Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Ήξερα ποιος είναι ο πατέρας μου, αλλά δεν μπορούσα να το καταλάβω όπως τώρα»

  20/10/2021 08:48
«Ήξερα ποιος είναι ο πατέρας μου, αλλά δεν μπορούσα να το καταλάβω όπως τώρα»

«Ήξερα ποιος είναι ο πατέρας μου, αλλά δεν μπορούσα να το καταλάβω όπως τώρα»

  20/10/2021 08:48

Ο Νίκος Μπάρκουλης βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου και μίλησε για όλα! Η ζωή δίπλα στον πατέρα του, Ανδρέα Μπάρκουλη, η απώλεια του θανάτου του και το tik tok που τον οδήγησε μέχρι το stage του #J2US. Αυτή είναι η τραγουδίστρια σύντροφός του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ως πατέρας: «Ήταν εκπληκτικός άνθρωπος. Δεν χρειαζότανε  να μιλήσει για πολλά πράγματα. Το βλέμμα του, μου έκανε πάντα εντύπωση, χωρίς να λέει κάτι, απλά μόνο που σε κοίταγε. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ το βλέμμα του. Η μάνα μου έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στα πρώτα μου χρόνια. Δεν γύρισε ποτέ να μου πει “είσαι ο γιος του Μπάρκουλη”, ήμουν ένα απλό παιδί. Είχαν ακουστεί πολλά για τον πατέρα μου και τη μητέρα μου, αλλά αν δεν γνωρίσεις κάποιον από κοντά, δεν μπορείς να έχει γνώμη».

Η συμβουλή του Ανδρέα Μπάρκουλη στον γιο του: «Ήξερα ποιος είναι ο πατέρας μου, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω όπως το καταλαβαίνω τώρα στα 20 μου. Τώρα συνειδητοποιώ ποιος ήταν ο πατέρας μου, ειδικά από τη στιγμή που μπήκα στο J2US, τώρα καταλαβαίνω το όνομα και του πατέρα μου και ποιος ήταν. Ο πατέρας μου με κοιτούσε στα μάτια και μου έλεγε να γίνω καλός άνθρωπος. Από όταν άρχισα να μαθαίνω τις λέξεις, μέχρι την ηλικία που έφυγε, άκουγα μόνο αυτό. Ήθελε να είμαι καλός άνθρωπος και να είμαι καλός μέσα μου. Ήθελε να γίνω ποδοσφαιριστής ή ηθοποιός», είπε για την επιθυμία του πατέρα του.

Ο Νίκος Μπάρκουλης στο tik tok: «Δεν θέλω να βάζω ταμπέλες, δε λέω ότι είμαι tiktoker, instagrammer, youtuber ή το οτιδήποτε. Στο J2US πήγα ως tiktoker και ως γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη. Έχω περίπου 85 χιλιάδες followers στο tik tok τους οποίους απέκτησα μέσα σένα χρόνο. Χαίρομαι γιατί είναι κάτι που το ξεκίνησα προκειμένου να φτιάξω όνομα για μένα, το συνέχισα όμως γιατί είχα και πολλά θετικά σχόλια εκτός από αρνητικά».

Το μήνυμα του Νίκου Κοκλώνη και η συμμετοχή στο J2US: «Μου έγραψε ο Κοκλώνης: “Σε θέλω στο J2US” και του απαντώ: “Ακόμα μπορείς να με πάρεις”. Κι έτσι έκλεισε. Αφού συμφωνήσαμε, την επόμενη ημέρα ξεκίνησαν τα τηλεφωνήματα με τον Νίκο Κοκλώνη. Του έλεγα πόσο φοβάμαι, είχα δεύτερες σκέψεις, αν και η συμφωνία ήταν αρκετά χαλαρή και όμορφη. Άφησε της δουλειές του και ήρθε να με πάρει να πάμε μια βόλτα. Εκεί άρχισε να μου εξηγεί πάρα πολλά πράγματα, συμβουλές και γνώση. Μου έχει μεταδώσει απίστευτα πράγματα».

«Είμαι σε καλή φάση τώρα. Εννοείται πως όλο αυτό μου δίνει δύναμη», παραδέχτηκε ο Νίκος Μπάρκουλης αναφέροντας πως είναι ερωτευμένος.  

Ποια είναι όμως η σύντροφος του Νίκου Μπάρκουλη;

Όταν ο ίδιος βρέθηκε να φιλοξενείται σε ένα βίντεο στο YouTube κανάλι της Εβελίνας Νικόλιζα, αποκάλυψε το όνομα της συντρόφου του. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι η αγαπημένη του είναι η τραγουδίστρια Natasha Kay.

«Η κοπέλα μου είναι η Natasha Kay και είναι τραγουδίστρια. Έχω μπλέξει με τραγουδιστές, παρτενέρ τραγουδίστρια, κορίτσι τραγουδίστρια, είναι στο αίμα μου απ’ ό,τι φαίνεται», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρκουλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας