπο που ήταν. Έπαθα σοκ. Είναι ασύλληπτο, σαν να λέμε η μέρα με τη νύχτα. Είναι ασύλληπτο, μιλάμε για παράνοια. Τον είχα σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Στάθη», λέει ο Κώστας Μαυροχωρίδης, εκπαιδευτής καταδύσεων του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Έχουμε πέσει όλοι από τα σύννεφα. Θα έπρεπε να ντραπεί την οικογένειά του», λέει από τη μεριά της κάτοικος του νησιού, ενώ παρόμοια είναι και τα συναισθήματα πρώην συνεργάτη του παρουσιαστή.

«Δεν το περίμενα από τον Στάθη. Ένιωσα άσχημα για την καταγγελία. Δεν είναι πράγματα που πρέπει να γίνονται αυτά. Δεν είχε δείξει σε μένα τέτοια δείγματα. Ήταν ένας άνθρωπος αρκετά καλός απέναντί μου. Νιώθω θυμό, νιώθω άσχημα, δεν έχουν κατασταλάξει τα συναισθήματα μέσα μου», λέει ο συνεργάτης του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

 

Γείτονες του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησαν μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»