Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Μουτσινάς νόσησε με κορωνοϊό «Ουσιαστικά μας είπε ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο»

  02/12/2021 12:34
Ο Μουτσινάς νόσησε με κορωνοϊό «Ουσιαστικά μας είπε ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο»

Ο Μουτσινάς νόσησε με κορωνοϊό «Ουσιαστικά μας είπε ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο»

  02/12/2021 12:34

Έκανε πανικό η Ματίνα Παγώνη στον Μουτσινά για το εμβόλιο – «Τι είναι αυτά που κάθεσαι και λες; Σοβαρέψου!» «Ατομική ευθύνη, αλλά να πάνε να εμβολιαστούν για να σωθούμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η Ματίνα Παγώνη εισέβαλλε το μεσημέρι της Τετάρτης στο «Καλό Μεσημεράκι» και συνομίλησε με τον παρουσιαστή για την ανάγκη του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού. Τότε για πρώτη φορά ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε ότι νόσησε από τον Covid-19!

«Δεν έχεις αφήσει γυναίκα για γυναίκα... Αφησε τις γυναίκες πια, τι πράμα είναι αυτό; Μα είναι δυνατόν; Αντί να καθίσεις εδώ και να λες στον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί... Τι είναι αυτά που κάθεσαι και λες; Σοβαρέψου!», σχολίασε η Ματίνα Παγώνη.

Ο παρουσιαστής τότε ρώτησε την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ για ποιον λόγο η τρίτη δόση γίνεται στους έξι μήνες, με την Ματίνα Παγώνη να του κάνει παρατήρηση.

«Μόλις τελειώσετε με τους 60άρηδες, θα κατεβείτε και παρακάτω», σημειώνοντας πως «μπήκα μέσα και μου έλεγε: Οχι, Νικόλα μου».

Η Ματίνα Παγώνη επανέλαβε πως ο παρουσιαστής πρέπει να λέει στον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί, και ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε: «Τι λες καλέ; Ούτε να πάνε ούτε να μην πάνε... Ο καθένας έχει ατομική ευθύνη», με τη Ματίνα Παγώνη να τονίζει: «Ατομική ευθύνη, αλλά να πάνε να εμβολιαστούν για να σωθούμε».

 Τότε ο Νίκος Μουτσινάς έκανε την αποκάλυψη.

«Δεν παρακολουθώ γιατί έχω πιστοποιητικό νόσησης. Δεν έχω μπει να δω, δεν είναι ακόμη η ώρα μου για το εμβόλιο» 

Στη συνέχεια, του ζήτησε να σχολιάσει το ντύσιμό της, με τον Νίκο Μουτσινά να ανταποκρίνεται στο αίτημά της και τη Ματίνα Παγώνη να αποχωρεί όταν τελείωσε η στήλη με τον σχολιασμό για τα ρούχα.

Το σχετικό απόσπασμα έπαιξε στο «Πρωινό» προκαλώντας ποικίλα σχόλια…

Ο Γιώργο Λιάγκας, μετά την προβολή του βίντεο παρατήρησε: «Δεν ξέρω αν έκανε πλάκα ή όχι ο Νίκος, ουσιαστικά είπε ότι εγώ δεν θα το κάνω όταν έρθει η σειρά μου κι αν έρθει. Δεν ξέρω αν το έχει κάνει ο άνθρωπος, αλλά από ό,τι κατάλαβα. Εγώ δεν θα το κάνω είπε».

Αίσθηση έκανε και το σχόλιο που ακολούθησε από τον Βαγγέλη Περρή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας