Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Καταπέλτης το Θηρίο για τον Τάσο Ξιαρχό «Εγώ φίλε ήμουν 240 κιλά ΧΟΝΤΡΟΣ...»

  03/11/2021 09:48
Καταπέλτης το Θηρίο για τον Τάσο Ξιαρχό  «Εγώ φίλε ήμουν 240 κιλά ΧΟΝΤΡΟΣ...»

Καταπέλτης το Θηρίο για τον Τάσο Ξιαρχό «Εγώ φίλε ήμουν 240 κιλά ΧΟΝΤΡΟΣ...»

  03/11/2021 09:48

Θέση για το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες με τον Τάσο Ξιαρχό και την ανάρτησή του με την οποία πρόσβαλε μια κοπέλα με παραπάνω κιλά, τραβόντας τη φωτογραφία και ποστάροντάς τη στο Instagram, χωρίς να το γνωρίζει η ίδια, πήρε το «Θηρίο» ή Κώστας Δρακούλας, όπως είναι το όνομά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο γνωστός ράπερ μίλησε για τη δική του μάχη με την παχυσαρκία αλλά και το πρόβλημα την ανεπανόρθωτη αισθητική βλάβη που του έμεινε μετά το χάσιμο των περιττών κιλών, ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί μια φωτογραφία με το πώς είναι τώρα το σώμα του.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Αγαπητέ φίλε. Εσύ που έλεγες πως σε λένε λ@@ρα, αδερφή και πρεζάκια και αυτό σε ενοχλούσε όσο ήσουν ανώνυμος, τώρα που ξαφνικά σε ξέρει «η μάνα σου» όπως λένε στο χωριό μου, κανείς εσύ κριτική και μάλιστα παράνομη δημοσιοποίηση ενός κοριτσιού επειδή είναι παχουλή!

Εγώ φίλε ήμουν 240 κιλά ΧΟΝΤΡΟΣ και τα κατάφερα αλλά η παχυσαρκία άφησε στο σώμα μου ανεπανόρθωτες αισθητικές βλάβες που όμως φίλε μου δεν με χαλάνε καθόλου! Ξέρεις γιατί άρεσα στις γυναίκες και τότε αλλά και τώρα που το δέρμα μου έχει κρεμάσει σαν κουρτίνα; Γιατί νιώθω ωραίος και γ…ς και αυτό βλέπουν οι γύρω μας και όχι την εικόνα! Φίλε δεν θα σε βρίσω γιατί εγώ που είμαι και πραγματικά επώνυμος προσπαθώ να είμαι άνθρωπος και θα πω απλά ότι σε λυπάμαι γιατί τα 15 λεπτά δημοσιότητας σε έκαναν να ξεχάσεις το περιθώριο το οποίο βρισκόσουν!

Καλή προσγείωση φίλε!», έγραψε χαρακτηστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας