Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αυτός είναι ο θάλαμος των φυλακών Τρίπολης που κρατούνται Φιλιππίδης – Λιγνάδης

  09/12/2021 11:45
Αυτός είναι ο θάλαμος των φυλακών Τρίπολης που κρατούνται Φιλιππίδης – Λιγνάδης

Αυτός είναι ο θάλαμος των φυλακών Τρίπολης που κρατούνται Φιλιππίδης – Λιγνάδης

  09/12/2021 11:45

Φωτογραφίες από τον 3ο θαλάμο των φυλακών  Τριπόλεως όπου κρατούνται ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης παρουσίασε το πρωί της Πέμπτης ο Τάσος Τεργιάκης στο «Πρωινό».
    

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Δημήτρης Λιγνάδης κατηγορείται για βιασμό σε βάρος ενός 25χρονου άνδρα το 2010, ενός ακόμη άνδρα το 2015 στην Επίδαυρο, για το βιασμό ενός 24χρονου σήμερα άνδρα το 2015, αλλά και τον βιασμό ενός ακόμη άνδρα το 2018.Το επόμενο βήμα είναι πλέον ο προσδιορισμός της δίκης του κατηγορούμενου σκηνοθέτη. 

 Και ο Πέτρος Φιλιππίδης παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών σε δίκη για τρία κακουργήματα, που είναι ένας βιασμός και δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος ισάριθμων γυναικών συναδέλφων του. Συγκεκριμένα, κατηγορείται για βιασμό το 2008 και για δύο απόπειρες το 2010 και το 2014.

Και στις 3 περιπτώσεις, ο ηθοποιός είχε συναντηθεί με τις γυναίκες για δουλειά. Οι 3 γυναίκες που κατέθεσαν είπαν ακριβώς αυτά που είχαν υποστηρίξει εξαρχής με τον Εισαγγελέα να κρίνει τα λεγόμενά τους αληθή. Το βούλευμα υιοθετεί πλήρως την εισαγγελική πρόταση, σύμφωνα με την οποία «τα τρία θύματα καταγγέλλουν πραγματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα χωρίς να προκύπτει η ύπαρξη φιλικής σχέσης μεταξύ τους, ούτε να υφίσταται κίνητρο συκοφάντησης του κατηγορούμενου προκειμένου να αποκτήσουν δημοσιότητα καθώς έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από τα καταγγελλόμενα και εάν πράγματι ο στόχος των παθουσών ήταν να αποκτήσουν δημοσιότητα θα είχαν καταγγείλει τις εν λόγω αξιόποινες πράξεις σε προγενέστερο χρονικό διάστημα όταν βρίσκονταν στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους πορείας».

Οι φωτογραφίες από τους θαλάμους των φυλακών Τριπόλεως

Πρόκειται για τους διαδρόμους έξω από τους θαλάμους όπου βρίσκονται προφυλακισμένοι, κατηγορούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα οι δύο σκηνοθέτες. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος, είναι θάλαμοι χωρητικότητας 20 ατόμων και τα κρεβάτια είναι σε κουκέτες. Κάθε κρατούμενος έχει τη δική του τηλεόραση.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκονται στον τρίτο θάλαμο. Ο πρώτος βρίσκεται 279 ημέρες στις φυλακές και ο δεύτερος 133 ημέρες και είναι ιδιαίτερα πρόθυμος για να βοηθάει σε ό,τι χρειάζεται, ενώ κάνει παρέα με λίγα άτομα, στα οποία επαναλαμβάνει ότι του έχουν στήσει παγίδα και ετοιμάζεται να το αποδείξει στο δικαστήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας