Η συνάντηση της Καινούργιου με πρώην σύντροφό της και τα σχόλια της

 

Τι είπε η παρουσιάστρια έξαλλη στον αέρα της εκπομπής της «Με έναν άνθρωπο που έχεις υπάρξει τόσα χρόνια δε θα μιλήσεις;» Το καυστικό της σχόλιο για τους παπαράτσι!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 
Το πρώην ζευγάρι χθες αργά το βράδυ είχε μία τυχαία συνάντηση καθώς συνηθίζουν και οι δύο να συχνάζουν περίπου στα ίδια στέκια στο Κολωνάκι.

Η Κατερίνα Καινούργιου, έφτασε με προορισμό το Κολωνάκι, για να πιει ένα ποτό και να χαλαρώσει μαζί με φίλους της. Κατέληξε λοιπόν στο bar restaurant Forte. 

Εκεί, προς έκπληξή της διαπίστωσε πως βρισκόταν και ο πρώην αγαπημένος της ο οποίος είχε βρεθεί εκεί με αφορμή τα γενέθλια μιας φίλης του.

Οι δυο τους αρχικά κάθονταν μακριά με τις παρέες τους όμως κατά τη διάρκεια της βραδιάς είχαν την ευκαιρία να τα πουν. Η δυνατή μουσική τούς... έφερε πιο κοντά με την Κατερίνα Καινούργιου να του μιλάει στο αφτί για να μπορεί να την ακούσει. Το ίδιο έκανε και εκείνος όταν αντάλλαξαν λίγες κουβέντες. Πέραν τούτου όμως τίποτα άλλο. 

  

 

 Η παρουσιάστρια ενώπιον του τηλεοπτικού κοινού και των συνεργατών της αποκάλυψε πως το Σάββατο σε μαγαζί στο Κολωνάκι συναντήθηκε με τον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η παρουσιάστρια μάλιστα ανέφερε μάλιστα πως παρατήρησε κάποιους να τη φωτογραφίζουν με τον επιχειρηματία και στη συνέχεια είδε τα στιγμιότυπα στο διαδίκτυο.

«Μου συνέβη το Σάββατο. Ήμουν σε μαγαζί στο Κολωνάκι, δεν ήμουν στα μπουζούκια. Ήμουν με την παρέα μου. Με έναν άνθρωπο που έχεις υπάρξει τόσα χρόνια δε θα μιλήσεις; Συνειδητοποιεί ένας φίλος μου πως τραβάνε και ξαφνικά το βλέπεις στα sites. Εγώ δεν το πήρα χαμπάρι. Να μην ξέρεις από πού να κρυφτείς», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατόπιν ο Ανδρέας Μικρούτσικος τη ρώτησε: «Χάρηκες που τον είδες; Στενοχωρήθηκες;». «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για αυτό», αρκέστηκε να πει η Κατερίνα Καινούργιου, που δεν θέλησε να δώσει συνέχεια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»