Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Έβγαλαν τις αρβύλες και με βάραγαν, ήταν όλοι πολύ θυμωμένοι μαζί μου»

  30/11/2021 10:55
«Έβγαλαν τις αρβύλες και με βάραγαν, ήταν όλοι πολύ θυμωμένοι μαζί μου»

«Έβγαλαν τις αρβύλες και με βάραγαν, ήταν όλοι πολύ θυμωμένοι μαζί μου»

  30/11/2021 10:55

«Έγινα παραγωγός γιατί δεν ήθελα να υποκύψω σε ανώμαλες, βίαιες ορέξεις θεατρανθρώπων, παραγωγών, διευθυντών» - Γιατί ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είχε make up στη γούνα του;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Ο γνωστός θεατρικός παραγωγός μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει, αλλά και για το θέμα με τον Ορφέα Παπαδόπουλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Με έχουν χτυπήσει στο στρατό, όταν είχα κερδίσει τη δεύτερη θέση στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο, το 2009. Όταν γύρισα πίσω στο στρατόπεδο, επειδή μου έδωσαν μια τιμητική άδεια, ήταν όλοι πολύ θυμωμένοι μαζί μου που διακρίθηκα σε κάτι και έλειψα κι έκαναν αυτοί δουλειές στη θέση μου. Με περίμεναν, με χτύπησαν και πήγα στο νοσοκομείο. Είχαν βγάλει τα άρβυλα και με βάραγαν», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Και μια απόπειρα που είχε γίνει αργότερα, που κάποιος προσπάθησε να μου επιβληθεί με τη βία, αλλά κατάφερα και βρήκα τη δύναμη, του έδωσα μια σπρωξιά και το κατήγγειλα.

Αυτός ήταν κι ένας λόγος που έγινα παραγωγός γιατί δεν είχα τη διάθεση να υποκύψω σε ανώμαλες ή βίαιες ορέξεις θεατρανθρώπων, παραγωγών, διευθυντών δισκογραφικής εταιρείας. Αυτό μου συνέβη και στο χώρο του θεάτρου και στο χώρο της μουσικής».

Για το θέμα με τον Ορφέα Παπαδόπουλο, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: «Με τον Ορφέα έχουμε μιλήσει. Ήταν σίγουρα λάθος η αρχική μου τοποθέτηση που αναφέρθηκε ονομαστικά κι έχω ζητήσει συγγνώμη. Αυτό που τα φούσκωσε ήταν ότι πήραν θέση διάφοροι άνθρωποι που δεν έπρεπε γιατί δεν γνώριζαν. Μια συγκεκριμένη εκπομπή το πήρε πολύ προσωπικά το θέμα, άρχισε κι έβγαζε τον καθένα, άλλα λέγανε, άλλα γράφανε από κάτω στους τίτλους».

Δείτε όσα είπε για το γεγονός και στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας