Βίσση-Πάνια: Ο Καρβέλας στις ζωές τους, οι χωρισμοί, τα κλάματα και οι επόμενοι

 

 

Άννα Βίσση και Αννίτα Πάνια για τη ζωή τους με τον Νίκο Καρβέλα  «Τι βρήκες σε αυτό το ανώμαλο μυαλό;» «Εσύ τι του βρήκες;» - Οι αποκαλύψεις της για την ηλικία της και για τους άνδρες - Η συγκίνηση της με το γράμμα του Καρβέλα «Πάντα η αφή συνεχίζει να μας χωρίζει γ@μ@το σ’ αγαπάω» - Η Σοφία  για το πώς είναι να έχεις μάνα την Βίσση

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Άννα Βίσση έκανε ποδαρικό στη νέα εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Η παρουσιάστρια επέστρεψε στο Open, αυτή τη φορά σε νέο ραντεβού με τους τηλεθεατές. Η εκπομπή «Ανοιχτά» είναι η νέα late night πρόταση του σταθμού για τη φετινή σεζόν.

Η Αννίτα Πάνια έκανε πρεμιέρα έχοντας δίπλα της ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, την Άννα Βίσση.

«Εγώ τον γνώρισα όταν ήταν 30 ετών. Τι να πρωτοπώ για τον Νίκο Καρβέλα. Επειδή κάνεις εσύ Αννίτα την εκπομπή δεν νομίζεις ότι έχουμε το θέμα με τον… πρώην μας; Τον αγαπάμε πολύ τον Νίκο και έχουμε γελάσει πολύ μαζί. Όταν ήταν ερωτευμένος μαζί σου, μου μιλούσε για το πως ερχότανε να σε πάρει από το κανάλι» είπε η Άννα Βίσση στην Αννίτα Πάνια.

«Η πρώτη δεκαετία που τον γνώρισα δεν τον ήθελα καθόλου, ήταν επιθετικός, μου την έλεγε διαρκώς και ήταν πολύ…. μάγκας. Εγώ άρχισα αμέσως να ενδιαφέρομαι για εκείνον. Στην αρχή ήταν έντονος, αλλά μετά μαζεύτηκε. Μου έλεγε τις… βρωμιές του, μου τα έλεγε όλα», εξομολογήθηκε η Άννα Βίσση.

Και θυμήθηκε για την εποχή του γάμου της με τον Καρβέλα: «Όταν παντρευτήκαμε το 1983 ήμουν έγκυος, ενώ παράλληλα ξεδίπλωνα μια καριέρα. Από το 84′ και μετά ξεκίνησαν οι πρώτες μου επιτυχίες από τον Νίκο. Ήμασταν μαζί σε όλα, στη ζωή στο τραγούδι στην επιτυχία. Ο Νίκος ήταν ο πιο διαφορετικός γκόμενος που είχα στη ζωή μου»

Η Αννίτα Πάνια ανέφερε: «Θέλω να σου θυμίσω κάτι. Εμφανίζεται στο σπίτι και μου έφερε κάτι βέρες, που αγόρασες εσύ και λέω τι είναι αυτό πανηγύρι που μου ετοιμάζουν; Ήταν και τεράστιες και μου λέει να στην φορέσω για να παντρευτούμε και το πήραμε με την Αννούλα.

Μετά έγινε του κουτρούλη ο γάμος, που στον γάμο μου παντρευόσουν πιο πολύ εσύ παρά εγώ. Εγώ δεν χαιρόμουν καθόλου, ένιωθα τόσο κομπλεξικά και χάλια με αυτό. Με ενοχλούσαν και τα παπούτσια και αισθανόμουν ότι ήμουν κάτι ντυμένη. Η Άννα να τραγουδά και να χαίρεται τόσο με αυτό που μου συμβαίνει. Κι η Σοφία τρελαμένη κι έλεγα γιατί να μου συμβαίνει αυτό; Το ήθελα μέσα μου αλλά πιο πολύ νιώθω ότι παντρεύτηκα εσένα παρά τον Νίκο.»

 

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η πετυχημένη τραγουδίστρια έλαβε ένα γράμμα από τον Νίκο Καρβέλα το οποίο προκάλεσε την έντονη συγκίνησή της…

«Γουρουνίτσα μου, κάνω μεγάλα γράμματα για να μπορέσεις να τα διαβάσεις χωρίς γυαλιά. Εχτές το βράδυ έκανες τα μάτια μου να δακρύσουν, τα αυτιά μου να δονηθούν εξαίσια. Σήμερα το πρωί τη γλώσσα μου να ριγήσει και την μύτη μου να αγαλλιάσει. Πάντα η αφή συνεχίζει να μας χωρίζει γ@μ@το σ’ αγαπάω», ανέφερε το γράμμα.  

Η σχέση μας δεν έχει τελειώσει ολόκληρη, έχει τελειώσει η… αφή. Όλο το υπόλοιπο που περάσαμε μαζί, μου έμαθε πολλά. Κάποιος έρχεται στη ζωή να σου τα μάθει όλα αυτά», είπε ολοκληρώνοντας η Άννα Βίσση.

 

H Άννα Βίσση μίλησε μεταξύ άλλων για τον Νίκο Καρβέλα αλλά και για σχέσεις της που ακολούθησαν μετά τον γάμο τους.

«Αυτό ζούσα κι εγώ στις σχέσεις μου μετά Νίκο εποχή. Ήταν παντού. Θα το πω τώρα. Τα είχα φτιάξει με τον Λάμπη Λιβιεράτο κι ο Καρβέλας είχε την σχέση του. Επειδή ο Λάμπης τραγουδούσε, μου λέει καλά μια χαρά αλλά δεν θα τραγουδάς μαζί του. Δεν ήθελε να είμαι με τραγουδιστή.

Είχε κι ο Νίκος μια ωραία κοπέλα αλλά εκεί ήθελε να ασχολείται μαζί μου. Εγώ τότε τραγουδούσα με τον Λάμπη ντουέτα του Καρβέλα κι ήταν τρομερά ενοχλητικό για τον ίδιο. Του είπα θα τραγουδώ ότι γουστάρω και μου είπε σου απαγορεύω να τραγουδάς τραγούδια μου.» ανέφερε η Άννα Βίσση.

 

Η Σοφία Καρβέλα για το πώς είναι να έχεις μάνα την Άννα Βίσση

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη