Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Νιώθω τρομερές τύψεις, πάρα πολύ άσχημα, εγώ δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο»

  03/11/2021 11:53
«Νιώθω τρομερές τύψεις, πάρα πολύ άσχημα, εγώ δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο»

«Νιώθω τρομερές τύψεις, πάρα πολύ άσχημα, εγώ δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο»

  03/11/2021 11:53

Συγκλονίζει η Μαίρη, η κοπέλα που στοχοποίησε ο Τάσος Ξιαρχό«Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν γονιό να μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία, να βλέπει το παιδί του να υποφέρει κι εμείς αντί να τον στηρίζουμε και να τον βοηθάμε να τον πατάμε και άλλο κάτω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Συγκλονισμένη και συγκινημένη από όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, η Μαίρη, η κοπέλα που στοχοποίησε ο Τάσος Ξιαρχό για τις ενδυματολογικές της επιλογές, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Super Κατερίνα. Τα όσα λέει φανερώνουν το μεγαλείο ψυχής της…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Επειδή όλο αυτό που φέρνει στρες και δεν θέλω να χάσω τη δουλειά μου, έχω πάρει μερικές μέρες άδεια και μένω στο σπίτι λίγο να πάρω τον χρόνο μου, να ηρεμήσω, να συγκροτηθώ κι εγώ.  

Εγώ έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα, να απολογηθεί, να το λύσουμε και να τελειώσει το θέμα εκεί. Με πείραξε πάρα πολύ και με πείραξε ακόμα πιο πολύ ότι ενώ βλέπουμε έναν άνθρωπο να ταλαιπωρείται πάρα πολύ, ψυχολογικά να πέφτει και δεν του δίνουμε τον χώρο του να ανασυγκροτηθεί, να ζητήσει τη βοήθεια σωστά από τους ανθρώπους που πρέπει. Δεν είναι αστείο να παίζουμε με τέτοιες ψυχολογικές καταστάσεις, δεν είναι παιχνίδι.

Νιώθω τρομερές τύψεις, νιώθω πάρα πολύ άσχημα, εγώ δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο», λέει η Μαίρη και συνεχίζει:

«Να ζητήσει βοήθεια, να μην ντρέπεται γι’ αυτό».

«Ειλικρινά θέλω να ακούσω ένα συγγνώμη. Δεν θέλω να βγει στα κανάλι ή να κάνει στόρις. Αυτές οι κινήσεις για μένα δεν είναι απαραίτητες, μπορούσαμε να το λύσουμε μεταξύ μας», τονίζει η Μαίρη.

«Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν γονιό να μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία, να βλέπει το παιδί του να υποφέρει κι εμείς αντί να τον στηρίζουμε και να τον βοηθάμε να τον πατάμε και άλλο κάτω», καταλήγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας