Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Καταδικάζω την επιλογή του Παύλου Χαϊκάλη και του Κύπριου επιχειρηματία»

  30/11/2021 12:09
«Καταδικάζω την επιλογή του Παύλου Χαϊκάλη και του Κύπριου επιχειρηματία»

«Καταδικάζω την επιλογή του Παύλου Χαϊκάλη και του Κύπριου επιχειρηματία»

  30/11/2021 12:09

H Κύπρια ηθοποιός Μαριάννα Παφίτη ξέσπασε στο «Πρωινο» για την παράσταση «ΝΙΚΟΤΙΤΑΝΙΚΟΣ» «Είμαστε ένα νησί που δίνουμε συγχωροχάρτια»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Παύλος Χαϊκάλης επιστρέφει με την παράσταση «ΝΙΚΟΤΙΤΑΝΙΚΟΣ» στην Κύπρο και όπως έχει γραφτεί από τα 30 χιλιάδες εισιτήρια που έχουν εκδοθεί, τα 13 χιλιάδες έχουν προπωληθεί μέσα στα τρεις πρώτες μέρες.

Η παράσταση «ΝΙΚΟΤΙΤΑΝΙΚΟΣ» θα ανέβει από τις 25 Δεκεμβρίου και θα κάνει περιοδεία σε πολλά θέατρο στης Κύπρου!

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Παύλος Χαϊκάλης την περασμένη εβδομάδα μίλησε στον αέρα της εκπομπής και είπε: «Βλέπω την ανθρωποφαγία που υπάρχει και δεν μπορώ να το διαχειριστώ… Κατηγορούμαι για κάτι; Έχω κάνει φυλακή; Δεν μπορώ να το διαχειριστώ… Δεν έχω κακολογήσει κανέναν, δεν μπορώ… Θέλουν αίμα! Τελείωσα… να πεθάνω δεν θα τους κάνω τη χάρη! Τουλάχιστον θα αποχωρήσω για να τους κάνω την χάρη»!  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Μαριάννα Παφίτη, Κύπρια ηθοποιός ήταν χείμαρρος κατά του Παύλου Χαϊκάλη και χαρακτήρισε αυτή του την κίνηση «αρπαχτή»!

Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι έχουν προπωληθεί τα εισιτήρια που έχουν αναφερθεί… Καταδικάζω την επιλογή του κύπριου επιχειρηματία αν φέρει την παράσταση στην Κύπρο. Είμαστε ένα νησί που δίνουμε συγχωροχάρτια… Ο Χαϊκάλης έχει καταδικαστεί στη δημόσια συνείδηση….».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας