Επιστροφή στο σπίτι για την Μαίρη Μπάρκουλη παρά το πρόβλημα υγείας της

 

 

Νίκος Μπάρκουλης: Η περιπέτεια υγείας της μητέρας του ξύπνησε μνήμες απ’ τα παλιά – Η συγκινητική ανάρτηση

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Άσχημες μνήμες από το παρελθόν φαίνεται πως ξύπνησε στον Νίκο Μπάρκουλη η περιπέτεια υγείας της μητέρας του Μαίρης Μπάρκουλη. Όπως έκανε γνωστό η σύζυγος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, εδώ και μερικά 24ωρα αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο καθώς οι γιατροί έπειτα από κάποιες εξετάσεις έκριναν πως είναι αναγκαία η εισαγωγή της καθώς και το να υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο νοσοκομείο η Μαίρη Μπάρκουλη: «Μεγάλη καταιγίδα ήρθε… Όλο κλαίω»Στο πλευρό της μητέρας του ο Νίκος «Μην φοβάσαι μαμά. Θα το ξεπεράσουμε»

 

Η περιπέτεια υγείας της Μαίρης Μπάρκουλη φαίνεται πως έχει επηρεάσει πολύ ψυχολογικά τον γιο της Νίκο ο οποίος θυμήθηκε την περίοδο που ο πατέρας του ήταν στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, ο Νίκος Μπάρκουλης έκανε και μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στα social media γράφοντας: «Αυτά τα Χριστούγεννα μου φέρνουν throwback ότι ζούσα 15 χρόνια. Old habits never leave huh;» 

 Το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο, η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι επέστρεψε σπίτι της, παρά τις οδηγίες των γιατρών της.

«Μετά την στεφανιογραφία είπα δεν φεύγω απόψε αντί για αύριο;;;; Δεν μπορώ να πω ότι άρεσε στους γιατρούς, αλλά εσείς με ξέρετε πόσο ατίθαση είμαι… Μετά από μια αρτηρία βουλωμένη 100 τοις εκατό και το Hashimoto να προχωρά με γρήγορους ρυθμούς επιτέλους κοντά σας… 

Δεν μασάμε… Θα τα αντιμετωπίσω όλα με όλη μου την δύναμη.. Πάντως πρέπει να παραδεχτείτε ότι τα βράδια έχω τάσεις φυγής και τάσεις να κάνω τρέλες όπως τη σημερινή… Να ναι καλά ο κ. Παπανικολάου που με πρόσεξε τόσο πολύ και ας με συγχωρήσει που δεν τον άκουσα… Αχ σπίτι μου, σπιτάκι μου» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Μπάρκουλη.

 

Το πρωί της Πέμπτης, η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τη φυγή της από το νοσοκομείο, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου.

«Την κοπάνησα χθες από το νοσοκομείο. Ήμουν κυρία, ντύθηκα, έβαλα το μπουφάν μου και λέω εγώ παιδιά φεύγω, πάω σπίτι μου. Δεν μπορούσα. Δεν πειράζει. Εγώ δεν κάθομαι μέσα στα νοσοκομεία. Μου έκαναν την εξέταση, μου έδωσαν τα φάρμακά μου. Την έκανα την επέμβαση. Δεν μου έβαλαν στεντ, έπαθα οξύ έμφραγμα. Ήταν να φύγω σήμερα. Σε 20 ημέρες θα κάνω επαναληπτικές εξετάσεις» δήλωσε η Μαίρη Μπάρκουλη.

«Κυρία Μαίρη μου, δεν πάει έτσι. Δεν είναι σωστό. Όχι, όχι. Τώρα θα τσαντιστώ. Μου θυμίζετε τον μπαμπά μου. Πήγε νοσοκομείο και έβγαζε μόνος του τις πεταλούδες. Δεν θέλω να συνεχίσουμε τη σύνδεση, γιατί με έχετε συγχίσει» ανέφερε με έντονο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου στην Μαίρη Μπάρκουλη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια