Το αντίο της Κατερίνας Καραβάτου στην μητέρα της «Η ζωή μου άλλαξε ριζικά»

 

 

Η πρώτη ανάρτηση και η επιστροφή της, στην εκπομπή της, μετά την μεγάλη απώλεια που βίωσε το προηγούμενο Σάββατο

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καραβάτου η οποία το περασμένο Σάββατο έχασε τη μητέρα της μετά από μια δύσκολη περίοδο ταλαιπωρίας με την υγεία της.

Η παρουσιάστρια του Mega ενημερώθηκε για την θλιβερή είδηση κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, αποχωρώντας εκτάκτως από το πλατό.

 

Μια εβδομάδα μετά και η Κατερίνα Καραβάτου αποχαιρετά τη μητέρα της μέσω instagram:

«Για να δούμε τι μπορώ να γράψω κάτω από μια φωτογραφία στα social media για τη μαμά μου? Αυτομάτως σκέφτομαι γιατί πρέπει να γράψω κάτι στα social media για τη μαμά μου. Γιατί πως αλλιώς θα συνεχίσω, ξέρω γω, ενώ έχει συμβεί αυτό που καθορίζει τα πάντα και να κάνω ένα άσχετο ποστ? Και πως μπόρεσα να το κάνω ας πούμε για τον μπαμπά μου? Σωστά. Μπα. Λάθος. Τώρα ξέρω καλύτερα. Οχι. Δεν ξέρω καλύτερα. Τώρα είμαι αλλιώς. Θα γράψω μόνο ότι σκεπτόμενη ποια φωτογραφία θα ήθελα να θυμάμαι από εκείνη, είναι η φωτογραφία που θα ήθελε να θυμάται η μαμά, τον μπαμπά μου. Από τη βάφτιση της Αέλιας. Μόνο αυτό. Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε όλοι. Τα υπόλοιπα δικά σας και δικά μου», έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου.

 

 

Παρά τις δύσκολες ώρες που περνάει αυτή την περίοδο λόγω του θανάτου της αγαπημένης της μαμάς, η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε και στην εκπομπή «Τι λες τώρα».

Κατά την έναρξη της εκπομπής της στο MEGA η Κατερίνα Καραβάτου, φορώντας μαύρα και αδυνατώντας να κρύψει τη θλίψη από το πρόσωπό της, καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό και είπε μερικά λόγια για όσα βιώνει τις τελευταίες ημέρες.

«Οι πρώτες στιγμές είναι αμήχανες και ελπίζω να το καταλαβαίνεται όλοι αυτό, γιατί από το προηγούμενο Σάββατο η ζωή μου έχει αλλάξει πολύ, πραγματικά… ριζικά… απόλυτα βασικά», είπε φανερά συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου.

«Αισθάνομαι πολύ τυχερή γιατί μπόρεσα να έχω την μαμά μου δίπλα μου μέχρι και το προηγούμενο Σάββατο περίπου τέτοια ώρα. Νιώθω τυχερή γιατί η μαμά μου είχε χάσει τη μαμά της όταν ήταν 5 ετών. Αισθάνομαι πολύ τυχερή για όλη αυτή την αγάπη που έλαβα από όλους εσάς, την αγάπη, την κατανόηση και την συμπαράσταση από τον σταθμό και εσάς παιδιά. Για εμένα είναι μεγάλη χαρά να επιστρέφω εδώ. Ίσα ίσα μου κάνει καλό να είμαι εδώ. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για άλλη μία φορά και να πω ότι όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής έκαναν εξαιρετική δουλειά», κατέληξε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»