Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η «μαύρη κατάρα» Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της

  23/11/2021 08:20
Η «μαύρη κατάρα» Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της

Η «μαύρη κατάρα» Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της

  23/11/2021 08:20

«Έχω χάσει το 80% των μαλλιών μου» Τα προβλήματα  υγείας που αντιμετώπισε μετά την αφαίρεση του θυρεοειδούς της «Το να γίνει καρκίνος ήταν ένα χιλιοστό»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, σε μία face to face συζήτηση με την Κατερίνα Καινούργιου, αναφέρθηκε στην περιπέτεια με την υγεία της λόγω του θυρεοειδούς και περιέγραψε όσα βίωσε και εξήγησε γιατί οι φοιτητές της την αντιμετώπιζαν στην αρχή ως τη «μαύρη κατάρα» και εξήγησε πως η αυστηρότητα αφορά μόνο το επαγγελματικό κομμάτι.

Αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί αναφέρθηκε στο GNTM, αποκαλύπτοντας ότι η Βίκυ Καγιά την προέτρεψε να πάει στο δοκιμαστικό που γινόταν για τον ρόλο του coach. Η ίδια το έκανε, αλλά ήξερε ότι δεν ήταν καλή και έτσι πρότεινε να την δουν για τον ρόλο της art director.

«Η Βίκυ μου λείπει γιατί ήταν το GNTM. Το έλεγε καιρό ότι δεν αντέχει. Όταν μου το είπαν ήταν σοκαριστικό. Κανείς από τους τρεις μας δεν είναι παρουσιαστής. Μέναμε τρεις άνθρωποι να βγάλουμε ένα πρόγραμμα prime time. Δεν υπήρξε καμία παρεξήγηση μεταξύ μας» είπε μεταξύ άλλων. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μιλώντας για την οικογένεια της, η Ζενεβιέβ είπε: «Με τον σύζυγό μου αποφεύγουμε την έκθεση. Δεν του αρέσει καθόλου. Εγώ έχω την έκθεση που αντέχω, δεν χρειάζεται να την έχουμε όλοι».

«Τα παιδιά μου δεν βλέπουμε GNTM. Η Ροζαλία έρχεται στα γυρίσματα. Της αρέσουν πολύ. Κάποια κόνσεπτ της αρέσουν και έτσι της βάζω να δει τα επεισόδια στο Youtube. Θα την άφηνα να μπει στο GNTM. Είναι ένα μάθημα και αυτό» είπε αρχικά ενώ για το πως μιλάει στα παιδιά της, είπε: «Έχουμε πει στα παιδιά μας ότι δεν έχουν δικαίωμα να σηκώσουν χέρι, ότι και να συμβεί. Και στους δύο τα ίδια λέμε»

«Αυτά τα μαλλιά που βλέπεις είναι προσθετικά. Το 80% των μαλλιών μου το έχω χάσει. Αφαίρεσα τον θυρεοειδή μου, είχα πρόβλημα από πολύ μικρή. Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα έπρεπε να αφαιρέσω τον θυρεοειδή μου. Πριν την πανδημία η κατάσταση είχε επιδεινωθεί, είχαν αρχίσει να κινδυνεύουν οι φωνητικές μου χορδές και ο φάρυγγάς μου. Μου είχε πει ο γιατρός μου ότι το να γίνει καρκίνος ήταν ένα χιλιοστό» σημείωσε.

Και συνέχισε: «Από την αφαίρεση και μετά, ακόμα ταλαιπωρούμαι. Όταν το αφαιρέσεις, θα αλλάξει το 70% της ζωής σου, μου είχε πει ο γιατρός μου. Σε μένα αυτό έγινε αφού είχα κάνει και τα παιδιά μου. Αυτό που έπαθα ήταν να χάσω τα μαλλιά μου. Θα μπορούσα να έχω χάσει τα μαλλιά μου ή τα δόντια μου. Το άλλο που συνέβη και με ταλαιπωρεί είναι ότι έχω γίνει αλλεργική σε πάρα πολλά πράγματα» αποκάλυψε η κριτής του ριάλιτι μοντέλων.

Ακόμη, ερωτηθείσα πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε δέκα χρόνια, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σε δέκα χρόνια θα είμαι 56 ετών. Θα έχω καταφέρει να ζήσω τέσσερα χρόνια παραπάνω από ότι κατάφερε η μαμά μου να είναι σε αυτό τον πλανήτη. Αν τα καταφέρω, θέλω να γεράσω. Αυτό θέλω. Θέλω να γεράσω, θέλω να δω τα παιδιά μου. Η μητέρα μου έφυγε από καρκίνο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας