Θρήνος για την Παρασκευή Κερασιώτη: Πέθανε ο πατέρας της φιναλίστ του #GNTMgr

 

«Αχ πατέρα, αυτός ο πόνος είναι αβάσταχτος. Θα σε αγαπώ αιώνια» 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Παρασκευή Κερασιώτη. Το νεαρό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το #GNTMgr και σχολιάστηκε αρκετά για την τσιγγάνικη καταγωγή της θρηνεί τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή, στον οποίο όπως ήταν γνωστό είχε τεράστια αδυναμία.  

Ποιός ήταν ο εξαιρετικός πατέρας της Παρασκευής; 

Η πιο συγκινητική και εμπνευστική στιγμή του περσινού #GNTMgr ήταν αυτή της συνάντησης της 19χρονης Ρομά, Παρασκευής Κερασιώτη, με τον πατέρα της, μια ευγενική φυσιογνωμία, στο πρόσωπο του οποίου είναι ζωγραφισμένη μια δύσκολη ζωή αλλά και βαθιά ποιότητα ψυχής.

«Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, θέλω να δώσω ελευθερία στα παιδιά μου. Στη δικιά μας φυλή, ξέρετε, έχουμε κάποια έθιμα κι εγώ τα έχω αποφύγει πολλά χρόνια πριν, προτού ακόμα παντρευτώ. Είμαι ελεύθερο πουλί. Λέω, διαλέξτε τι θέλετε και εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σας, και εγώ και η μαμά σας».

«Στη δικιά μας φυλή, ξέρετε, έχουμε κάποια έθιμα κι εγώ τα έχω αποφύγει πολλά χρόνια πριν, προτού ακόμα παντρευτώ. Είμαι ελεύθερο πουλί»

Πώς αισθάνθηκε όμως η Παρασκευή όταν αντίκρισε μετά από τόσο καιρό τον πατέρα της; «Χτυπάει πάρα πολύ η καρδιά μου. Ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος που έχω πάρα πολύ ψηλά» απάντησε. Για να συμπληρώσει, εκείνος, με τη σειρά του: «Αισθάνομαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Περισσότερο ήθελα να χαρεί η κόρη μου. Να αισθάνεται καλά, τίποτα άλλο».

Κάπως έτσι αυτός ο άνθρωπος, που προφανώς δεν είχε καμία σχέση με τον κόσμο της τηλεόρασης πριν από τη συμμετοχή της κόρης του στο παιχνίδι, αναδείχθηκε σε πρότυπο της ανοιχτομυαλιάς και της δύναμης που απαιτούνται για να ξεχωρίσουμε τις κοινωνικές προσδοκίες από τις προσωπικές μας αξίες και να διεκδικήσουμε τις τελευταίες.

 
 
Η τελευταία του συνέντευξη στην τηλεόραση για την κόρη του
 

 

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή μέσα από μια ανάρτηση που έκανε η αδερφή της Παρασκευής Κερασιώτη στο facebook και προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» πριν λίγα λεπτά.

 

«Αχ πατέρα, αυτός ο πόνος είναι αβάσταχτος. Σήμερα, μαζί με εσένα έφυγε ένα μεγάλο μέρος της ψυχής μου. Να μας προστατεύεις από εκεί ψηλά και να μας δίνεις κουράγιο έτσι όπως έκανες πάντα. Θα σε αγαπώ αιώνια» έγραψε η νεαρή κοπέλα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη