Η Βάνα Μπάρμπα για τις δηλώσεις της για Φιλλιπίδη «Η άποψή μου δεν αλλάζει»

 

 

 
 

Η Βάνα Μπάρμπα έκανε ποδαρικό στην πρεμιέρα του Θέμη Γεωργαντά στο Open. Το After Dark επέστρεψε και η γνωστή ηθοποιός πέρασε σε εξομολογήσεις για τις απώλειες που την τσάκισαν, αλλά και τις αλλαγές στην καθημερινότητά της. «Καμια φορά δεν ξέρεις ποιος είναι το θύμα και ποιος ο θύτης. Είναι περίεργο»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

«Τους ανθρώπους που αγάπησα και λάτρεψα δεν τους έχω δίπλα μου πια. Αυτό σε κάνει να λες, τώρα τι γίνεται; Έρχεται ο πόνος μόνος του και σου αλλάζει τα πάντα. Αυτό που κατάλαβα απ΄όλη αυτή την δύσκολη κατάσταση, είναι ότι ο πόνος είναι ένα κομμάτι το οποίο αξίζει να είναι στη ζωή μας γιατί μας κάνει καλύτερους», είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

Οι απώλειες και η θλίψη: «Είχα πένθος γιατί έχασα την αδερφή μου, το πιο σημαντικό, δεν ήξερα ότι η αδερφή μου θα με άφηνε έτσι από καρκίνο, όπως φεύγουν άνθρωποι από καρκίνο και από χιλιάδες άλλες οικογένειες. Ο πόνος ήταν ασήκωτος, θέλει χρόνο. Μετράς πλέον τους ανθρώπους που φεύγουν πλέον ο ένας πίσω από τον άλλον. Έχασα φιλίες, έχασα τη Ζωή Λάσκαρη, έχασα τον νονό της κόρης μου. Έφευγε ο ένας πίσω από τον άλλον», είπε συγκινημένη.

Και κατέληξε: «Ξαφνικά έχω ένα σπίτι το οποίο είναι γεμάτο φωτογραφίες και ενώ αγάπησα και με αγαπήσανε… Πού είναι όλοι αυτοί; Δεν μπορούσα να κάνω βήμα στη δουλειά, πώς να προχωρήσω και τι να κάνω; Θέλει χρόνο», είπε η Βάνα Μπάρπα καλεσμένη στο After Dark.

Η Βάνα Μπάρμπα, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για το ελληνικό #Me Too αλλά και για δηλώσεις που είχε κάνει.

«Θα πω αυτό που είπε πρόσφατα ο κ. Μπέζος. Όταν ένας άνθρωπος είναι στα κάτω του, καλό είναι να μην λέμε τίποτα. Όποιος περνά τον δικό του γολγοθά, καλό είναι να σιωπούμε μέχρι να βγει το πόρισμα για να μιλήσουμε. Εμένα αυτή είναι η άποψή μου και δεν αλλάζει. Θα κρατήσω, όσο μπορώ, μια σιωπή. Δεν είχα ακούσει ποτέ κάτι, ήξερα ότι υπήρχαν στον χώρο μας. Και πιο παλιά πάντα υπήρχαν οι άντρες που μας έβλεπαν ερωτικά και πάντα υπάρχει αυτό της εξουσίας και του θύματος με τον θύτη. Καμια φορά αλλάζει και δεν ξέρεις ποιος είναι το θύμα και ποιος ο θύτης. Είναι περίεργο» ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα.

«Βεβαίως κι έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση αλλά επειδή ήμουν παιδί της επαρχίας, δεν υπήρχε περίπτωση να μην το χτυπήσω εκείνη την ώρα. Μάλιστα ένας μεγάλος παραγωγός που πήγε να μου δώσει δουλειά, με κοιτούσε στο μπούστο και σηκώθηκα κι έφυγα, λέγοντάς του να με κοιτά στα μάτια. Δεν είναι αυτό που λένε Βάνα εσύ είσαι μάγκας. Κι εγώ μικρή ήμουν τότε. Κάθε γυναίκα να παίρνει τη δύναμη της ψυχής της στα χέρια της και να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Να μην αφήσει τον χρόνο να την βλάψει. Αυτή είναι η δική μου συμβουλή, μετά από τόσα χρόνια. Εμείς δηλαδή τι κάναμε; Ζούσαμε στην χλιδή; Αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσουμε τον άλλον. Την ίδια στιγμή ύψωσε το ανάστημά σου και μην φοβηθείς τίποτα και κανένα» συμπλήρωσε η Βάνα Μπάρμπα.

    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»