«Γιατί δεν λέει κανείς ότι η Σπυροπούλου είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη, το αφεντικό!»

 

Νικολέττα Ράλλη απάντησε για όσα δήλωσε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Όλοι λέγαμε γι’ αυτή την υπόθεση και αφήναμε υπονοούμενα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Νικολέττα Ράλλη θέλησε να τοποθετηθεί δημοσίως μετά τα σχόλια των τελευταίων ημερών για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την περίοδο της συνεργασίας της με τον Alpha.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Με αφορμή το ξέσπασμα της Φωτεινής Πετρογιάννη στο «Πρωινό», η Νικολέττα Ράλλη ανέφερε μέσα από την εκπομπή της:

«Τόσα χρόνια που λένε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιατί κανένας δεν έχει πει ότι η δύναμη που είχε οφείλεται στη σχέση που είχε με τον ιδιοκτήτη του καναλιού; Τόσο κακό είναι; Όλη η Ελλάδα το ξέρει. Γιατί εκεί, συγνώμη αλλά δεν φταίει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εγώ να πω οτι τη συμπαθώ πολύ την Κωνσταντίνα. Δεν μπορώ όμως τους γλείφτες».

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Να μην φοβάσαι να χάσεις τη δουλειά σου και δεν το λέω επειδή είμαι η Ωνάση και σας το λέω αυτό εκ του ασφαλούς και εγώ έχασα δυο χρόνια τη δουλειά μου κι όχι επειδή ήμουν μάνα, για άλλους λόγους και μακάρι να μπορούσα να βγω να πω το γιατί με είχαν παγιδεύσει και δεν μπόρεσα να βρω πουθενά δουλειά.

Έδινα το χέρι και την επόμενη μέρα δεν με έπαιρναν ποτέ για δουλειά. Είναι μορφή κακοποίησης, είναι μορφή κλίκας. Όλα αυτά δεν έγιναν επειδή δεν κάνω σωστά τη δουλειά μου, αλλά επειδή ποτέ δεν με ενδιέφεραν οι δημόσιες σχέσεις», είπε η Νικολέττα Ράλλη στον αέρα της εκπομπής της, «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο»

 

Τη Νικολέττα Ράλλη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής του «Πρωινού». Η παρουσιάστρια απάντησε για όσα δήλωσε στην εκπομπή της για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη σχέση που διατηρούσε στο παρελθόν με τον ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού. 

Συγκεκριμένα, η Νικολέττα Ράλλη εξήγησε πως δεν κατηγόρησε τη σχέση αλλά τον τρόπο με τον οποίο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη που είχε αποκτήσει από αυτή.

«Εγώ αναφέρθηκα στην Κωνσταντίνα γιατί ό,τι αφορά την ίδια και έχει προκύψει ως πρόβλημα, πάντα έχει να κάνει με τη σχέση που είχε τότε. Όχι ότι η σχέση είναι κακό με όποιον θέλεις να είσαι. Ο καθένας μπορεί να είναι με όποιον θέλει, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, κιλών, οτιδήποτε. Το ανέφερα εντελώς απενεχοποιημένα. Σε αυτή τη δουλειά όλοι λέγαμε γι’ αυτή την υπόθεση και αφήναμε και υπονοούμενα. Αυτό που στην ουσία θέλαμε να πούμε είναι ότι κάποιος άνθρωπος λόγω της προσωπικής του σχέσης, καταχράστηκε την εξουσία του. Το θέμα μας δεν είναι η σχέση», εξήγησε η Νικολέττα Ράλλη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega