Γιάννης Παπαμιχαήλ για τον θάνατο της Βουγιουκλάκη: «Πήρε τρεις ανάσες & έφυγε»

 

 

«Ο πατέρας μου με έβλεπε σαν αντίπαλο, με την Αλίκη ένιωθα ασφαλής» «Ο πατέρας μου πίστευε ότι όσα είχε αποκτήσει με την Αλίκη, του ανήκαν όλα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Για τη σχέση του με την μητέρα του Αλίκη Βουγιουκλάκη που τον έκανε να νιώθει ασφάλεια αλλά και την κόντρα με τον πατέρα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ μίλησε ο γιος τους Γιάννης στην εκπομπή «Idols» και τον Σάκη Ρουβά. 

«Με τα μάνα μου αισθανόμουν ότι ήμουν σε μια φούσκα ασφαλείας, μου το μετέδιδε, ένιωθα ασφαλής. Αυτό δε το ένιωθα όταν πήγαινα να δω τον πατέρα μου, ήξερα ότι θα τσακωθούμε. Δεν είχαμε κόντρα αλλά ο Δημήτρης ήταν μια τελείως διαφορετική προσωπικότητα από την Αλίκη, ήταν ένας εξαιρετικός ηθοποιός αλλά δύσκολος άνθρωπος.

Η Αλίκη μπορούσε με το χαμόγελό της να σε φέρει κοντά, ακόμα και κάποιον που την έβριζε. Ο Δημήτρης αν του έλεγες κάτι θα σου απαντούσε δέκα φορές χειρότερα. Αν ανατρέξεις στο παρελθό, σε κάτι συνεντεύξεις τύπου είχε βρίσει δημοσιογράφους, είχαν γίνει κάτι τέτοια.

Έχουμε περάσει και ωραίες στιγμές με τον πατέρα μου όμως. Έχουμε πάει στο γήπεδο, στο εξοχικό του, με τη δεύτερη γυναίκα του είχαμε πολύ καλή σχέση. Τα τελευταία 2-3 χρόνια χαλάσανε οι σχέσεις μας. Τον πατέρα μου τον αγαπάω, ότι έκανε το έκανε για τους λόγους του. Αυτό πιστεύω ότι έγινε γιατί ενδόμυχα πίστευε πως ότι είχε αποκτήσει με την Αλίκη του ανήκαν όλα.

Όταν έφυγε η Αλίκη και άφηνε όλα αυτά σε εμένα… Δε με έβλεπε σαν γιο του αλλά σαν αντίπαλό του. Γιστί τα έχει αυτός και όχι εγώ. Ήμουν το παιδί του όμως, οχι κάποιος ξένος ή ο γιος της, το παιδί του ήμουν. Αυτό είναι άσχημο. Δε μπορέσαμε να τα βρούμέ. Θα ήθελα να τα είχαμε βρει» είπε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

 

«Θα μοιραστώ κάτι, που δεν το έχω πει νομίζω. Τις τελευταίες ώρες, πριν φύγει, δεν ήθελα να ήμουν μέσα και να το δω. Κάθε ώρα έμπαινα πέντε λεπτά μέσα κι έφευγα. Έλεγα εντάξει δεν θα γίνει στα πέντε λεπτά. Τα 55 λεπτά ήμουν έξω αλλά δυστυχώς το έζησα» είπε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.  

«Το έζησα στα πέντε λεπτά πως έφυγε η Αλίκη και μπορεί να έχουν περάσει 25 χρόνια αλλά το θυμάμαι σαν χθες. Έκανε τρεις ανάσες κι έφυγε. Πραγματικά δεν ήθελα να το ζήσω. Το μόνο που έκανα μετά, ήταν να της κλείσω τα μάτια και να βγω από το δωμάτιο» συμπλήρωσε συγκινημένος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη