Κυριακή, 16 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο πατέρας της Ηλιάδη «τσακίστηκε» από τον κορωνοϊό «Άρρωστος, μη εμβολιασμένος»

  02/12/2021 07:53
Ο πατέρας της Ηλιάδη «τσακίστηκε» από τον κορωνοϊό «Άρρωστος, μη εμβολιασμένος»

Ο πατέρας της Ηλιάδη «τσακίστηκε» από τον κορωνοϊό «Άρρωστος, μη εμβολιασμένος»

  02/12/2021 07:53

«Έπαιρνε και φάρμακα λόγω ενός αυτοάνοσου, δεν είναι εύκολο να χειριστεί αυτή την κατάσταση ο ασθενής», είπε ο διευθυντής της ΜΕΘ του Τζανείου, κ. Αθανάσιος Πρεκατές   

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Στο πένθος έχει βυθιστεί τα τελευταία 24ωρα η οικογένεια της Αγγελικής Ηλιάδη καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της Βασίλης. Ο διευθυντής της ΜΕΘ του Τζανείου Νοσοκομείου κ. Αθανάσιος Πρεκατές μίλησε στην εκπομπή «T-Live» καθώς ο εκλιπών νοσηλευόταν εκεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο γιος της Καίτης Γκρέυ και πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη - H Ηλιάδη έχει κρατήσει μυστικό το τραγικό συμβάν από τη μεγάλη ερμηνεύτρια και γιαγιά της

«Δεν ήταν ευθύς εξ’ αρχής σε εμάς ο άνθρωπος. Ήταν σε άλλο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για κορωνοϊό, για έναν μήνα περίπου. Μετά πήγε στο σπίτι του, όπου έμεινε για 20 ημέρες, αλλά ήταν καθηλωμένος στην κλίνη με οξυγόνο. Δεν είχε πολλές εφεδρείες μετά τη νόσο covid.

Δεδομένου ότι ήταν ένας άρρωστος, μη εμβολιασμένος, έπαιρνε και φάρμακα λόγω ενός αυτοάνοσου, αυτά τα φάρμακα που έπαιρνε συνέχισε εν μέρει να τα παίρνει αλλά αυτά κάνουν ανοσοκαταστολή. Επομένως δεν είναι εύκολο να χειριστεί αυτή την κατάσταση ο ασθενής».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Αλέξη Μίχα στην «On Time», η Αγγελική Ηλιάδη ενημερώθηκε από την προηγούμενη Κυριακή τηλεφωνικά πώς ο πατέρας της έδινε μάχη για τη ζωή του και ήταν πολύ δύσκολο αυτή να κερδηθεί. Ξέσπασε σε γοερούς λυγμούς καθώς αδυνατούσε να πιστέψει αυτό που συμβαίνει.

Οπότε, όταν λίγες μέρες αργότερα ενημερώθηκε για τον θάνατό του, ήταν πιο ψύχραιμη και συνειδητοποιημένη. 

Συμπαραστάτης της όλες τις τελευταίες ημέρες ήταν ένας συμπαίκτης της, με τον οποίο σχεδόν από την αρχή στην «Φάρμα» είχαν έρθει αρκετά κοντά… Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «On Time», μιλάμε για την έναρξη ενός τρυφερού ειδυλλίου το οποίο και θα παρακολουθήσουμε από τα πρώτα επεισόδια του αγροτικού reality.  

4076706868268240 ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ 22

 Ο φύλακας άγγελος της Αγγελικής Ηλιάδη δεν ήταν άλλος από τον συμπαίκτη της, Γρηγόρη Αναστασιάδη, γυμναστή και μοντέλο από την Θεσσαλονίκη

4076707405220240 gregori-anastasiadis

4076707380572240 anastasiadis-gregory

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας