Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Γενέθλια για τη Ζέτα Δούκα: «Μια χρονιά που θα θυμάμαι για πάντα»

  27/11/2021 12:04
Γενέθλια για τη Ζέτα Δούκα: «Μια χρονιά που θα θυμάμαι για πάντα»

Γενέθλια για τη Ζέτα Δούκα: «Μια χρονιά που θα θυμάμαι για πάντα»

  27/11/2021 12:04

«Μια χρονιά που άλλαξε -ακόμη μια φορά- την πορεία της σκέψης και την κοσμοθεωρία μου, κάνοντας γερό ξεσκαρτάρισμα σε αυτά που πέταξα και αυτά που κράτησα… Είμαι πιο ανάλαφρη φέτος!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η Ζέτα Δούκα δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τα φετινά της γενέθλια, αποκάλυψε πώς πέρασε την ιδιαίτερη αυτή μέρα δίπλα στην οικογένειά της και στους ανθρώπους που τη στηρίζουν διαρκώς.

Η Ζέτα Δούκα έγινε 48 ετών, όπως ανέφερε στην ανάρτησή της, κάνοντας τον απολογισμό της για την γενεθλιακή χρονιά που πέρασε..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Στις 24 Νοεμβρίου γιόρτασα τη συμπλήρωση ακόμη μιας χρονιάς που υπάρχω σε αυτή τη ζωή.

Μιας χρονιάς που τα είχε όλα, όμορφες και δυσάρεστες στιγμές, εύκολες και απρόβλεπτα δύσκολες καταστάσεις, ψυχολογικές δοκιμασίες αλλά και μεγάλες δημιουργίες.

Μια χρονιά που σίγουρα θα θυμάμαι για πάντα ως αυτήν που άλλαξε -ακόμη μια φορά- την πορεία της σκέψης και την κοσμοθεωρία μου, κάνοντας γερό ξεσκαρτάρισμα σε αυτά που πέταξα και αυτά που κράτησα… Είμαι πιο ανάλαφρη φέτος!

Παρόλα αυτά τα τραγικά που συμβαίνουν γύρω μας.

Πιο ανάλαφρη και πιο αποφασισμένη να κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου για να ζήσω κι εγώ κι όλος ο κόσμος καλύτερα και αρμονικότερα. Έτσι άλλωστε δεν κλείνουν όλα τα σοφά παραμύθια, «Ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα»;

Ε λοιπόν, έτσι θέλω κι εγώ! Και είμαι ευγνώμων που έχω στη ζωή μου όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους που με αγαπούν και με βοηθούν να ξαναβρίσκω την ελπίδα, το θάρρος, την δύναμη να προχωράω και να μην τα παρατάω όταν λυπάμαι κι απογοητεύομαι. 48 και βγαίνω λοιπόν, με την ευχή να αντιστρέψω τους αριθμούς και να είμαι δυνατή και περιτριγυρισμένη από όλη αυτή την αγάπη και στα.. 84!

Και για να πιάσει η ευχή, φέτος έσβησα 5 τούρτες», έγραψε η Ζέτα Δούκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας