Σοβαρό τροχαίο για τον Αλέξη Κούγια – Οι πρώτες εικόνες και δηλώσεις του

 

Βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με δυο φορτηγά - «Καβάλησε» το διάζωμα καταλήγοντας στο πλάι και μπροστινό μέρος φορτηγού - H Εύη Βατίδου έμαθε on air για το σοβαρό τροχαίο «Το ακούω πρώτη φορά»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Τροχαίο ατύχημα για τον Αλέξη Κούγια ο οποίος κινούταν από την Λάρισα προς την Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το LamiaReport.

Στο 308 χλμ., στο τμήμα μεταξύ Βελεστίνου – Αερινού, είχε γίνει ένα τροχαίο με δυο φορτηγά. Το ένα είχε ακινητοποιηθεί στη ΛΕΑ και το άλλο στην αριστερή πλευρά του δρόμου. 

 Ο Αλέξης Κούγιας που ακολουθούσε, σύμφωνα πάντα με το LamiaReport, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με τα φορτηγά που ουσιαστικά είχαν κλείσει το δρόμο. Με έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής, δεν καρφώθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού, αλλά «καβάλησε» το διάζωμα καταλήγοντας στο πλάι και μπροστινό μέρος του ενός φορτηγού.

 

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, το μπροστινό μέρος του τζιπ που οδηγούσε, διαλύθηκε. Ευτυχώς ο ίδιος βγήκε από αυτό το τρομακτικό τροχαίο ελαφρά τραυματισμένος. 

  

 

Η Εύη Βατίδου φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου στο «Happy Day», με αφορμή το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τη ρώτησε για το σοβαρό τροχαίο που είχε ο πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας στον δρόμο προς Λάρισα. Στις πρώτες εικόνες που δημοσιοποιήθηκαν, μάλιστα, το αυτοκίνητο του γνωστού ποινικολόγου έγινε σμπαράλια.

«Αυτό που είχε γίνει πριν ένα μήνα; Ναι παιδιά ok… Πάρτε τον τηλέφωνο. Χαίρομαι που είναι καλά ο άνθρωπος. Πάλι καλά που βγήκε ζωντανός από αυτό το ατύχημα που μου περιγράφετε. Δεν έχω μόνιτορ, από εσάς το ακούω πρώτη φορά…» είπε η Εύη Βατίδου.

Και συνέχισε σαστισμένη: «Δεν γνωρίζω αυτό που μου λέτε αυτή τη στιγμή. Πότε έγινε; Εγώ θυμόμουν ένα ατύχημα που είχε γίνει πριν από έναν μήνα. Τώρα είναι 9 το πρωί… Ενημερώνομαι από εσάς. Ελπίζω να είναι όλα καλά»

 

Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια μετά το τροχαίο

Ο Αλέξης Κούγιας σήμερα Τετάρτη μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για το σφοδρό τροχαίο που είχε και αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του.

«Με αγαπάει ο θεός γιατί έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους. Αυτό είναι μια ακραία αμέλεια δύο οδηγών νταλικών. Έχω κατάγματα στο αριστερό χέρι, αυτό μόνο ευτυχώς. Μάλλον ο οδηγός της μιας νταλίκας κοιμήθηκε, εγώ γύριζα από την Ξάνθη και ξεκίνησα σιγά – σιγά. Φτάνοντας στα διόδια μετά την Λάρισα και μετά από πέντε λεπτά στο δρόμο πάνω ξαφνικά στη στροφή δεν βλέπω δρόμο μπροστά μου. Ο ένας οδηγός νταλίκας κόλλησε στην άλλη νταλίκα και έκλεισε το μεσαίο και αριστερό ρέμα κυκλοφορίας. Εγώ το είδα στο αριστερό στα τριάντα μέτρα και δεν πάτησα καν φρένο. Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα. Έκανα μόνο έναν ελιγμό και αυτό με έσωσε γιατί υπήρχε ένα κενό ενός μέτρου από το διαχωριστικό διάζωμα και γι αυτό έμεινε ανέπαφη η θέση του οδηγού και το άλλο έχει εξαφανιστεί. Αν υπήρχε συνοδηγός θα είχε πολτοποιηθεί. Οι δύο οδηγοί δεν είχαν πάθει τίποτα. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν τα παιδιά μου. Σε ελάχιστο χρόνο ήρθε ο υποδιοικητής της τροχαίας της Εθνικής οδού και ήρθαν διασώστες γιατί δεν μπορούσα να βγω από το αυτοκίνητο.  Αν δεν ήμουν καλός οδηγός θα είχα σκοτωθεί. Έκανα χειρουργείο στο χέρι», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

​Με αφορμή την τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή «Super Κατερίνα» για το σοβαρό τροχαίο που είχε το βράδυ της Τρίτης, ο Αλέξης Κούγιας θέλησε να αναφερθεί και στην μεγάλη κόντρα που είχε με την Κατερίνα Καινούργιου πριν από μερικούς μήνες. Όλα είχαν ξεκινήσει από ένα κλείσιμο του τηλεφώνου στον αέρα του «Ευτυχείτε» και έφτασαν μέχρι τις ανακοινώσεις από πλευράς του δικηγόρου για την παρουσιάστρια.

«Όταν μιλάμε για θέματα υγείας, δεν υπάρχουν ούτε διαμάχες, ούτε προστριβές, ούτε τίποτα. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είστε καλά.

«Κακώς την είχαμε αυτή τη διαμάχη στον αέρα. Κι εγώ πρέπει να είμαι πιο ήρεμος», είπε ο κ. Κούγιας.

«Σε ανθρώπινο επίπεδο θέλω να είστε καλά μέσα από την καρδιά μου», είπε η Κατερίνα κλείνοντας το θέμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη