«Με ακινητοποίησε βίαια στον τοίχο και με βίασε... Ούρησα επάνω μου»

 

Σοκ και αποτροπιασμός! Το περιεχόμενο των τεσσάρων μηνύσεων που έχουν κατατεθεί σε βάρος του γνωστού ηθοποιού Λ.Φ. για βιασμό -«Ούρησα επάνω μου από τον φόβο και την ταραχή» «Έβγαλε τα ρούχα του και ξεκίνησε να αυνανίζεται» «Με ακινητοποίησε βίαια στον τοίχο με τα χέρια του και με βίασε» «Με χαστούκιζε με φοβερή δύναμη, με χτυπούσε με χαστούκια και γροθιές και μου δάγκωνε το στόμα» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα αναφέρονται στις μηνύσεις που έχουν κατατεθεί σε βάρος του Λ. Φ., του τέταρτου γνωστού ηθοποιού που έχει μπει στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει καταγγελθεί για βιασμό από τέσσερις γυναίκες οι οποίες, όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, κατέθεσαν μέσω του δικηγόρου τους Πέτρου Πανταζή, αίτηση προς την προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών με την οποία κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου κάνοντας λόγο για υπόθεση η οποία είναι παγωμένη εδώ και δύο μήνες, παρότι η φύση της χρίζει κατεπείγουσα έρευνα.

Παράλληλα οι καταγγέλλουσες επισημαίνουν ότι εγκυμονεί και ο κίνδυνος της παραγραφής καθώς ορισμένες από τις πράξεις φέρονται να έχουν τελεστεί το 2008.

Σε βάρος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη που έχει κάνει καριέρα στις ΗΠΑ, έχουν κατατεθεί συνολικά τρεις μηνύσεις από τέσσερα συνολικά θύματα τα οποία ισχυρίζονται ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά, εκ των οποίων δυο ήταν ανήλικες τον χρόνο που φέρονται να τελέστηκαν οι πράξεις.

To Newsbomb φέρνει στο φως το περιεχόμενο των μηνύσεων το οποίο προκαλεί σοκ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η μήνυση των δύο αδελφών

Η πρώτη μήνυση κατατέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Ιουλίου από δύο αδερφές, εκ των οποίων η μία πολύ γνωστή ηθοποιός που κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Σε αυτή οι δυο γυναίκες υποστηρίζουν ότι το διάστημα 2008-2014 έπεσαν θύματα συστηματικής σεξουαλικής κακοποίησης από τον ηθοποιό Λ. Φ., με την αδερφή της ηθοποιού να αναφέρει ότι εξαιτίας των όσων φέρεται να βίωνε τον Χειμώνα του 2012 αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

 

«Με ρωτούσε συνεχώς εάν είχα κάνει έρωτα»

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η πρώτη αδερφή στη μήνυσή της, γνώρισε τον ηθοποιό όταν ήταν 15 ετών τον Μάιο του 2008 στα πλαίσια μίας παράστασης στην οποία συμμετείχε ο ίδιος και αυτή ως κομπάρσος.

Όπως καταθέτει χαρακτηριστικά: «Κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και των προβών, ο εγκαλούμενος με πλησίαζε, προκειμένου να μου μιλήσει για το θέατρο, ενδιαφερόμενος δήθεν για τις εξετάσεις του Εθνικού Θεάτρου, στις οποίες ήθελα να συμμετάσχω, όταν θα ολοκλήρωνα το σχολείο. Με έφερνε σε πολύ δύσκολη θέση, κάνοντάς μου συζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου, με απομόνωσε και προσπάθησε με τη βία να με φιλήσει. Ευτυχώς, τότε, είχα κατορθώσει να ξεφύγω από τα χέρια του. Δυστυχώς όμως στη συνέχεια, δεν στάθηκα τόσο τυχερή».

«Έβγαλε τα ρούχα του και ξεκίνησε να αυνανίζεται»

Ο εφιάλτης για την κοπέλα συνεχίστηκε στις αρχές Ιουλίου του 2008. Όπως περιγράφει «τότε είχα επισκεφθεί την Αθήνα για διακοπές, καθόσον είχα τελειώσει την σχολική μου χρονιά, διαμένοντας στο σπίτι της γιαγιάς μου. Ο εγκαλούμενος, με είχε «κάνει add» στην διαδικτυακή εφαρμογή «Facebook» και μου πρότεινε να συναντηθούμε. Δυστυχώς για εμένα, αποδέχθηκα την πρόσκλησή του και, έτσι, εκείνος ήρθε και με πήρε από το σπίτι της γιαγιάς μου.

Ενώ είχαμε συμφωνήσει να μεταβούμε σε κάποιο καφέ - μπαρ, με πήγε κατευθείαν στο σπίτι του. Στην εκπεφρασμένη απορία μου, δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι δεν θα ήταν σωστό να μας έβλεπαν γνωστοί του, οι οποίοι θα αναρωτιόντουσαν για τη διαφορά της ηλικίας μας. Μετά την πάροδο 10 λεπτών, όμως, εκείνος έβγαλε τα ρούχα του και ξεκίνησε να αυνανίζεται παρουσία μου! Ήμουν σοκαρισμένη και έκπληκτη από τη συμπεριφορά του και, μετά απ’ αυτό, ο εγκαλούμενος με επέστρεψε άμεσα στο σπίτι μου».

«Με ακινητοποίησε βίαια στον τοίχο με τα χέρια του και με βίασε»

Ακόμα και μετά τα παραπάνω όμως ο ηθοποιός συνέχισε να ενοχλεί την καταγγέλλουσα με μηνύματα ζητώντας της να συναντηθούν και πάλι. Δυστυχώς εκείνη αποδέχθηκε την πρόσκλησή του και βίωσε, όπως περιγράφει, τον απόλυτο εφιάλτη.

«Πράγματι, βρεθήκαμε κάποιες φορές σε εξωτερικούς χώρους, ώσπου, περί τα μέσα Ιουλίου 2008, συναντηθήκαμε και πάλι, μαζί με κοινούς φίλους σε καφέ - μπαρ στην περιοχή των Εξαρχείων. Φεύγοντας, ο εγκαλούμενος με πήγε και πάλι στο σπίτι του, όπου, εκεί, βίωσα τον χειρότερο εφιάλτη μου: Με ακινητοποίησε βίαια στον τοίχο με τα χέρια του και, ενώ ούρλιαζα από τον πόνο και τον φόβο, εκείνος έκλεισε την μπαλκονόπορτα του σπιτιού για να μην ακούγονται οι φωνές μου και με βίασε. Ενώ τον έσπρωχνα με όλη μου την δύναμη, λέγοντάς του ότι δεν θέλω να κάνω σεξ μαζί του, εκείνος είχε πέσει πάνω μου με το σώμα του και, με τις υπέρτερες δυνάμεις του και με τη βία, με εξανάγκασε να υποστώ την σεξουαλική επαφή μαζί του. Αισθάνθηκα αηδία και ντροπή» σημειώνει.

Στη συνέχεια η γυναίκα αναφέρει πως ο ηθοποιός, όντας ένας άνθρωπος χειριστικός, με τεράστια ευχέρεια λόγου και εκμεταλλευόμενος την παιδική ηλικία της κατάφερε να την πείσει ότι, αυτό που συνέβη ήταν κάτι που εκείνη ενδόμυχα το ήθελε. «Τρεις ημέρες μετά (τέλη Ιουλίου 2008) και ενώ βρισκόμασταν σε εξωτερικό χώρο στην Αθήνα, με βίασε για δεύτερη φορά: Με εξανάγκασε, σε δημόσιο χώρο, να υποστώ σεξ, ενώ εγώ δεν ήθελα. Κλαίγοντας, και ενώ ένιωθα απαίσια, με άφησε στο σπίτι της γιαγιάς μου. Όσο κι αν αυτό φαίνεται, τώρα, ακατανόητο, νομίζοντας ότι μάλλον έτσι ήταν οι σχέσεις, τον ερωτεύθηκα και συνάψαμε ερωτικό δεσμό. (...) Ασκούσε σωματική βία επάνω μου, κατά τη διάρκεια της ερωτικής μας επαφής, χτυπώντας με στο πρόσωπο και στο υπόλοιπο σώμα μου, σε σημείο που μάτωνα. Κατά τη διάρκεια μιας ερωτικής επαφής λιποθύμησα, καθόσον εκείνος με έσφιγγε με τα χέρια του στο λαιμό. Όταν επανήλθα, εκείνος συνέχιζε την ερωτική πράξη μόνος του. Αντιλαμβανόμενη, πλέον, ότι όλα αυτά δεν αποτελούν «φυσιολογική σχέση», τον Μάιο του 2013, μετά από δική μου πρωτοβουλία, διέκοψα τη σχέση μας».

Τι και αν η γυναίκα ζήτησε από τον ηθοποιό να χωρίσουν; Εκείνος, όπως φαίνεται από τις περιγραφές, δεν έπαιρνε από λόγια. «Τον Ιούλιο του έτους 2013 και ενώ είχα συνάψει νέα σχέση με καινούργιο σύντροφο, ο εγκαλούμενος με περίμενε κάτω από το σπίτι του νέου μου φίλου, στην Αθήνα. Από εκεί, με τη βία με επιβίβασε στην μοτοσυκλέτα του, με μετέφερε στο σπίτι του, όπου και με βίασε για ακόμα μια φορά, παρά την αντίδρασή μου και δίχως να το θέλω. Αντιλαμβάνομαι τα, εύλογα, ερωτήματα που δημιουργούνται σε κάθε αντικειμενικό κριτή: Γιατί σιώπησες όλα αυτά τα χρόνια και δεν τον κατήγγειλες, ενώ είχες υποστεί τόσα πολλά από εκείνον; ΦΟΒΟΜΟΥΝ: Φοβόμουν εκείνον, φοβόμουν την κοινωνική κατακραυγή, φοβόμουν τον αντίκτυπο που θα επέφερε η ιστορία μου στον επαγγελματικό μου χώρο και ντρεπόμουν τους γονείς μου» καταθέτει η κοπέλα για να προσθέσει πως το συγκλονιστικότερο όλων ήταν τα όσα της εκμυστηρεύτηκε ότι βίωσε στα χέρια του ηθοποιού η μικρότερη αδερφή της. 

Στην ίδια μηνυτήρια αναφορά, η μικρότερη αδερφή της παραπάνω καταγγέλλουσας αναφέρει ότι το ίδιο χρονικό διάστημα, ο γνωστός ηθοποιός βίαζε και τα δύο κορίτσια. Μάλιστα τον χειμώνα του 2012 μικρότερη αδερφή από τις δύο έφθασε στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, πράγμα που δεν έγινε, καθώς την έσωσε η αδερφή της.

«Είχε ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του ένα πλατύ χαμόγελο, σαν να χαιρόταν που φοβόμουν»

Όπως περιγράφει: «Γνώρισα τον εγκαλούμενο σε ηλικία 14 ετών, ενώ εκείνος ήταν 27, ήτοι στα τέλη Αυγούστου του 2008 στην Αθήνα. Διατηρούσε σχέση με την αδελφή μου και εκείνη την ημέρα μάς είχε καλέσει στο σπίτι του, για να μας κάνει το τραπέζι. Εκείνη την περίοδο, είχα αρκετά ψυχολογικά προβλήματα, και αναζητούσα την αποδοχή του περίγυρού μου. Λίγες ημέρες μετά, ο εγκαλούμενος επικοινώνησε μαζί μου, ζητώντας μου να τον επισκεφθώ στην οικία του, προκειμένου να φάμε μαζί το μεσημέρι. (…). Δυστυχώς, η επίσκεψή μου στην οικία του εγκαλουμένου, εκείνη την ημέρα, ούσα 14 ετών, ήταν η απαρχή των όσων μετέπειτα βίωσα στη ζωή μου: Ο εγκαλούμενος, και ενώ ευρισκόμουν όρθια μπροστά από τον καναπέ, ήρθε από πίσω μου και με θώπευσε. Μαρμάρωσα, δεν καταλάβαινα τι γινόταν και τότε εκείνος άρχισε να αυνανίζεται. Με πήραν τα κλάματα και άρχισα να φωνάζω, και τότε σταμάτησε. Είχε ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του ένα πλατύ χαμόγελο, σαν να χαιρόταν που φοβόμουν, που ήμουν αδύναμη και που έκλαιγα. Μου είπε πώς δεν έγινε κάτι κακό, να μην νιώθω άσχημα και να μην πω σε κανέναν τι συνέβη. Ταυτόχρονα, με πήρε στην αγκαλιά του λέγοντάς μου πώς αυτό θα ήταν το μυστικό μας, χαϊδεύοντάς με σε όλο μου το σώμα. Δεν μπορούσα να αντιδράσω, δεν μου άρεσε όλο αυτό που γινόταν, ένιωθα άσχημα, έκλαιγα και με έκανε να νιώθω, ότι ήταν δική μου ευθύνη όλο αυτό που είχε συμβεί» καταθέτει η γυναίκα. 

Στη συνέχεια η καταγγέλλουσα περιγράφει πως ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση από όσα υπέστη από τον ηθοποιό με αποκορύφωμα να φθάσει στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Η περιγραφή προκαλεί σοκ

«Επικοινωνούσα τηλεφωνικά μαζί του, λέγοντάς του ότι ένιωθα πολύ άσχημα με όσα μου είχε κάνει. Ο εγκαλούμενος, μου είπε να επισκεφθώ ψυχολόγο αλλά να μην αναφέρω τίποτα από όσα είχαν γίνει. (...) Τον χειμώνα του 2012, ευρισκόμενοι οικογενειακώς στην Αθήνα, γεμάτη τύψεις απέναντι στην αδελφή μου γι’ αυτό είχε συμβεί, εν αγνοία της, με τον εγκαλούμενο και θεωρώντας ότι ήταν δική μου η ευθύνη για αυτά που είχα υποστεί, αποπειράθηκα να αυτοκτονήσω. Η αδελφή μου, με πρόλαβε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Έπαθα κρίση υστερίας και η αδελφή μου με έγδυσε και με έβαλε στο μπάνιο, προκειμένου να με ηρεμήσει. Δυστυχώς, η αδελφή μου, ευρισκομένη σε πανικό, έσπευσε να φωνάξει τον εγκαλούμενο, για να μας βοηθήσει.

Πράγματι, εκείνος ήρθε στο σπίτι και αμέσως «διέταξε» την αδελφή μου να βγει έξω από το μπάνιο, διότι εκείνος δήθεν θα επιχειρούσε κάποιες τεχνικές προκειμένου να με χαλαρώσει. Τότε, ευρισκόμενος μόνος του μαζί μου μέσα στο μπάνιο και ενώ, προς ολίγων λεπτών, έχω μόλις διασωθεί από απόπειρα αυτοκτονίας, το ανώμαλο αυτό κτήνος με κακοποίησε. Αντιδρούσα με όση δύναμη μου είχε απομείνει, λέγοντάς του να σταματήσει. Είχα παγώσει, δεν τολμούσα να τον κοιτάξω, ένιωθα βαθιά ντροπή και αυτός συνέχιζε, σαν να του άρεσε η παγωμάρα μου» καταθέτει η κοπέλα η οποία την περίοδο αυτή ήταν ανήλικη, προσθέτοντας στη συνέχεια πως ο ηθοποιός της επιτέθηκε και πάλι τα Χριστούγεννα του 2012.

«Ενώ ευρισκόμουν στο δωμάτιό μου, εκείνος μπήκε μέσα και κλείδωσε την πόρτα. Του είπα να φύγει και ντύθηκα γρήγορα. Φοβήθηκα τόσο πολύ, ώστε κάθισα στην άκρη του κρεβατιού. Πρώτη φορά τρόμαξα τόσο πολύ. Δίχως να καταλάβω πώς, αυνανιζόμενος, με καλούσε κοντά του. Εγώ αρνήθηκα και τότε εκείνος, με όλη του τη δύναμη με εξανάγκασε σε πράξεις. Αντιστεκόμουν σθεναρά, αλλά αυτός μου έλεγε «κάν’ το να τελειώνουμε, δεν έχεις βαρεθεί να λες όχι;».

Η δεύτερη μήνυση για βιασμό

Σοκ όμως προκαλούν και τα όσα περιγράφονται στη δεύτερη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του ηθοποιού από μία γυναίκα η οποία σήμερα είναι 25 ετών. Η κοπέλα υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης την βίασε δυο φορές ενώ ήταν σε ηλικία 18 ετών. 

Στην μήνυσή της η νεαρή γυναίκα επισημαίνει ότι γνωρίστηκε με τον ηθοποιό την άνοιξη του 2014. «Είχε μόλις επιστρέψει από τις ΗΠΑ όπου είχε πάει δοκιμαστικά για ένα δίμηνο, ώστε να δει εάν μπορεί να μετακομίσει εκεί μόνιμα και να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά. Tον μήνα Φεβρουάριο του 2014, γίναμε φίλοι στην γνωστή διαδικτυακή εφαρμογή «Facebook» περιγράφει κάνοντας στη συνέχεια αναφορά στον εφιάλτη που άρχισε να ζει.

Ο πρώτος βιασμός από τον ηθοποιό

«Τον Απρίλιο του 2014, με το που προσγειώθηκε στην Αθήνα, ο μηνυόμενος μού ζήτησε να βρεθούμε. Άρχισε κατευθείαν να με αγγίζει απότομα, καθώς ήμουν ανεβασμένη στο παγκάκι και αυτός έβαζε το χέρι του αρχικά έξω απ το σορτς που φορούσα. Εγώ, από την έκπληξη και την αμηχανία μου, είχα κοκκινήσει, φοβόμουν όμως να του πω να σταματήσει αυτό που έκανε, μήπως με χαρακτηρίσει σπαστικιά. Δεν ήξερα, τότε, τί θα μου συνέβαινε στη συνέχεια».

Όπως λέει στη συνέχεια η κοπέλα: «Φτάσαμε στο σπίτι του και αμέσως με πήγε σε ένα σαλόνι. Αμέσως, με τις υπέρτερες δυνάμεις του με ακινητοποίησε και με βίασε. Όλα είναι θολά στο μυαλό μου, γιατί δεν ήθελα αυτό που συνέβαινε, δεν μου άρεσε και με έκανε ό,τι ήθελε. Εν συνεχεία, με ανάγκασε να του κάνω στοματικό έρωτα. Εκείνη τη ημέρα, όταν ο μηνυόμενος ολοκλήρωσε αυτά που μου έκανε, με πέταξε σαν αντικείμενο, λέγοντάς μου να φύγω, ενώ εγώ ένιωθα χρησιμοποιημένη και παρατημένη. (…) Τον Ιούνιο του 2014, με κάλεσε ξανά στο τηλέφωνο. (…) Από τότε, ξεκίνησε μεταξύ μας μία είδους ερωτική «σχέση». Και θέτω εξαρχής τη λέξη «σχέση» εντός εισαγωγικών, διότι ήταν μία περίοδος κακοποιητική, βασανιστική και ταπεινωτική για εμένα: Ερχόταν με το ζόρι, όταν βρισκόμασταν μέσα στο σπίτι, και με εξανάγκαζε σε σεξ. Πάντοτε με χτυπούσε κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής, με αποτέλεσμα να έχω συνέχεια σημάδια στο σώμα και στο πρόσωπό μου από τα χτυπήματά του. Μου φώναζε διαρκώς, ήταν προσβλητικός επειδή δεν ήξερα να μαγειρεύω, ή για την οικονομική μου κατάσταση. Εκνευριζόταν που δεν είχα οικονομική άνεση και δεν είχα χρήματα να του δίνω» περιγράφει.

«Με χαστούκιζε με φοβερή δύναμη, με χτυπούσε με χαστούκια και γροθιές και μου δάγκωνε το στόμα»

Στη συνέχεια η γυναίκα αναφέρεται στον δεύτερο βιασμό που υπέστη από τον γνωστό ηθοποιό. Η περιγραφή είναι ανατριχιαστική: «Τους μήνες Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο του 2015, συναντηθήκαμε στο σπίτι μου. Εκεί, ο μηνυόμενος με άρπαξε και με πέταξε στο κρεβάτι. Γδύθηκε, ενώ εγώ του έλεγα όχι, όχι, και με βίασε. Τότε, άρχισε να γίνεται πάρα πολύ βίαιος. Με χαστούκιζε με φοβερή δύναμη στο πρόσωπο, με χτυπούσε με χαστούκια και γροθιές και μου δάγκωνε το στόμα. Μου έπιανε τον λαιμό και τον έσφιγγε, κόβοντάς μου την αναπνοή. Εγώ τον έσπρωχνα, φώναζα όχι, αλλά δεν μπορούσα να τον διώξω, γιατί βρισκόταν από πάνω μου, ένας τεράστιος σε όγκο άντρας, που με είχε ακινητοποιήσει με το μυϊκό του βάρος και με χτυπούσε... Είχα κυριολεκτικά τρομοκρατηθεί, γιατί μου χτυπούσε το κεφάλι και ζαλιζόμουν, παρά την αντίδρασή μου και δίχως να το θέλω. Εκείνη τη νύχτα, φοβήθηκα στ’ αλήθεια ότι θα πεθάνω και αποφάσισα να μην τον ξαναδώ ποτέ ξανά στη ζωή μου». 

Η τρίτη μήνυση σε βάρος του γνωστού ηθοποιού

Αποτροπιασμό προκαλούν όμως και τα όσα αναφέρονται στην τρίτη μήνυση που έχει κατατεθεί σε βάρος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη από ακόμη μία γυναίκα. 

Στη μήνυσή της η γυναίκα αναφέρει πως γνώρισε τον ηθοποιό αναζητώντας κάποιον δάσκαλο προετοιμασίας, για τις εξετάσεις της Δραματικής Σχολής με μία φίλη της να της συστήνει τον καταγγελλόμενο ως έναν πολύ καλό δάσκαλο υποκριτικής.

«Πράγματι, τον Απρίλιο του 2013, ούσα 20 ετών, τηλεφώνησα στον εγκαλούμενο, με σκοπό να ξεκινήσουμε τα μαθήματα. Εκείνος, ήδη από την πρώτη μας τηλεφωνική επαφή, μού έκανε κάποιες ερωτήσεις για να με γνωρίσει (όπως είπε) και μου διευκρίνισε, εξαρχής, ότι τα μαθήματα γίνονται στο σπίτι του στα Εξάρχεια. Εντός του ιδίου μήνα (Απρίλιος 2013), πήγα στο σπίτι του εγκαλουμένου, για το πρώτο μας μάθημα. Κατά τη διάρκειά του, έχοντας ήδη κάνει μια «χαλαρή» κουβέντα γνωριμίας, άρχισε να με ρωτά για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις και εμπειρίες. Μου είπε ότι δεν πρέπει να ντρέπομαι, ότι οι άνθρωποι είμαστε ελεύθερα όντα, ότι μεταξύ μας συχνά δημιουργούνται “χημείες” και ότι θα πρέπει να εκπληρώνουμε τις ανάγκες μας, γιατί ειδικά οι ηθοποιοί πρέπει να είναι συμφιλιωμένοι με τον εαυτό τους, απελευθερωμένοι και χωρίς απωθημένα. (…) Μετά από δύο μαθήματα, συζητώντας για κάποιες ασκήσεις φωνητικής, ο εγκαλούμενος κάποια στιγμή μου είπε “Αν κάνεις αυτές τις ασκήσεις, θα χαλαρώσει το σαγόνι σου”. (…) Σε ένα μάθημά μας, στις αρχές Μαΐου του 2013, ο εγκαλούμενος είχε καλέσει στο σπίτι του, για παράλληλο μάθημα, άλλον έναν μαθητή του, άντρα, ο οποίος με παρακολουθούσε να λέω τον μονόλογό μου, έτσι ώστε να έχω κοινό και να μάθω να εκτίθεμαι. Μετά από λίγη ώρα, ο μηνυόμενος με πήρε από το σαλόνι του σπιτιού του, όπου γίνονταν τα μαθήματα, με οδήγησε στο χωλ και μου ζήτησε να αφαιρέσω τον στηθόδεσμό μου μέσα από την μπλούζα, λέγοντάς μου “Θα ξέρεις ότι ο άλλος θα κοιτάει το στήθος σου και θα κοκκινίζεις, αλλά δεν θα σταματήσεις τον μονόλογο όσο και να ντρέπεσαι”.» καταθέτει. 

«Ούρησα επάνω μου από τον φόβο και την ταραχή»

Στη συνέχεια η κοπέλα περιγράφει τα όσα συγκλονιστικά βίωσε στο σπίτι του ηθοποιού. «Περί τα τέλη Ιουνίου 2013, έχοντας κάνει μερικά μαθήματα ακόμα, μετέβην στην οικία του εγκαλουμένου, νωρίς το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, ο εγκαλούμενος μού ζήτησε να γονατίσω στο πάτωμα του σαλονιού και να αρχίσω να λέω τον μονόλογο. Πράγματι, μη γνωρίζοντας τί θα ακολουθήσει, εγώ γονάτισα και άρχισα να απαγγέλλω, όταν ξαφνικά ήρθε από πίσω μου και άρχισε να με θωπεύει. Καθώς εγώ «πάγωσα» από τον φόβο μου και σταμάτησα να απαγγέλω, εκείνος επέμεινε να συνεχίσω να μιλάω, ώσπου, από την πίεση και τον φόβο, μου έφυγαν κάποια ούρα. Τότε, ο εγκαλούμενος, βλέποντας ότι ούρησα επάνω μου από τον φόβο και την ταραχή, σταμάτησε αυτό που έκανε και άρχισε να μου λέει πόσο καλά απέδωσα τον μονόλογο και ότι θα μπορούσε να πάει ακόμα καλύτερα, μιας και είμαι ακόμα “μαγκωμένη” σεξουαλικά, προσπαθώντας, έτσι, να δικαιολογήσει την πράξη του ως τμήμα της (δήθεν) «εκπαιδευτικής διαδικασίας». 

Και συνεχίζει: «Τον Ιούλιο του 2013, κατα την διάρκεια μαθήματος στην οικία του εγκαλουμένου, αυτός μου είπε ότι ο λόγος μου είναι πολύ μπλοκαρισμένος και πρέπει να κάνουμε μια άσκηση, που βοηθάει πολύ στην άρθρωση. (...) Κάποια στιγμή, ξαφνικά, ενώ υποτίθεται η «άσκηση» ήταν σε εξέλιξη, ο εγκαλούμενος μου είπε "Μη γυρίσεις να κοιτάξεις πίσω". Στην αρχή, εγώ δεν κατάλαβα τι εννοεί και τότε συνειδητοποίησα, ότι ο μηνυόμενος, ευρισκόμενος πίσω μου, αυνανιζόταν. Αμέσως μόλις αντιλήφθηκα τί γινόταν, σταμάτησα να απαγγέλλω, βγήκα από την μπανιέρα, φόρεσα τα ρούχα μου και πήγα στο σαλόνι».

Τέλος η καταγγέλλουσα αναφέρεται στον βιασμό που υπέστη από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη ο οποίος φέρεται να έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2013.

«Τέλη Αυγούστου του 2013 και λίγο πριν τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Δραματική Σχολή, μετέβην στην οικία του εγκαλουμένου, περί ώρα 20:00 βραδινή, προκειμένου να κάνουμε ένα ακόμη ακόμα μάθημα. Ενώ αυτό βρισκόταν σε εξέλιξη, ο μηνυόμενος άρχισε να σβήνει σιγά - σιγά τα φώτα του σπιτιού του, μέχρι το σημείο που είχε μείνει ανοιχτό μόνο το φως του χωλ και ήταν αρκετά σκοτεινά, λέγοντας μου να μη διακόπτω τον μονόλογο ό,τι και να κάνει.... (…). Ενώ είχα ξεσπάσει σε λυγμούς, εκείνος μου είπε ότι πρέπει να πάω σε ψυχολόγο για να δουλέψω τη σχέση μου με τον πατέρα μου, γιατί αυτό είναι που με κρατάει πίσω. Μετά από λίγο και αφού συνέχιζε να μου λέει διάφορες ψευδοεπιστημονικές «ψυχολογικές» ανοησίες, άφησε επιτέλους τα χέρια του από πάνω μου, με απελευθέρωσε και έτσι κατάφερα να απομακρυνθώ... Μη μπορώντας να συνέλθω, ζήτησα να σταματήσουμε το μάθημα και έφυγα τρέχοντας από το σπίτι του, σταματώντας τα (κατ’ ευφημισμόν μόνο) «μαθήματά» μας» καταλήγει. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς