«Με προσβάλλει που την τελευταία χρονιά με παίρνουν τηλέφωνο μόνο για το #metoo»

 

 

Για όλους και για όλα μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». «Μπορεί να μου στοίχισε επαγγελματικά που μίλησα αλλά θα το έκανα ξανά»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

H ηθοποιός αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Κυρία επιθεώρηση» αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την ακοή της, τη σχέση που έχει με τις κόρες και τον σύζυγό της Φώτη Μπενάρντο ενώ όπως είπε ένιωσε να προσβάλλεται από το ότι την τελευταία χρονιά την έπαιρναν να μιλήσει μόνο για το θέμα τον καταγγελιών.

«Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη. Βίωσα τον κορονοϊό, έκανα 4 μετακομίσεις, είχαμε και τις φωτιές του καλοκαιριού, και τα παιδιά μου ήταν κοντά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Είμαι πάρα πολύ καλά με την ακοή μου, ήταν μια πολύ δύσκολη φάση, χάνεις και την ισορροπία σου. Έκανα μια βίαιη πλύση με ορό και για ενάμιση μήνα είχα υπερακουσία. Άκουγα τη φωνή μου στο κεφάλι μου υπερβολικά δυνατά», περιέγραψε σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την ακοή της.

Αναφερόμενη στην εμφάνισή της, η ίδια είπε ότι «Έχω αδυνατίσει αρκετά, αλλά και με παραπάνω κιλά πάλι καλά είμαι. Από την πρώτη ημέρα στην τηλεόραση σχολίαζαν την εμφάνισή μου, έλεγαν “δείτε πόσο πάχυνε” και είχαν φωτογραφία μου με Photoshop, είχαν μεγαλώσει τη φωτογραφία μου. Όταν παντρεύτηκα και έγινα μαμά, αυτά σταμάτησαν. Γυναίκες που δεν έχουν κάνει παιδιά και δεν έχουν παντρευτεί τις κρίνουν αυστηρά και αυτό το θεωρώ ρατσιστικό».

Μιλώντας για τις κόρες της, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε ότι «Η μικρή μου κόρη είναι 3 ετών και η μεγάλη θα γίνει 6 ετών. Έχουν καταλάβει ότι είμαι ηθοποιός, τραγουδάνε, παίζουν. Η μικρή μου κόρη τραγουδάει πάρα πολύ και πολύ ωραία. Με τα παιδιά επικοινωνούμε τα πράγματα όπως τα λέμε σε φίλους».

«Στο σύντροφό μου θαυμάζω πολλά. Είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης, είναι ταγμένος σε αυτό που κάνει, δεν έχει κόμπλεξ, είναι πολύ όμορφος μέσα και έξω», σημείωσε σχετικά με το σύντροφό της Φώτη Μπενάρντο.

Σχετικά με το ελληνικό MeToo η ίδια είπε ότι «Δεν μου αρέσει που την τελευταία χρονιά με έπαιρναν μόνο για να κάνω δηλώσεις για το κομμάτι των καταγγελιών, σχεδόν με προσβάλει. Μπορεί να μου στοίχισε επαγγελματικά που μίλησα αλλά θα το έκανα ξανά. Είναι πιο σημαντικό από το να έχω μια θέση στην τηλεόραση».

«Δε νιώθω ακόμα ικανοποιημένη, δε συμβαίνει μόνο στο δικό μας χώρο. Δεν έχουν μιλήσει ακόμα για άλλες πτυχές, όπως το εργασιακό bullying για το οποίο εγώ σκοπεύω να μιλήσω πάλι κάποια στιγμή ακόμα και αν μου στοιχίσει κι άλλο. Δεν είμαι ικανοποιημένη που παίρνουν θέση άνθρωποι που έχουν προσβάλει ανθρώπους όπως εμένα», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παίζει στην παράσταση «Η Κυρία Επιθεώρηση» στο θέατρο Βέμπο, ενώ, όπως εξήγησε η ίδια θα παίξει και στην παράσταση «Σκρουτζ» με το Σπύρο Μπιμπίλα.

 

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα