Άννα Μαρία Βέλλη: «Έφαγα ξύλο, κεφάλι στο πάτωμα, στα πλακάκια, κινδύνευσα»

 

 

 
Η Άννα Μαρία Βέλλη σοκάρει για την κακοποίησή της «Την πλειοψηφία των ελλήνων άρχισε ξαφνικά να την νοιάζει αν η Άννα Μαρία είναι πουτ@@ και όχι αν αυτός είναι μισογύνης, σεξιστής»

James Καφετζής: «Όταν έμαθα ποιος είναι, είπα: αποκλείεται, αυτός είναι πολύ καλό παιδί, είναι και του χώρου»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Άννα Μαρία Βέλλη φιλοξενήθηκε στο διαδικτυακό κανάλι του youtuber Konilo και μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη στο παρελθόν από πρώην σύντροφό της. Η εξομολόγησή της συγκλονίζει…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζει η Άννα Μαρία Βέλλη, έχει υποστεί ξυλοδαρμό από σύντροφό της - Γροθιά στο στομάχι η επίμαχη φωτογραφία με τις μελανιές στο πρόσωπό

 

«Ήμουν σε κακοποιητική σχέση. Προσπαθούσα να φύγω, και είναι πολύ δύσκολο αν δεν το ζήσεις. Κατάλαβα ότι πρέπει να φύγω όταν κινδύνευσε σοβαρά η ζωή μου, όταν είπα ότι υπάρχει πιθανότητα να μην ανέπνεα μετά από αυτό που συνέβη. Εκεί κατάλαβα ότι είμαι σε μία τοξική, χειριστική σχέση και πρέπει να φύγω. Έφαγα ξύλο, κεφάλι στο πάτωμα, στα πλακάκια. Αν εγώ κάτσω και σου πω γιατί με έδειρε θα είναι σαν να δικαιολογώ την πράξη του. Η χειριστική σχέση είναι ότι σε πείθω ότι εσύ είσαι το πρόβλημα. Ενώ είχα πολλή αυτοπεποίθηση, έφτασα στο σημείο να μη θέλω να με δω στον καθρέφτη» είπε σοκάροντας η Άννα Μαρία Βέλλη.

«Τον συντηρούσα οικονομικά και με έλεγε τσιγκούνα. Μιλάμε για παράσιτο. Ζούσα με έναν άνθρωπο και κατέληξα να τρώω ξύλο. Ο κόσμος έλεγε ότι θα με προωθήσει γιατί είναι διάσημος. Επέλεξα να μη μιλήσω όταν ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, για να μην κακοποιηθεί η ψυχούλα μου. Τη στιγμή που συνέβαινε έκανε χιούμορ για να μπορέσω να το αντιμετωπίσω. Αν οι φίλοι του τον ξέκοβαν, ίσως να έπαιρνε ένα έξτρα μάθημα», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Μαρία Βέλλη.

Η Άννα Μαρία μίλησε για το #metoo, για τον τρόπο που το αντιμετωπίζει η τηλεόραση και πέταξε τα βέλη της στον Αλέξη Παππά και την κακόποιητική συμπεριφορά του, απέναντί της στο #SurvivorGR.

«Το πρόβλημα του ήταν αν εγώ πηδ@@μαι…» «Την πλειοψηφία των ελλήνων άρχισε ξαφνικά να την νοιάζει αν η Άννα Μαρία είναι πουτ@@ και όχι αν αυτός είναι μισογύνης, σεξιστής»

    

 

O James Καφετζής μίλησε στην Ελένη Βουλγαράκη και την κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Όπως παραδέχτηκε, γνώριζε όλη την κατάσταση, καθώς όταν ήταν συμπαίκτες στο Survivor, η Άννα Μαρία Βέλλη του είχε εκμυστηρευτεί τα πάντα.

«Είχε γίνει πριν κάποια χρόνια και μου είχε μιλήσει στο Survivor, όταν είχαμε έρθει πολύ κοντά. Μου έκανε εντύπωση το ποιος ήταν ο άνθρωπος που το έκανε αυτό, γιατί είναι και του χώρου, και είπα “αποκλείεται, είναι τόσο καλό παιδί”. Αυτό όμως είναι το πρόβλημα, ότι πίσω από κλειστές πόρτες δεν ξέρει κανείς τι γίνεται και από ποιον να το περιμένεις…» είπε αρχικά ο James Καφετζής.

«Το άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι πώς, ενώ είναι η Άννα Μαρία Βέλλη πολύ δυναμική, δεν είχε βγει να μιλήσει για αυτό. Της είχα πει να βγει να το πει, και μου είχε πει ότι το σκέφτεται. Φοβόταν ότι θα κατακρίνουν εκείνη. Νομίζω του είχε κάνει και ασφαλιστικά μέτρα. Είχε φάει ξύλο, αίματα, το κεφάλι στο πλακάκι. Μπράβο που βγήκε και το είπε. Ήταν μαζί περίπου έναν χρόνο. Νομίζω ότι είναι η δεύτερη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο», κατέληξε ο James Καφετζής. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα σεξιστικά υπονοούμενα που είχε κάνει μέσα στο Survivor ο Αλέξης Παππάς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»