Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Μαυρίκιος Μαυρικίου Vs. Κατερίνα Καινούργιου: «Νιώθω ότι προδόθηκα»

  05/12/2021 11:41
Μαυρίκιος Μαυρικίου Vs. Κατερίνα Καινούργιου: «Νιώθω ότι προδόθηκα»

Μαυρίκιος Μαυρικίου Vs. Κατερίνα Καινούργιου: «Νιώθω ότι προδόθηκα»

  05/12/2021 11:41

Ο γνωστός Κύπριος παραγωγός, Μαυρίκιος Μαυρικίου, δεν δίστασε και έριξε τα βέλη του στην Κατερίνα Καινούργιου. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Λίγες μέρες μετά το επεισόδιο που προκάλεσε με τον Ορφέα Παπαδόπουλο, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην εφημερίδα «On Time» και τη Σίσσυ Μενεγάτου. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δημιούργησες χαμό στα ΜΜΕ αποκαλύπτοντας ότι σταμάτησες ως παραγωγός τη συνεργασία σου με τον Ορφέα Παπαδόπουλο γιατί δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού. Κι εκείνος δήλωσε ότι αν δεν ανακαλέσεις θα κινηθεί νομικά γιατί είναι προσωπικό του δεδομένο. Πού βρίσκεται αυτό το θέμα;

Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον κόσμο κι επειδή αυτό το χτίζω πολλά χρόνια, εκείνη την ώρα δεν το φίλτραρα μέσα μου, να σκεφτώ «μήπως δεν πρέπει να το πω;». Η αλήθεια είναι πως ζώντας όλη αυτή την τρέλα που όπου πάμε μας ζητάνε το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, δε θεωρώ ότι είναι πια προσωπικό δεδομένο.

Θα μπορούσε να μην έχει ειπωθεί, ήταν λάθος μου και ζήτησα συγγνώμη. Με τον Ορφέα το λύσαμε και είμαστε πολύ καλά. Η αλήθεια είναι ότι δεν έφταιγε ο Ορφέας, γιατί όταν μιλάς στο δημοσιογράφο της εκπομπής «Super Κατερίνα» 40 λεπτά για τα καλλιτεχνικά σου και για τρία λεπτά ξεφεύγεις σε ένα κοινωνικό θέμα κι αποφασίζουν να παίξουν μόνο αυτά τα τρία λεπτά, δεν είναι σωστό, για να το πω ευγενικά.

Αυτό σε στεναχώρησε;

Την εβδομάδα εκείνη τρεις εκπομπές μού είχαν ζητήσει να τους δώσω συνέντευξη. Κι εγώ επέλεξα τη «Super Κατερίνα» και την Κατερίνα Καινούργιου. Νιώθω ότι προδόθηκα. Δεν ασχολήθηκαν καθόλου, η δε αντίδραση της Κατερίνας –κι εγώ διαφωνώ κάθετα- ήταν «αν γνώριζα το περιεχόμενο δεν θα την έπαιζα ποτέ αυτή τη συνέντευξη».

Είναι δυνατόν μια έμπειρη παρουσιάστρια να μη γνωρίζει το περιεχόμενο της συνέντευξης που θα παίξει; Μου φάνηκε λίγο επιτηδευμένο όλο αυτό. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν μπορώ να κρύβομαι, με συγχωρείτε.

4079363938805647 ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ ΜΑΥΡΙΚΙΟΥ 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας