Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη

  23/11/2021 09:53
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη

  23/11/2021 09:53

Την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι πραγματοποίησαν η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, το βράδυ της Δευτέρας, εκπλήσσοντας τους πάντες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Από ότι φαίνεται το ζευγάρι ζει τον έρωτά του και πλέον δεν το κρύβει! Μετά το σύντομο ταξίδι αναψυχής στη Ρώμη, όπου ο φωτογραφικός φακός και οι κάμερες τους έπιασαν στο αεροδρόμιο, όμως εκείνοι δεν έκαναν κάποια δήλωση, το βράδυ της Δευτέρας έκαναν την πρώτη τους επίσημη έξοδο μαζί. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έφτσαν λίγο μετά τις 22:00 στη στοά του ιστορικού κτιρίου «Μέγαρο Έβδομης Στέγης» στο κέντρο της Αθήνας, όπου έδωσαν το παρών στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό» του Λάκη Λαζόπουλου.

Όταν έφτασαν τους υποδέχτηκε ο Λάκης Λαζόπουλος, ενώ η Δέπσοινα Βανδή έδειχνε ευδιάθετη ακι χαλαρή και χαμογελούσε. Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός πρόκεται να διδάξει στην σχολή του κ. Λαζόπουλου.

Βανδή και Μπισμπίκης: Εικόνες από την πρώτη επίσημη εμφάνιση

4068925318162703 image

4068925984455787 image

4068926160272295 image

4068925738281475 image

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πραγματοποίησαν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στα εγκαίνια της σχολής του Λάκη Λαζόπουλου. Μαζί τους ήταν και ο πολύ καλός φίλος της Δέσποινας Βανδή, Σάββας Σπαθαρίδης, ο οποίος είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου έμεινε ο Ντέμης Νικολαΐδης το ίδιο βράδυ που η Δέσποινα βρισκόταν στην πόλη για να απολαύσει την Άννα Βίσση.

Στο «Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας είχε αναφέρει πως η Δέσποινα Βανδή δεν γνώριζε για την διαμονή του Ντέμη Νικολαΐδη στο ίδιο ξενοδοχείο. Το ρεπορτάζ που είχε η Φαίη Σκορδά, όμως, έλεγε άλλα. Κάπως έτσι άρχισε μια έντονη διαφωνία μεταξύ των δύο…

«Άρα αναιρείς αυτό που είπα χθες; Τι κάνεις; Δεν το γνώριζε. Πάλι με αναιρείς! Και τι σημασία έχει; Μην με αναιρείς, μην με ακυρώνεις. Είμαι στο κουρμπέτι πολλά χρόνια, σε παρακαλώ μην με αναιρείς! Γνωρίζω ότι δεν το ήξερε η Βανδή ναι! Το έμαθε και απέφυγε να τον δει στο πρωινό. Πήραν πρωινό και οι δύο στο ίδιο ξενοδοχείο. Για να το λέω, σημαίνει ότι έχω μιλήσει με ανθρώπους πολύ κοντά τους. Δεν το λέω από το μυαλό μου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Έπαθε σοκ η Βανδή όταν έμαθε ότι ο Ντέμης ήταν εκεί. Αν ο Ντέμης ενσυνείδητα πήγε επειδή ήξερε ότι θα είναι η Βανδή, δεν το ξέρω. Όταν λέω κάτι, το λέω μετά λόγου γνώσεως. Μπορεί να έκλεισε ο Ντέμης δωμάτιο σε άλλο όνομα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας