«Ήταν πολύ καλές οι κριτικές μου για αυτό την ψώνισα, το ένιωθα μέσα μου»

 

 

 Έτσι είπε το «ναι» στις «Άγριες Μέλισσες» - Η αποκάλυψη για τον ρόλο του «Ζάχου»!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τη μεγάλη του αγάπη, το θέατρο, αλλά και για τον λόγο που έχουμε να τον δούμε πάνω από 10 χρόνια σε τηλεοπτική σειρά.

Εξήγησε γιατί δεν «ταιριάζει» καθόλου με τον «Ζάχο», το οποίο υποδύεται στις «Άγριες Μέλισσες», και αναφέρθηκε με ενθουσιασμό στον νέο του «ρόλο» ως παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιού.

Ποια στιγμή ένιωσε ότι την έχει «ψωνίσει»; Και ποιος ήταν ο λόγος που για ένα διάστημα είχε «ταμπουρωθεί» στο σπίτι του;

«Γελάω πάρα πολύ με τους παίκτες και γενικά είμαι πολύ ευτυχισμένος με αυτό που συμβαίνει. Είναι η στιγμή που λες, “εγώ το κάνω αυτο;” . Μου λένε κάποιες φορές ότι είμαι εριστικός αλλά το κάνω πρώτα στον εαυτό μου», δήλωσε για το τηλεπαιχνίδι στην κρατική τηλεόραση.

Είχε να εμφανιστεί 10 χρόνια σε σίριαλ και εμφανίστηκε στις «Άγριες Μέλισσες». «Είναι πολύ καλή η παρέα, το σενάριο, το φως, η εικόνα που θυμίζει σινεμά και αυτό είναι σημαντικό για εμένα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και με το κλίμα και με το αποτέλεσμα και με τον κόσμο που το αγαπάει. Ο ρόλος είναι εντελώς απέναντι από τα πιστεύω μου. Ο “Ζάχος” είναι ιδεαλιστής και δεν έχει μυστικά, κίνητρα και φιλοφοξίες. Είναι πλανημένος, πιστεύει ότι από τη Χούντα θα βγει κάτι καλό», δήλωσε.

«Είχα προτεραιότητα το θέατρο, δεν είχα χρόνο για τηλεόραση. Το θέατρο είναι μια σκλαβιά, πολύ κουραστική, επίπονη, ψυχοφθόρα αλλά και πολύ ευχάριστη. Είναι πολύ δύσκολη δουλειά, σου ζητάει τα πάντα. Στο θέατρο δεν είχα νιώσει τόση χαρά και επικοινωνία με τον κόσμο που ένιωσα στο παιχνίδι. Παλιά δεν δεχόμουν ότι θέλω να με αγαπούν, ήθελα να εκτιμούν αυτό που κάνω. Τώρα στα 48 μου ξέρω ότι το να σε αγαπούν γι αυτό που κάνεις και που είσαι, είναι πιο σημαντικό. Το τηλεπαιχνίδι έχεις μια αμεσότητα που δεν την είχα ζήσει. Με έχει αλλάξει. Τώρα έρχονται και μου μιλούν, παλιά δεν τολμούσαν γιατί ήμουν βαρύς».

Για το κομβικό σημείο στη ζωή του που άλλαξε: «Τα τελευταία 3-4 χρόνια που άλλαξα και ρεπερτόριο στο θέατρο, που συναντήθηκα με άλλους ανθρώπους, με ανθρώπους που υπάρχει μια ισότητα. Στον χώρο του θεάτρου έχουμε δεχτεί μεγάλη πίεση. Υπήρχαν πολλές αυθεντίες και “πρέπει”, άνθρωποι πιεσμένοι και ήμουν μέσα σε αυτούς. Αξιολογικα δεν είναι τίποτα καλύτερο ή χειρότερο ανάμεσα στο θέατρο, την τηλεόραση και το σινεμά. Το δύσκολο είναι να το κάνεις καλά. Η αγωνία μου έκανε πολύ κακό και δεν πέρναγα καλά».

Για τις κριτικές που έχει δεχθεί: «Είχα πολύ καλές κριτικές γι αυτό την “ψώνισα”. Και δεν το καταλάβαινε κανείς ότι την ψώνισα, την είχα ψωνίσει μέσα μου. Το ψώμιο το θεωρώ ως εξής: κάτι σου λένε, κάτι πιστεύεις, κάτι νομίζεις και αυτό σε ωρίζει. Αυτό που νομίζεις σε σκλαβώνει. Όλα τα πράγματα παίζονται όταν γυρίζεις σπίτι σου, με τους δικούς σου ανθρώπους».

«Πήρα μια κακή κριτική δικαίως, από τον Κ. Γεωργουσόπουλο, την πρώτη φορά στην Επίδαυρο. Μου στοίχισε πάρα πολύ, ήμουν ταμπουρωμένος στο σπίτι μου. Νόμιζα ότι όλοι γελάνε μαζί μου», εξιστόρησε. «Δεν μιλάω σε κριτικούς, δεν έχω σχέση με κανέναν. Ήταν άγριο γαι εμένα αλλά ήταν τόσο αλήθεια. Δεν είμαι αχάριστος ήμουν ευνοημένος στις κριτικές».

Για τη σύζυγό του: «Είμαστε 16 χρόνια μαζί. Δεν είναι σύζυγος η Έλενα όταν δουλεύουμε μαζί. Είναι πολύ μεγάλη καλλιτέχνης και έχω μεγάλο θαυμασμό. Οι άνθρωποι του χώρου το ξέρουν. Είναι σπουδαία».

 

 

Νίκος Κουρής - Παιχνίδι

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»