Ο Μιχάλης Οικονόμου παντρεύτηκε με τον σύντροφό του, Γιώργο Μακρή

 

 

 

Ο Μιχάλης Οικονόμου έζησε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής του, καθώς παντρεύτηκε τον σύντροφό του, Γιώργο Μακρή.   

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

 Το ευχάριστο γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς «Τα καλύτερα μας χρόνια» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Επειδή το παιδί μας μεγαλώνει, θέλω να το διαφυλάξω από κακεντρεχή σχόλια» Ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου μίλησε για τη σχέση του με τον γιο του Νικηφόρο που μεγαλώνει με τον σύντροφό του και επίσης ηθοποιό, Γιώργο Μακρή.

 

Ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής, οι οποίοι έχουν μαζί ένα παιδί που είναι τριών ετών, σήμερα επισημοποίησαν τη σχέση τους και η ευτυχία τους αποτυπωνόταν στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ηθοποιός στα social media. 

 «Πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε την ευχάριστη ανάρτηση του Μιχάλη Οικονόμου.

  

 

Ο Μιχάλης Οικονόμου έχει μιλήσει κατά καιρούς για την απόφαση να μεγαλώσει ένα παιδί με τον σύντροφό του: «Μεγαλώνουμε ένα παιδί, είμαστε μπαμπάδες του. Με το να δημοσιοποιήσουμε την υπόθεσή μας μπορούσαμε να ανοίξουμε τη συζήτηση. Δεν υπάρχει ίση αντιμετώπιση σε όλες τις οικογένειες σε αυτή τη χώρα. Μια οικογένεια που είναι δύο μαμάδες και η μία έχει γεννήσει φυσιολογικά το ένα παιδί, δεν θεωρείται μαμά η άλλη. Αν συμβεί κάτι στον ένα γονιό ο άλλος δεν έχει δικαίωμα να διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού.  

 

 

Στη δική μας περίπτωση ο Γιώργος είναι νομικά ο μπαμπάς. Στο εξωτερικό μπορεί να θεωρείται μια κανονική οικογένεια, στην Ελλάδα δεν ισχύει αυτό. Έρχονται εδώ και δεν μπορούν να αναγνωριστούν. Είναι μεγάλο κενό αυτό στο πλαίσιο της ισότητας και της δικαιοσύνης. Είναι δικαίωμα του παιδιού να κατοχυρωθεί νομικά η οικογένεια του. Δεν ξέρω αν η κοινωνία είναι έτοιμη να το αποδεχθεί ή όχι».

  

Ο γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε το μεγάλο βήμα που έκανε με τον αγαπημένο του και πατέρα του γιου του Νικηφόρου, ωστόσο θέλησε να τονίσει πως δεν μπόρεσαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο, καθώς μέχρι στιγμής η Πολιτεία δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο σε ομόφυλα ζευγάρια.

«Ευχαριστούμε θερμά για τις όμορφες ευχές! Πρέπει όμως εδώ να κάνουμε μια υπενθύμιση, καθώς πολλές ιστοσελίδες έγραψαν πως παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο. Όχι, δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η Πολιτεία δεν μας δίνει ακόμη το δικαίωμα να το κάνουμε. Υπογράψαμε απλά ένα σύμφωνο συμβίωσης, άσχετα που εμείς από τη χαρά μας λέμε πως παντρευτήκαμε, αφού δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι περισσότερο να κάνουμε από αυτό.

Ελπίζουμε σύντομα όλα τα ζευγάρια σε αυτή τη χώρα να έχουν τα ίδια δικαιώματα, όχι μόνο για γάμο αλλά και για τεκνοθεσία. Για να είμαστε και εμείς και τα παιδιά μας εξασφαλισμένοι και στη ζωή και στην απώλεια. Ας είμαστε οι εαυτοί μας άφοβα, η αγάπη είναι φως και δεν κρύβεται!». 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»