«Ακόμα και η Βανδή μεγάλωσε με τα τραγούδια μου. Φέτος έκανα πρώτη φορά botox»

 

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για την σχέση της με τον χρόνο 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Την Έλενα Παπαρίζου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Mega Kαλημέρα». στις πρόβες των Madwalk και εκείνη μίλησε για την σχέση της με τον χρόνο αποκαλύπτοντας ότι φέτος έκανε baby botox για πρώτη φορά, τη σχέση που έχει με τις δουλειές του σπιτιού ενώ αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο Eurovision.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

«Είχα 8 χρόνια να εμφανιστώ στα Madwalk γιατί ποτέ δεν συνέπιπταν οι χρόνοι μας. Στη σκηνή θα είναι όλα λευκά… Πολλά παιδιά με συναντούν και μου λένε ότι έχουν μεγαλώσει μαζί μου, έχω  μεγαλώσει και εγώ. Εγώ δουλεύω από 17χρονών, είναι χαρά μου να το ακούω αυτό το πράγμα. Ακόμα και η Δέσποινα Βανδή μεγάλωσε με τα τραγούδια μου. 

Ο σύζυγός μου δε ξέρω αν θα έρθει να με δει στα Madwalk, δε τον έχω ρωτήσει ακόμα, δουλεύει και αυτός πάρα πολύ. Στο σπίτι μου θα κάνω τα πάντα, μου αρέσει πολύ να φροντίζω το σπίτι μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να σκουπίζω, να σφουγγαρίζω, μου αρέσει πολύ να κρεμάω σωστά τα ρούχα γιατί έχω μια μανία με την ντουλάπα μου, θέλω τα λευκά ρούχα να είναι σε λευκές κρεμάστρες, μου αρέσει πάρα πολύ το σπίτι.

Μου αρέσει να ωριμάζω στη ζωή μου, δέχομαι τις αλλαγές που γίνονται και στο σώμα μου κτλ. Τα αποδέχομαι. Το ότι δεν είμαι 20 μου δίνει την ευκαιρία να καμαρώσω τα 20χρονα. Φέτος έκανα πρώτη φορά κάτι baby botox για να δοκιμάσω, μια χαρά νομίζω δεν είναι πολύ.

Για τη Eurovision δε μου έχει τύχει το κατάλληλο τραγούδι την κατάλληλη στιγμή. Εννοείται θα πάω, την αγαπώ την πατρίδα μου και θα μπορούσα άνετα να την εκπροσωπήσω».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι λεπτομέρειες για το #MadWalk21 – Οι καλλιτέχνες, οι σχεδιαστές και τα brands - Η Τάμτα το κεντρικό πρόσωπο σε Billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης επιστρέφει στην πασαρέλα παρουσιάζοντας το closing act του #MadWalk

 

H Joanne δήλωσε ότι «Μου αρέσει πολύ η μόδα και η πασαρέλα», ενώ πρόσθεσε ότι «Χάρηκα που καταθέσαμε τραγούδι για τη Eurovision. Δεν είμαι στους 5, αλλά δε θεωρώ ότι είναι στημένο».

Η Ήβη Αδάμου ανέφερε ότι «Περνάω μηνύματα ισότητας με την εμφάνισή μου», ενώ η Χαρά Παππά αποκάλυψε ότι «Θα περπατήσω στη σκηνή και θα είμαι και στα backstage».

«Με βρίσκετε μια χαρά στα προσωπικά μου, με θέλετε σώνει και ντε με τον Μπουράκ;», είπε η ίδια, ενώ αποκάλυψε ότι έχει πληρώσει πολλά για ψυχοθεραπεία.

Τέλος, ο Γιώργος Κακοσαίος δήλωσε ότι «Έχω θέμα με την εξωστρέφειά μου, το δουλεύω όμως. Δεν είμαι τόσο άνετος στη σκηνή, αλλά θα το δουλέψω και θα δούμε πώς θα πάει».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια