Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Δεν έχω δεχτεί σωματική βία, είμαι 1.90, αλλά βρέθηκα έξω επειδή δεν ενέδωσα»

  23/10/2021 09:41
«Δεν έχω δεχτεί σωματική βία, είμαι 1.90, αλλά βρέθηκα έξω επειδή δεν ενέδωσα»

«Δεν έχω δεχτεί σωματική βία, είμαι 1.90, αλλά βρέθηκα έξω επειδή δεν ενέδωσα»

  23/10/2021 09:41

Για το κίνημα #metoo μίλησε ο Τόνυ Δημητρίου, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Secret» των «Παραπολιτικών» και τη Μαριάνθη Κουνιά. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, επίσης, και στην απάτη που συνέβη εις βάρος του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

«Το κίνημα metoo δεν βοήθησε μόνο τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά όλη την κοινωνία. Όμως δεν περίμενα ότι θα είχε τόσο μεγάλη έκταση. Μπορεί να ξέρεις ότι κάποιος είναι πέφτουλας, αλλά πού να φανταστεί κανείς την αρρώστια. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς κάποιος μπορεί να λειτουργήσει ερωτικά όταν η κοπέλα ουρλιάζει και τον χτυπάει», είπε αρχικά ο Τόνυ Δημητρίου.

Ο Τόνυ Δημητρίου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εγώ δεν έχω δεχτεί σωματική βία, καθώς έχω ύψος 1.90, αλλά κάποιες φορές βρέθηκα έξω από δουλειές επειδή δεν ενέδωσα. Και πολύ πρόσφατα είχα κλείσει μια δουλειά και βρέθηκα εκτός επειδή κάποιος ήθελε να βάλει κάποιον δικό του. Και αυτό είναι ένα είδος κακοποίησης, ένα είδος λανθασμένης άσκησης εξουσίας».

«Κι εμένα ακόμα μου έχει συμβεί να πέσω θύμα τράπεζας, όταν πριν από 15 χρόνια πήρα στεγαστικό δάνειο σε ελβετικό νόμισμα και έχασα πολλά χρήματα. Ήταν μια μεγάλη απάτη. Ανήκω σε έναν σύλλογο ανθρώπων με το ίδιο πρόβλημα που έχουμε κινηθεί νομικά», είπε επίσης ο Τόνυ Δημητρίου για την απάτη, της οποίας έπεσε θύμα.

4042139443360932 ΤΟΝΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας