Συνάντηση «κορυφής» για τον Τάσο Ξιαρχό και την Μέρι Παππά

 

 

Η Μέρι Παππά δημοσίευσε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία μια εβδομάδα μετά από τη μέρα που ο Τάσος Ξιαρχό έγινε αντικείμενο δημόσιας κατακραυγής, ύστερα από το βίντεο όπου την χλεύασε

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μια εβδομάδα ακριβώς πέρασε από τη μέρα που ο Τάσος Ξιαρχό έγινε αντικείμενο δημόσιας κατακραυγής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ύστερα από ένα βίντεο που δημοσίευσε όπου χλεύασε μια κοπέλα με παραπάνω κιλά, επειδή φορούσε ένα ριγέ μπλουζάκι.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Μέρις, που δέχτηκε bullying από τον Ξιαρχό Επιλέγω να τον συγχωρήσω. Χρειάζεται αγάπη και βοήθεια» - Η ανάρτηση του Τάσου μετά την τηλεοπτική της συνέντευξη «Σε ευχαριστώ»

 

Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και τη νοσηλεία του χορογράφου στο νοσοκομείου, ο Τάσος Ξιαρχό θέλει να κάνει μια νέα αρχή. Ο ίδιος έχει ζητήσει συγγνώμη από την Μέρι Παπά και μάλιστα το βράδυ της Κυριακής συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε!

Ο Τάσος και η Μέρι βρέθηκαν στο σπίτι του χορογράφου, συζήτησαν και τα άφησαν όλα πίσω τους. Η Μέρι Παππά δημοσίευσε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα Instagram Stories, με τον Τάσο Ξιαρχό να κάνει repost και να γράφει: «Μόνο αγάπη. Ακόμη και στους πιο σκληρούς… Θένξ Μέρι με “Ε” και “Ι”». 

Λίγο μετά τη συνάντησή τους, ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέροντας μάλιστα και ένα παράπονο για τους ανθρώπους που ενώ ήταν κοντά, τον «άδειασαν».

«Ήταν μια συνάντηση σύντομη, αλλά περάσαμε ένα πολύ ωραίο τρίωρο μαζί. Είπαμε πολύ ωραία πράγματα, αλήθειες. Όχι μόνο για αυτό που συνέβη αλλά γενικά για όλα όσα γίνονται στην κοινωνία μας.

Νιώθω πολύ ανακουφισμένος που συναντηθήκαμε από κοντά. Ακόμα και για το όνομά της μου μίλησαν άσχημα, επειδή το έγραψα με «Ε». Ό,τι και να πεις όπως και να το πεις θα κριθεί. Δεν χρειάστηκε να πω ξανά συγγνώμη. Έχει ειπωθεί εδώ και μέρες από μηνύματα. Ήρθε ξεκάθαρα να γνωριστούμε. Όλα στη ζωή συμβαίνουν για κάποιον λόγο. Η συγγνώμη δεν χρειάζεται να είναι μόνο λόγια.

Είμαι πολύ πληγωμένος από ανθρώπους που νόμιζα ότι έχω κοντά μου και με άδειασαν στον βωμό της καλής φήμης» τόνισε ο Τάσος Ξιαρχό στον Γιάννη Πουλόπουλο. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα