Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η ώρα της δικαιοσύνης φτάνει – Στο εδώλιο τον Φλεβάρη

 

Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την 30χρονη - «Μου έλεγε ότι είμαστε πανηδονιστές και μου ζητούσε χυδαία πράγματα και με άλλους άντρες» - Η πρώτη αντίδραση του Στάθη Παναγιωτόπουλου στις κάμερες

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μορφή τσουνάμι έχουν πάρει οι αντιδράσεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση ροζ βίντεο με πρώην σύντροφό του σε πορνογραφική σελίδα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα των Β. Παλαιού και Σπ. Τριάντου στο ένθετο «Secret», ο πρώην παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» θα καθίσει τον προσεχή Φεβρουάριο στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης μέσω διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που αφορούν την ερωτική ζωή.

Η μήνυση σε βάρος του από την 30χρονη καταγγέλλουσα είχε κατατεθεί ήδη από το 2019, ωστόσο λόγω της πανδημίας το δικαστήριο λάμβανε συνεχώς αναβολές.

 

Η νεαρή κοπέλα μίλησε και στo Δελτίο Ειδήσεων του ANT1 και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές για τη σχέση της με τον πρώην συμπαρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα».

«Τα βίντεο όλα έχουν τραβηχτεί εις γνώσιν μου. Εγώ δεν είχα ξανακάνει κάτι τέτοιο και δεν μου άρεσε σαν ιδέα. Κάπως πιέστηκα αλλά αυτός μου έλεγε “είναι ωραία, έλα να τραβήξουμε… είναι μόνο για εμάς. Τα περνάω αμέσως στον υπολογιστή μου για να μη γίνει κάτι αν μου κλέψουν το κινητό και χαθούνε για να μην εκτεθείς”.

Μάλιστα, μου έλεγε και πράγματα για να αισθανθώ ασφάλεια και να συνεχίσω. Και η ηλικία και η αναγνωρισιμότητα του με έκαναν να αισθανθώ ασφάλεια. Δεν ήταν κάποιο παιδάκι άγνωστο. Δεν περίμενα αυτός να κάνει κάτι τέτοιο να ρισκάρει την καριέρα του και το όνομα του, για αυτό είχα μια σιγουριά» τόνισε η πρώην σύντροφός του. 

Η γνωριμία της κοπέλας με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έγινε το 2016 στην Αλόννησο. Εκείνη ήταν μόλις 25 ετών και ο μουσικός παραγωγός 53. Από τότε ήταν αρκετές οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο. Ο έρωτας μετατράπηκε… εφιάλτη. 

«Υπήρχαν και άλλα βίντεο, τα οποία δεν μπορώ να γνωρίζω σε ποιες κυρίες ανήκουν ούτε αν και γι’ αυτά υπήρχε συναίνεση. Έχουν ήδη επικοινωνήσει κάποιες κυρίες. Θα σχηματιστούν κι άλλες δικογραφίες εις βάρος του καταγγελλόμενου. Το πιθανολογώ.

Ο τρόπος που την προσέγγισε κατά την άποψή μου ήταν χειριστικός. Προσπαθούσε να κάνει επίκληση στο συναίσθημά του» εξήγησε η δικηγόρος της κοπέλας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Όπως μετέδωσε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, η 30χρονη καταγγέλλουσα ετοιμάζει αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τη μήνυση που έχει ήδη καταθέσει για τη διαρροή ροζ βίντεο με εκείνη χωρίς τη συγκατάθεσή της. 

 

Μάλιστα, αυτά που δηλώνει στο Star σοκάρουν, αναφέροντας πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος της έλεγε ότι είναι πανηδονιστές και πως επιθυμούσε η σύντροφός του να συνευρίσκεται ερωτικά με άλλους άντρες. 

«Στον υπολογιστή του είχε φακέλους από 50 γυναίκες. Τον ρώτησα γιατί τα έχεις και μου είπε ότι είναι πρώην και τα έχει για αρχείο. Ήταν πιεστικός. Μου έστελνε άσεμνα μηνύματα και γυμνές φωτογραφίες από άλλες γυναίκες. Μου έλεγε σ’ αγαπώ και μου ζητούσε ακραία πράγματα.

Αυτός είναι και ο λόγος που χωρίσαμε, δεν μπορούσα να υποστηρίξω αυτά που ζητούσε και ήταν χυδαία που θεωρούνται και ποινικά κολάσιμα. Μου ζητούσε να βρεθούμε ερωτικά και με άλλα άτομα πράγμα που ούτε καν το συζητούσα. 

Μου ζητούσε να βρεθώ με άλλους άντρες, να το τραβήξω βίντεο και να του το στείλω. Το τελευταίο εξάμηνο της σχέσης άρχισε να γίνεται πιεστικός. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ήταν τόσο ακραίος. Μου έλεγε ότι είμαστε πανηδονιστές και ότι είναι απόλυτα φυσιολογικά όλα αυτά» περιέγραψε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

 

Η πρώτη αντίδραση του Στάθη Παναγιωτόπουλου στις κάμερες

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Με τον παππού μου Αλέξη Μινωτή τα χαλάσαμε για τα κληρονομικά & τα συνδικαλιστικά»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους