Η Σωτηροπούλου γιορτάζει ένα μήνα γάμου με τον Μαραβέγια!

 

 

Η ανάρτηση στα social media - Το κακό όνειρο που είδε πριν από τον γάμο της

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ένας μήνας ακριβώς πέρασε από την ημέρα που η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας ένωσαν μια για πάντα τις ζωές τους!

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στις 11 Οκτωβρίου στην Ύδρα, υπό άκρα μυστικότητα και σήμερα γιορτάζουν έναν μήνα ευτυχισμένου έγγαμου βίου.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, με αφορμή την επέτειο ενός μήνα του γάμου της με τον Κωστή Μαραβέγια, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στα Instagram Stories της από την μαγική αυτή ημέρα.  

H Τόνια Σωτηροπούλου ήταν καλεσμένη στο κανάλι του Youtuber, Fipster, και έπαιξε «Θάρρος ή αλήθεια», ενώ έκανε και αποκαλύψεις για τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια.

«Γενικά, ήταν πολύ συγκινητικό προφανώς. Έγινε πολύ σύντομα σε σχέση με το πότε έγινε ο γάμος. Το αστείο ήταν ότι έγινε απόγευμα και ήμασταν διακοπές. Ξύπνησα από ένα πολύ άσχημο όνειρο. Και ξυπνάω έτσι», ανέφερε κάνοντας μία χαρακτηριστική γκριμάτσα.

«Είδα ένα άσχημο όνειρο, πολύ απαίσιο όνειρο. Και μου κάνει “εεεε.. μερικές φορές στη ζωή όταν βλέπεις ένα κακό όνειρο, γίνεται το αντίθετο”. Και εγώ ήμουν: “Δεν άκουσες τι σου είπα; Θα γίνει κάτι πάρα πολύ κακό”. Πήγαμε σε ένα σπίτι φίλων κι ο Κωστής που είχε πολύ καλή διάθεση μου είπε “έλα να χορέψουμε”. Κι εγώ του είπα “πας καλά;”. Μέσα σε αυτό το κλίμα έγινε η πρόταση γάμου…», ανέφερε η ηθοποιός.

Γιατί παντρεύτηκε τον Κωστή Μαραβέγια

«Τον Κωστή τον παντρεύτηκα γιατί είναι ο πιο γλυκός, καλός και ταλαντούχος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Με κάνει να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Τον θαυμάζω πάρα πολύ, μου αρέσει και τον αγαπώ πολύ βαθιά. Είναι ένα θαύμα να έχει κανείς έναν Κωστή στην ζωή του και το εύχομαι σε όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο γάμος στην Ύδρα

Η Τόνια Σωτηροπούλου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Κωστή Μαραβέγια τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στην Ύδρα, το αγαπημένο τους νησί. Ο αντιδήμαρχος του νησιού, Γιάννης Μπελεγρής, τους ένωσε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 18.00 το απόγευμα, σε ξενοδοχείο του νησιού. Κουμπάροι ήταν οι σχεδιαστές MI·RŌ, οι οποίοι δημιούργησαν και το νυφικό της Τόνιας Σωτηροπούλου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη