Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

FY για Mad clip: «Υπάρχουν πολλά που δεν πρόλαβα να του πω»

  24/10/2021 11:18
FY για Mad clip: «Υπάρχουν πολλά που δεν πρόλαβα να του πω»

FY για Mad clip: «Υπάρχουν πολλά που δεν πρόλαβα να του πω»

  24/10/2021 11:18

 «Ο Mad Clip ήταν σαν μεγάλος μου αδερφός – Ήταν ο μέντοράς μου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο FY βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Star» και μίλησε για τη μουσική του, τις εμφανίσεις του αλλά και για τον Mad Clip.

Ο καλλιτέχνης της τραπ μουσικής, FY , μίλησε στο «Mega Star» για την μουσική του, αναφέροντας πως γράφει συνεχώς μουσική, έχοντας περάσει ένα ιδιαίτερα δημιουργικό καλοκαίρι.  Τον προηγούμενο καιρό ήταν σε μίνι τουρ στην Γερμανία, η οποία όπως δήλωσε πήγε πολύ καλά και ήταν αρκετά ικανοποιημένος.

Έχω άπειρα τραγουδια ακυκλοφόρητα, έχω γύρω στα 300 κομμάτια, αλλά συνεχώς γράφω καινούρια», λέει και συμπληρώνει πως είχε δημιουργήσει ένα mix tape με τον Mad Clip, το οποίο θα έβγαινε στην κυκλοφορία. 

4043062593229936 fyymadclip

Η σχέση του με τον Mad Clip

«Προσπαθώ να ανακάμψω από την απώλεια του Mad Clip. Προσπαθώ να δουλεύω όσο μπορώ, για να νιώσω πιο δυνατός. Τα show με κάνουν δυνατό. Χαίρομαι που αυτός ο άνθρωπος επηρέασε τόσο κόσμο όσο ήταν εν ζωή και όχι μετά θανατον». 

‘Ημασταν φίλοι από το 2017 στην αρχή νόμιζα ότι δε θα ήθελε να μου μιλάει. Ήταν σαν μεγάλος μου αδερφός, ήταν ο μέντοράς μου και ήμασταν συνέχεια μαζί, είχε απαντήσεις για όλα».

Ο FY μίλησε για το graffiti στην Γλυφάδα, για το οποίο είπε πως δεν ήταν συνεννοημένοι με τον Mad Clip, αλλά το έκανε σε μία στιγμή αυθορμητισμού σε μία βόλτα του με τον Mad Clip. «Ήθελα να υπάρχει ένα μέρος που να θυμίζει τον Mad Clip και να είναι ευχάριστο, γιατί υπάρχει ένα άλλο μέρος που δεν φέρνει ευχάριστες μνήμες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας