Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Κρατερός Κατσούλης ξεκαθαρίζει για το διαζύγιο από την Κατερίνα Καραβάτου

  23/10/2021 09:05
Ο Κρατερός Κατσούλης ξεκαθαρίζει για το διαζύγιο από την Κατερίνα Καραβάτου

Ο Κρατερός Κατσούλης ξεκαθαρίζει για το διαζύγιο από την Κατερίνα Καραβάτου

  23/10/2021 09:05

«Τώρα πια μπορώ να πω ότι ο χωρισμός δεν είναι εύκολος. Χρειάζεται να αφήσουμε τον εγωισμό, για τα παιδιά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε ο Κρατερός Κατσούλης και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το διαζύγιό του από την Κατερίνα Καραβάτου με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του. σ

Πιο συγκεκριμένα, ο Κρατερός Κατσούλης θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα λέγοντας: «όταν δύο ενήλικες άνθρωποι, έχοντας σώας τας φρένας, μπορούν να έρθουν σε μια συνεννόηση και να αλλάξουν τον τρόπο της ζωής τους, εφόσον θεωρούν και οι δύο ότι αυτό είναι προς το καλύτερο, ο χωρισμός μπορεί να είναι πραγματικά μια ευτυχής κατάληξη. Αλλαγές μπορεί να συμβαίνουν συνέχεια στη ζωή μας, το θέμα είναι πως τις διαχειριζόμαστε και πως αυτές μας πάνε πιο μπροστά».

Και στη συνέχεια εξήγησε,  «Τώρα πια μπορώ να πω ότι ο χωρισμός δεν είναι ούτε εύκολος ούτε δύσκολος. Υπάρχουν στιγμές που είναι πολύ εύκολες και άλλες που είναι πολύ δύσκολες. Το κύριο μέλημα μας με την Κατερίνα ήταν πάντα τα παιδιά μας. Από κει και πέρα αυτό που χρειάζεται να κάνουμε όλοι οι άνθρωποι είναι να αφήσουμε τελείως έξω τον εγωισμό, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά».

«Ήταν αρκετά διαχωρισμένα τα πράγματα από την δουλειά. με την έννοια ότι και η Κατερίνα και εγώ ξέραμε πολύ καλά πως πρέπει να γίνει αυτή η δουλειά. Είχαμε μια συμφωνία, μια υπορέωση και μια κατανόηση ο ένας στον άλλον όσον αφορά αυτό το κομμάτι» συμπλήρωσε με απόλυτη ειλικρίνεια ο Κρατερός Κατσούλης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας