Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Νέος έρωτας στη ζωή της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου με τον «βασιλιά της κατασκήνωσης»

  19/10/2021 09:04
Νέος έρωτας στη ζωή της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου με τον «βασιλιά της κατασκήνωσης»

Νέος έρωτας στη ζωή της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου με τον «βασιλιά της κατασκήνωσης»

  19/10/2021 09:04

Εδώ και τρεις μήνες η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι και πάλι ερωτευμένη. Για την ακρίβεια οι δικοί της άνθρωποι λένε ότι δεν την ξαναδεί τόσο ευτυχισμένη και ήρεμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη ο άνθρωπος που είναι στο πλευρό της ονομάζεται Κυριάκος Σκούρας. Το όνομά του είναι πολύ γνωστό τόσο στον επιχειρηματικό αλλά και τον αθλητικό χώρο. Πρόκειται για τον άνθρωπο που έσωσε πριν από λίγα χρόνια τον Πανιώνιο από την οικονομική καταστροφή και βρισκόταν στο τιμόνι της ομάδας μέχρι τον περασμένο Ιούλιο- όταν και αποχώρησε. «Έχω δύο επιχειρήσεις και ο χρόνος μου, αλλά και οι εποχές δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω» δήλωνε το καλοκαίρι.

Στον επιχειρηματικό κλάδο το όνομα του είναι γνωστό από τη δεκαετία του 1980, καθώς θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους εκτελωνιστές της χώρας -η εταιρεία του δημιουργήθηκε το 1975 και τα γραφεία της βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά.

Επιπλέον είναι ιδιοκτήτης του The Ranch στο Σοφικό Κορινθίας, ένα από τα πιο γνωστά θεματικά πάρκα στην Ελλάδα, με παιδικές κατασκηνώσεις και δεκάδες συναρπαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους σε μία έκταση 330 στρεμμάτων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που στον χώρο του τον αποκαλούν «βασιλιά της κατασκήνωσης».

4038660950086701 ΓΓΓΓ

Η γνωριμία και οι κοινές διακοπές

Η γνωριμία του Κυριάκου Σκούρα με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έγινε μέσω κοινών φίλων στις αρχές του καλοκαιριού (εκείνη είχε ήδη χωρίσει από τον χειμώνα με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη) και πολύ γρήγορα έγιναν κυριολεκτικά αχώριστοι. Τον Αύγουστο μάλιστα έκαναν διακοπές μαζί στα Δωδεκάνησα, ενώ εκείνος την είχε συνοδεύσει πρόσφατα και στην Κύπρο όπου εκείνη κάνει γυρίσματα για τη σειρά του Open, «Τελευταία ώρα».

4038661369742841 image
Στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Σέριφο.

Μέχρι σήμερα το ζευγάρι κρατάει χαμηλούς τόνους και τα βράδια απολαμβάνουν να δειπνούν μόνοι ή με φίλους σε γνωστά εστιατόρια της πρωτεύουσας. Πληροφορίες πάντως λένε ότι πολύ σύντομα θα κάνουν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση.

 
4038660361320057 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 2
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας