Η Τζούλια Νόβα έγινε μαμά! Γέννησε το κοριτσάκι της, στο σπίτι της!

 

Τζούλια Νόβα: Το 2021 ήταν η χρονιά της – Ο γάμος με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο, ο τοκετός στο σπίτι και η νεογέννητη κόρη τους

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Γονείς έγιναν, η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος, αφού την περασμένη Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η εκπομπή «Τι λες τώρα» και η δημοσιογράφος Νάντια Ρηγάτου η οποία αντάλλαξε μηνύματα με την Τζούλια Νόβα λίγες ώρες μετά τη γέννα.

 

Τζούλια Νόβα – Γέννησε στο σπίτι της

Τα ξημερώματα της Παρασκευής έσπασαν τα νερά, ενώ το ζευγάρι ενημέρωσε αμέσως τις μαίες να πάνε στο σπίτι. Ο τοκετός διήρκησε έξι ώρες και η Τζούλια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι 3 κιλών και 100 γραμμαρίων. Ωστόσο το ζευγάρι θέλησε αρχικά να κρατήσει προσωπική την ιδιαίτερη αυτή στιγμή, αποφεύγοντας να περάσει σε αναρτήσεις και φωτογραφίες στα social media.

Οι μαίες κατέφθασαν σπίτι, όπου μετά από λίγες ώρες γεννήθηκε το κοριτσάκι του ζευγαριού το οποίο ζυγίζει 3 κιλά και 100 γραμμάρια. 

 

Ιούλιος 2021: Η πρώτη φωτογραφία με τον Μιχάλης Βιτζηλαίο. Μετά από μια έντονη φημολογία μηνών, η όμορφη Τζούλια επιβεβαιώνει τη νέα της σχέση ανεβάζοντας στο instagram την πρώτη της φωτογραφία με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

 

Αύγουστος 2021: Η ρομαντική πρόταση γάμου 

«Πήγαμε στο μέρος όπου είχαμε πάει πρώτη φορά. Πριν βγάλει το μονόπετρο, με ρώτησε: “Θα με παντρευτείς;” και εγώ χαμογέλασα, γιατί θεώρησα ότι δεν το εννοούσε. Στη συνέχεια, έβγαλε το μονόπετρο και μου είπε για δεύτερη φορά: “Θα με παντρευτείς;”. Στην αρχή, του πήρα το δαχτυλίδι για να τον πειράξω, του χαμογέλασα, έβαλα τα κλάματα και τον φίλησα. Και έτσι επισφραγίστηκε το… Yes, I do» είχε αποκαλύψει η Τζούλια Νόβα σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Secret». 

 Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Λίγες μέρες μετά την πρόταση γάμου, η Τζούλια Νόβα επιβεβαιώνει τις φήμες που την ήθελαν να είναι έγκυος. Η ίδια δημοσίευσε για πρώτη φορά στα social media φωτογραφία όπου ποζάρει με μαγιό, δείχνοντας μας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. «Ευτυχία… Loading… please wait» σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησης.

 Σεπτέμβριος 2021: Ο πολιτικός γάμος στην Πάρνηθα

Το ημερολόγιο έδειχνε 22 Σεπτεμβρίου και η Τζούλια Νόβα με τον αγαπημένο υποδέχτηκαν στενούς φίλους και συγγενείς στην πιο ιδιαίτερη στιγμή της κοινής τους ζωής. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο Μπάφι στην Πάρνηθα.

Η παρουσιάστρια επέλεξε λευκό φόρεμα σε γραμμή νυφικού, αφήνοντας κάτω τα μαλλιά της. Ο Μιχάλης Βιτζηλαίος επέλεξε ένα κοστούμι σε black classic γραμμή.

 Δεκέμβριος 2021: Η πρώτη φωτογραφία με την κορούλα της

Το μεσημέρι της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου η Τζούλια Νόβα ανέβασε στο instagram την πρώτη της φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα της: «Η πιο όμορφη καλημέρα είναι εκείνη που ξυπνάς και έχεις το μωράκι σου αγκαλιά», ήταν το πρώτο της μήνυμα μετά τον ερχομό της κορούλας της.

Το 2021 ολοκληρώνεται με τον πιο όμορφο τρόπο για την Τζούλια Νόβα η οποία είναι πανέτοιμη για τα πρώτα Χριστούγεννα με την οικογένειά της. 

Τι λέει η μαία της;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Με τη Ζέτα θέλαμε παιδί αλλά τώρα θα ήταν στενάχωρο. Δεν θα ζούσε με τους γονείς του»
Έγινε το τελευταίο εγκεφαλογράφημα, του Δημήτρη Κόκοτα - Tι έδειξαν τα αποτελέσματα
Η ανάρτηση της Πέγκυ Ζήνα για τα 12 χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Μητροπάνο: «Η μέρα ξημερώνει γκρίζα για μένα»
O Νίκος Βέρτης πήρε εξιτήριο μετά την τροφική δηλητηρίαση που αντιμετώπισε
Οι πρώτες on camera δηλώσεις του Πύρρου Δήμα και της Αφροδίτης Σκαφίδα: «Είχα μία δύσκολη γέννα»
Η κόρη της Κim Kardashian και του Kanye West κερδίζει 28.000 ευρώ για κάθε ανάρτηση στο TikTok
Η νέα φωτογραφία της Celine Dion εν μέσω του αγώνα με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Η αποκάλυψη της Νόνης Δούνια για τον σύζυγό της και το ξεκαθάρισμά όταν δεν εκλέχτηκε βουλευτής