Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Τι λένε τα ετεροθαλή αδέρφια για την διαθήκη του πατέρα τους, Ανέστη Βλάχου;

  09/12/2021 10:47
Τι λένε τα ετεροθαλή αδέρφια για την διαθήκη του πατέρα τους, Ανέστη Βλάχου;

Τι λένε τα ετεροθαλή αδέρφια για την διαθήκη του πατέρα τους, Ανέστη Βλάχου;

  09/12/2021 10:47

Θρίλερ για το ποιος είναι ο άγνωστος Κ.Σ. που κατέθεσε την διαθήκη «Ο Κ.Σ είναι κάποιος που βρήκαν εύκαιρο στον δρόμο και θα του είπαν αν μπορεί να καταθέσει μία διαθήκη και πήγε και τη κατέθεσε. Είναι μια σοβαρή συζήτηση πάνω σε ένα γελοίο στήσιμο»   

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Τέλος στο «θρίλερ» με τη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Αύγουστο σε ηλικία 87 ετών, αναμένεται να δοθεί άμεσα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η διαθήκη του γνωστού ηθοποιού αναμένεται να ανοίξει στις 24 Ιανουαρίου, δίνοντας τέλος στη διαμάχη μεταξύ των παιδιών του ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, πριν λίγες ημέρες το Ειρηνοδικείο Αθηνών, στο οποίο είχε κάνει αίτηση ο γιος του Ανέστη Βλάχου, εξέδωσε απόφαση στην οποία αναφέρεται ως ημερομηνία δημοσίευσης της διαθήκης η 24η Ιανουαρίου 2022.

Σημειώνεται πως η πλευρά του γιου του Ανέστη Βλάχου αρνείται την ύπαρξη διαθήκης, ενώ η κόρη του ηθοποιού υποστήριζε εξαρχής πως υπήρχε μία ιδιόχειρη διαθήκη, την οποία είχε σφραγίσει ο ίδιος ο ηθοποιός πριν από 7 χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανοίγει η διαθήκη του Ανέστη Βλάχου: Πρόσωπο «φάντασμα» καταγγέλλει ο γιος του «Η διαθήκη κατατέθηκε από έναν πολίτη με αρχικά Κ.Σ, με αυτά τα αρχικά δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που να γνωρίζουμε από το συγγενικό ή φιλικό περιβάλλον του πατέρα μου»

Τι λένε τα ετεροθαλή αδέρφια

«Πληροφορηθήκαμε και εμείς μέσω του δικηγόρου μας το άνοιγμα της διαθήκης του πατέρα μου στις 24 Ιανουαρίου. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που η διαθήκη του πατέρα μου κατατέθηκε αμέσως μετά τον θάνατό του στις 2 Σεπτεμβρίου, και ενώ δεν είχε γνώση κανένα από τα μέλη της οικογένειας. Η διαθήκη κατατέθηκε από έναν πολίτη με αρχικά Κ.Σ, με αυτά τα αρχικά δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που να γνωρίζουμε από το συγγενικό ή φιλικό περιβάλλον του πατέρα μου», ανέφερε ο Ηρακλής Βλάχος σε εφημερίδα.

«Η εντός σφραγισμένου φακέλου διαθήκη του αείμνηστου Ανέστη Βλάχου κατατέθηκε από το δικηγόρο μας προς δημοσίευση. Κάθε σχόλιο στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επί του θέματος της διαθήκης του Ανέστη Βλάχου θεωρείται από εμάς τελείως ανεπίτρεπτο και ηθικά απαράδεκτο. Προ δε της αποσφραγίσεως της διαθήκης από το δικαστήριο οπότε θα καταστεί γνωστό και το περιεχόμενό της, κάθε σχολιασμός επί του εικαζόμενου περιεχομένου της στερείται στοιχειώδους λογικής», αναφέρουν μεταξύ άλλων στην κοινή τους δήλωση η χήρα του ηθοποιού και η κόρη του.

Τι λέει ο γιος του, Ηρακλής Βλάχος;

«Ο Κ.Σ είναι κάποιος που βρήκαν εύκαιρο στον δρόμο και θα του είπαν αν μπορεί να καταθέσει μία διαθήκη και πήγε και τη κατέθεσε. Δεν μπορώ να δώσω πιο σοβαρή απάντηση γιατί όλο αυτό είναι γελοίο. Θα χαρώ να τον γνωρίσω και να τον κεράσω καφέ τον Κ.Σ. Είναι μια σοβαρή συζήτηση πάνω σε ένα γελοίο στήσιμο», είπε ο γιος του Ανέστη Βλάχου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας