Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ξεσπά ο Δάντης μετά το βρισίδι «Το πολύ "Αντριλίκι" είναι ύποπτο “Κοπέλες μου”»

  23/11/2021 13:13
Ξεσπά ο Δάντης μετά το βρισίδι «Το πολύ "Αντριλίκι" είναι ύποπτο “Κοπέλες μου”»

Ξεσπά ο Δάντης μετά το βρισίδι «Το πολύ "Αντριλίκι" είναι ύποπτο “Κοπέλες μου”»

  23/11/2021 13:13

Ξέσπασε ο Χρήστος Δάντης μετά το βρισίδι στα social media για την ανάρτηση υπέρ της διαφορετικότητας «Αφήστε με να στηρίζω τους "διαφορετικούς" κι εσείς ανοίξτε κανένα λαγούμι να κρυφτείτε»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

O Χρήστος Δάντης ζητάει δικαιοσύνη για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου. Με μια ανάρτησή του τάσσεται στο πλευρό της οικογένειας του 33χρονου και παράλληλα ζητάει από όλους να την ενισχύσουν οικονομικά για να καλυφθούν τα έξοδα της δίκης.

«Στόχος μας είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας Κωστόπουλου, προκειμένου να ανταπεξέλθει στα έξοδα της δίκης, αλλά και το να είμαστε δίπλα της, ώστε να νιώσει ότι δεν είναι μόνη της και ότι ενώνουμε τις φωνές μας μαζί της και ζητάμε Δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία οικονομικής ενίσχυσης μέσω του συνδέσμου https://gogetfunding.com/justice-for-zak, ο οποίος συνδέεται ευθέως με την οικογένεια του/της Ζακ/Zackie Oh, είναι ακόμη εν ισχύ και υπάρχει ανάγκη για οικονομική στήριξη.

#Loatkiplus #ΔικαιοσύνηΓιαΤονΖακ #ΔικαιοσύνηΓιαΤηνZackieOh #ΛΟΑΤΚΙ #Λοατ #Ομοφοβία #Lgbtq #Lgbt #greece #Loveislove #Pride».

Η ανάρτησή του αυτή ενόχλησε πολλούς και ο αγαπημένος καλλιτέχνης έσπευσε να τους απαντήσει.

Δείτε όλα όσα έγραψε:

«Είδα πως αρκετοί ενοχλήθηκαν σε σχέση με την ανάρτηση μου για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του Ζακ Κωστοπουλου στον αγώνα που κάνει για να βρει δικαιοσύνη.

Υπενθυμιζω ότι ο Ζακ Κωστοπουλος δεν πέθανε επειδή έφαγε μεταλλαγμένα, δεν πέθανε από κάποια ασθένεια, αλλά τον ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ στην κυριολεξία επειδή ήταν “διαφορετικός”.

Αφήστε εμένα να στηρίζω τους ανήμπορους να ζήσουν με το δικαίωμα τους να ναι «διαφορετικοί», κι εσείς ανοίξτε κανένα λαγούμι να κρυφτείτε, γιατί το πολύ «Αντριλίκι» είναι ύποπτο “κοπέλες μου”».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας