Έκαναν ντου στον Γκουντάρα γιατί ανάρτησε φωτογραφία από τον εμβολιασμό του

 

 

Οι followers του ενοχλήθηκαν από τον παρουσιαστή ο οποίος απεικονίζεται χαμογελαστός, χωρίς μάσκα αλλά και με το νοσηλευτικό προσωπικό το οποίο δεν φορούσε γάντια - Η απάντηση της Κάκκαβα στα σχόλια για τον εμβολιασμό του Γκουντάρα - Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Μην ασχολείστε, ο κόσμος δεν είναι καλά»   

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

O Γρηγόρης Γκουντάρας ανέβασε στα social media φωτογραφία από το εμβολιαστικό κέντρο όπου εμβολιάστηκε ξανά για τον κορωνοϊό κάνοντας τη δεύτερη δόση με το εμβόλιο της Johnson.  

Οι followers του φαίνεται πως ενοχλήθηκαν από τον παρουσιαστή ο οποίος απεικονίζεται χαμογελαστός, χωρίς μάσκα αλλά και με το νοσηλευτικό προσωπικό το οποίο δεν φορούσε γάντια.

Δείτε εδώ τη σχετική φωτογραφία: 

 Μετά τα έντονα σχόλια που δέχτηκε η σύζυγός του Νάταλι Κάκκαβα, η ίδια θέλησε να δώσει απαντήσεις μέσα από βίντεο στον λογαριασμό της στο Ιnstagram…

«Πήγαμε χθες με τον Γρηγόρη στο Σισμανόγλειο για να κάνει την αναμνηστική του δόση στο εμβόλιο. Είχε κάνει τον Μάιο το μονοδοσικό, το Johnson και έκανε χθες την αναμνηστική δόση πάλι με Johnson. Εγώ του τράβηξα μια φωτογραφία την ώρα που του έκανε η νοσοκόμα το εμβόλιο και την ανέβασε ο Γρηγόρης. Σήμερα βλέπω από κάτω πάρα πολλά σχόλια του τύπου “έλα ρε, ποιον δουλεύεις”, “δεν φοράς μάσκα”, “η άλλη δεν φοράει γάντια”, “με κοροϊδεύετε”, “τι είναι αυτά που λέτε”, “δεν σε πιστεύουμε”. Παιδιά ας χαλαρώσουμε λίγο».

Και συνέχισε η Νάταλι Κάκκαβα: «Δεν είναι ότι λέμε και ότι κάνουμε ψεύτικο. Έβγαλε για δέκα δευτερόλεπτα την μάσκα για να βγάλω εγώ την φωτογραφία. Τώρα εάν η κυρία φορούσε γάντια, συγχωρέστε μας, δεν είναι κάτι το οποίο το προσέξαμε ή το τσεκάραμε γιατί δεν είμαστε καχύποπτοι. Όλοι έχουμε τα θέματα μας και πολλά μάλιστα αλλά ας είμαστε πιο ανθρώπινοι. Ας πιστεύουμε αυτά που μας λένε. Δεν είναι κακό. Να βρούμε την ανθρωπιά μας και να ηρεμήσει λίγο η ψυχή μας».

  

Η Κατερίνα Καινούργιου, θέλησε να πάρει θέση στο θέμα και μίλησε για τα αρνητικά μηνύματα και σχόλια που δέχεται η ίδια στα social media, συμβουλεύοντας το ζευγάρι να μην ασχολείται.

«Με όλη μου την αγάπη, γιατί ασχολείται; Αν σας πω εγώ τι ακούω κάθε μέρα για όποιο θέμα μπορείτε να φανταστείτε… Αλλά αν κάτσω να απαντήσω σε όλους αυτούς, που δεν είμαι και στα καλύτερά μου, έχω τα δικά μου προβλήματα, θα αρρωστήσω, θα ταβλιαστώ. Μην ασχολείστε», είπε χαρακτηριστικά η KatKen και συνέχισε:

Θέλετε να σας πω τι σχόλια έχω κάθε μέρα στο Twitter; Στο Instagram; Ότι σε παράτησε γιατί είσα γριά και δεν μπορείς να κάνεις παιδιά, σε άφησε και τώρα δεν θα μπορείς να κάνεις παιδιά, σε χώρισε γιατί έχει άλλη . Είναι τόσα τα προσβλητικά σχόλια που δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά, που τα διαβάζεις και στεναχωριέσαι και λες για ποιον λόγο υπάρχει τόση τοξικότητα; Τι έχω κάνει; Δεν είναι καλά ο κόσμος, αυτοί που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία έχουν πρόβλημα»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο