Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Διασωληνώθηκε ο Τράγκας – «Η ιδιαίτερα κρίσιμη μάχη που καλείται να δώσει»

  05/12/2021 10:18
Διασωληνώθηκε ο Τράγκας – «Η ιδιαίτερα κρίσιμη μάχη που καλείται να δώσει»

Διασωληνώθηκε ο Τράγκας – «Η ιδιαίτερα κρίσιμη μάχη που καλείται να δώσει»

  05/12/2021 10:18

Ο Γιώργος Τράγκας δίνει σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό, καθώς όπως έγινε γνωστό νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» σε κρίσιμη κατάσταση.

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο γνωστός δημοσιογράφος που δημιούργησε το κόμμα Ελεύθεροι Ανθρωποι και τάχθηκε υπέρ του «αγώνα» των αρνητών κορωνοϊού και αντιεμβολιαστών, Γιώργος Τράγκας, διασωληνώθηκε και βρίσκεται στην εντατική.

Η κατάσταση της υγείας του δυστυχώς επιδεινώθηκε με τον Γιώργο Τράγκα να νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Το πρωτοπαλίκαρό του κόμματος, Γρηγόρης Πετράκος, ακόμα δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση.

Ο Πάρις Κουρτζίδης, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του Γιώργου Τράγκα (Ελεύθεροι Ανθρωποι) με ανάρτηση στο facebook ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του. 

«Ο πρόεδρος #Γιωργος_Τραγκας δίνει πλέον από σήμερα ιδιαίτερα σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό, αλλά σύντομα θα είναι αυτός που θα βγει νικητής! Πράγματι χρειάστηκε να γίνει εισαγωγή του στο “Σωτηρία”, καθώς αισθάνθηκε σημαντική επιβάρυνση η υγεία του από τα συμπτώματα της Covid-19. Δεν είναι όμως αληθές ότι έχει διασωληνωθεί.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, απόψε, καθαρά για προληπτικούς λόγους, να μπει σε ΜΕΘ. Είμαι βέβαιος, να είστε κι εσείς, ότι ο πρόεδρος με τη βοήθεια και τη δύναμη του Θεού, το πείσμα, τη γενναιότητα και τη θέληση για ζωή, θα κερδίσει κι αυτή τη μάχη! Άλλωστε, έχουμε όλες και όλοι ΜΑΖΙ να δώσουμε μια κρίσιμη μάχη με την Ιστορία για την Ελλάδα και το αύριο των παιδιών μας», ανέφερε με νέα ενημέρωση.

Με ανάρτηση στο Twitter γνωστοποίησε πως τελικά ο Γιώργος Τράγκας χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

«Ο Γιώργος Τραγκας τελικά χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Η μάχη που πλέον καλείται να δώσει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και εξαιρετικά σκληρή! Μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι βρίσκει πάντα τον τρόπο για να βγαίνει, ακόμη κι από τέτοιες μάχες, ΝΙΚΗΤΗΣ. Έτσι ευχόμαστε να γίνει και τώρα!» έγραψε ο Πάρις Κουρτζίδης.

Το πρωί της Κυριακής, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κ.ΕΛ.ΑΝ, Πάρις Κουρτζίδης, ενημέρωσε τον κόσμο με ανάρτηση στο Twitter πως ο Γιώργος Τράγκας παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου υποστηρίζεται μόνο από οξυγόνο και οι γιατροί χαρακτηρίζουν την πορεία της υγείας του ικανοποιητική.

«Ο πρόεδρος του Κ.ΕΛ.ΑΝ., Γιώργος Τράγκας, παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Σωτηρία” και υποστηρίζεται μόνο με οξυγόνο. Η πορεία της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική» έγραψε ο Πάρις Κουρτζίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας