«Δεν θα επιτρέψω στον Ορφέα να με βγάλει τρελό. Εν τέλει, αυτός είπε ψέματα»

 

Πόλεμος με φόντο τους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Κύπριο παραγωγό Μαυρίκιο Μαυρικίου και τον Ορφέα Παπαδόπουλο. «Ηθοποιοί από την παράσταση θα επιβεβαιώσουν όλα όσα είπα στη συνέντευξη εκείνη»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις εκατέρωθεν δηλώσεις των δυο πρώην συνεργατών με αποτέλεσμα να απειλούν ο ένας τον άλλο για δηλώσεις.

Όλα άρχισαν όταν σε συνέντευξή του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου υποστήριξε ότι ο Ορφέας Παπαδόπουλος δεν ήθελε να εμβολιαστεί με αποτέλεσμα στη συνέχεια να νοσήσει από κορονοϊό και να θέσει σε κίνδυνο όλο τον θίασο χαρακτηρίζοντάς τον ανεύθυνο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την έντονη αντίδραση του Ορφέα Παπαδόπουλου που όπως είπε σοκαρίστηκε με τις δηλώσεις αυτές κατηγορώντας τον Μαυρίκιο Μαυρικίου ότι ψεύδεται.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σήμερα, μέσα από την εφημερίδα «Espresso» ο Μαυρίκιος Μαυρικίου πετάει και πάλι το γάντι στο Ορφέα Παπαδόπουλο προκειμένου να του ζητήσει δημόσια συγγνώμη απειλώντας πως σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

«Στην υπόθεση αυτή, το μόνο λάθος που έκανα και το αναγνωρίζω είναι ότι ανέφερα το όνομά του και ζήτησα μάλιστα και συγγνώμη. Αφού θεωρούν ότι είναι προσωπικό δεδομένο, το δέχομαι. Όμως εγώ δεν θεωρώ πως αυτό είναι προσωπικό δεδομένο από τη στιγμή που όπου σταθώ και όπου βρεθώ πρέπει να δείχνω το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Όταν λοιπόν με ρώτησαν στη συνέντευξη αν είχα αντιμετωπίσει κάποιες καταστάσεις τους είπα “ναι με τους ηθοποιούς αυτούς”. Όμως, το ότι βγήκε ο Ορφέας Παπαδόπουλος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και είπε ότι όσα ισχυρίζομαι είναι ψέματα θα αντιμετωπιστεί ανάλογα.

Θα βγω δημοσίως με κάποιους ηθοποιούς από την παράσταση και θα επιβεβαιώσουν όλα όσα είπα στη συνέντευξη εκείνη. Δεν θα επιτρέψω στον Ορφέα να αφήσει την εντύπωση ότι ξαφνικά εγώ τρελάθηκα. Κρίμα, κρίμα. Δε ξέρω γιατί το κάνει αυτό. Αυτός βγήκε και με έβγαλε τρελό. Εν τέλει, αυτός είπε ψέματα. Εγώ δεν είπα κανέναν ψέμα. Ο Ορφέας μάλλον ενοχλήθηκε γιατί πιθανόν να είναι ανεμβολίαστος. Αλλά όταν δε θέλουμε να εμβολιαστούμε και το κρύβουμε γιατί το κάνουμε; Δεν το καταλαβαίνω».

Ακόμα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε: «Φυσικά και υπάρχει θέμα εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων. Κάθε παραγωγός είναι αυτός που αντιμετωπίζει τα προβλήματα των ηθοποιών. Εγώ το καλοκαίρι έζησα στιγμές απείρου κάλους. Να μη θέλουν οι ηθοποιοί να μπουν στο ίδιο πούλμαν με τον Ορφέα Παπαδόπουλο για να πάνε στην παράσταση να παίξουν και τέτοια πράγματα. Δε τρελάθηκα ξαφνικά και βγήκα και είπα όσα είπα.

Φυσικά και είμαι θιγμένος και θα του δώσω προθεσμία να επανορθώσει αλλιώς θα κινηθώ εγώ νομικά εναντίον του. Στην ουσία με έβγαλε τρελό».

Σε ζωντανή σύνδεση με το «Πρωινό», ο Μαυρίκιος Μαυρικίου επιβεβαίωσε το γεγονός ότι πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον του Ορφέα Παπαδόπουλο, αν εκείνος δεν επικοινωνήσει μαζί του για να λύσουν την παρεξήγηση.
 
 
«Ο άνθρωπος με έβγαλε ψεύτη και τρελό. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό όπως καταλαβαίνετε, σε καμία περίπτωση. Όταν εγώ αντιμετωπίζω καθημερινά στις παραστάσεις μου πρόβλημα με τον συγκεκριμένο ηθοποιό. Με έπαιρνα οι ηθοποιοί και μου έλεγαν «δεν ερχόμαστε στην πρόβα αν δεν φέρει το πιστοποιητικό εμβολιασμού του, δεν θέλουμε κοινές σκηνές μαζί του, δεν θέλουμε στο ίδιο πούλμαν». Αν δεν είναι αυτά προβλήματα σε μία παραγωγή, τότε ποια είναι ρε παιδιά;», αναρωτήθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και συνέχισε: «Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί του, του έχω στείλει μήνυμα και δεν μου απάντησε ποτέ. Βγήκε και είπε ότι ποτέ δεν επικοινώνησα μαζί του. Δεν μπορώ να αφήσω έναν άνθρωπο αυτή τη στιγμή να λέει ό, τι θέλει. Δυστυχώς είμαι αναγκασμένος να κινηθώ νομικά, εκτός αν επικοινωνήσει μαζί μου τις επόμενες ώρες».
 
 

 

Kαι στην εκπομπή «Love it»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου